Burtici fericite de septembrie-octombrie (31)
Raspunsuri - Pagina 21
selen80 spune:
AM REUSIT, AM REUSIT!! V-AM AJUNS INAINTE SA SCHIMBATI CAPITOLUL!!
nu stiu ce a fost cu voi zilele astea, ori ati scris voi mai mult, ori am fost eu ocupata si n-am reusit sa stau pe forum cat stateamd e obicei........
Sper sa nu uit nimic:
felicitari pt fetite: Cristina, Angela, Danadam si Kateryna (si felicitari si pt rezultatul la amnio, era mult mai important!)
Felicitari si pt cocoselul lui Danutzu!
Sa creasca toti sanatosi, sa nu le lipseasca niciodata nimic, si nu ma refer doar la partea materiala..
Delia si Doro, multumesc de felicitari!
Biaz, foarte frumoase cuvintele pt Monica
Monica!! pai ce faci fata mamii, nu intri nu intri, si apoi vii cu vesti din astea?? ia-ti macar zile din concediul de odihna, daca nu reusesti altfel, macar acum, pana te vede un dr si-ti zice ca e totul bine!
Mimika, tinem pumnii pt amnio!
Santorini apropos de frica de nastere naturala pt ca nu va veni dr, eu stiu sigur ca dr Rusa (sper sa nu fi retinut grest ca la el te duci, nu?) obisnuieste sa provoace nasterea, tocmai pt a evita astfel de situatii....adik si le programeaza el exact in zilele cand este de garda...stiu sigur de la un coleg a carui sotie a nascut cu el in iunie...Asa ca daca asta este singura ta teama legata de nasterea naturala, poti sa stai linistita..
sper ca n-am scapat pe nimeni, daca da, imi cer scuze....le tin pumnii tuturor burticilor cu controale zilele astea, in caz ca iar nu apuc sa intru pe forum.....
multa sanatate tuturor
ursuletzul nostru
16+
nunta
9 luni
katteryna spune:
Fetelor va multumim mult de tot!
Tati e foarte fericit si radem unul de altul ca el parca si-ar fi dorit un baietzel, iar eu visam noaptea si presimteam ca e baiat si cand colo ne-a facut-o smecheria mica Si tati mai zice sa va dau la toate de baut ca mi-ati tinut pumnii si v-ati gandit la mine Diseara iesim si noi la sarbatorit
Sa dea Dumnezeu la toata lumea sanatate si fericire!
16+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=katteryna&year=2009&month=9&day=2&babycount=1
cristina_ana spune:
Kateryna, felicitari din tot sufletul!!!!!!
Nu ne spui ce a zis tati?
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 15+ cu ( Emma Ioana )
POZE
miha74 spune:
lore- multumim de pont, cred ca o sa comand si eu cate ceva
apropos de spitale: a nascut cineva sau va naste la Sf. Pantelimon???
Eu acolo merg, la Dr. davitoiu, iar ecografiile importante mi le face Crangu Ionescu...arata groaznic spitalul, dar dr mi-a zis ca are niste rezerve care se platesc si care sunt ok.
Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997) si 15+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
katteryna spune:
Sa nu credeti in testele astea daca va ies prost! Mie imi iesise risc 1\250 la dublutest si 1\24 la drytest ( enorm, nu? ) Iar la drytest riscul calculat la markerii biochimici era 1\87!!!
16+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=katteryna&year=2009&month=9&day=2&babycount=1
katteryna spune:
Va rog, treceti-ma si pe mine cu caruciorul roz cand schimbati capitolul
16+ cu floricica roz
biaz29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miha74 biaz- da Matei este un copil foarte dorit, dar adoptat. a intrat in familia noastra cand avea fix 4 luni. Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997) si 15+ "Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn) |
Miha, te-am intrebat pentru ca e posibil ca el sa dezvolte o teama ca va fi parasit. Daca zici ca a fost adoptat atat de mic, atunci e putin probabil dar ... cine stie. Poate ati putea sa va mutati temporar unul dintre voi cu el in camera, dar in alt pat, pentru a-i da siguranta.
Fiul meu a dormit in camera cu noi pana la 2 ani. (in patul lui) si apoi cu multa sarbatoare s-a mutat in camera si in patutul lui, pe care i l-a construit sotul meu, operatie la care el a asistat. A fost o mare bucurie.
O alta varianta pe care noi o aplicam si acum este o noapte pe saptamana (vineri seara) cand mami sau tati dorm cu el sau cel putin stau cu el pana cand a adormit de tot. Aceea e seara de povesti lungi, joaca in pat, intrebari pe care inca nu a avut curajul sa le puna. Asteapta cu mare nerabdare seara de vineri si in restul serilor e foarte relaxat si linistit la culcare.
In alta ordine de idei, multe felicitari Katteryna! Sa-ti traiasca fetita.
Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si15+
katteryna spune:
Schimbat si semnatura!
Mimika probabil ca ai ajuns de la amnio. Sa stai linistita in pat. O sa vezi ca o sa fie bine!
Fetelor multumim inca o data pentru felicitari!
16+ cu floricica roz
santorini spune:
Selen mersi de informatie. Ai dreptate la Rusa ma duc, dar chestia asta cu nasterea provocata chiar nu o stiam. Acum am la ce sa ma gandesc!
15+
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1
biaz29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miha74 apropos de spitale: a nascut cineva sau va naste la Sf. Pantelimon??? Eu acolo merg, la Dr. davitoiu, iar ecografiile importante mi le face Crangu Ionescu...arata groaznic spitalul, dar dr mi-a zis ca are niste rezerve care se platesc si care sunt ok. Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997) si 15+ "Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn) |
Tot eu la apel! Am o prietena care a nascut la Sf. Pantelimon de doua ori. Prima data, stiu ca a avut probleme mari cu bebelica ca nu stiu ce medicamente i-au facut medicul neoanatologi si asistenta si a trebuit sa o duca de urgenta interapie intensiva si sa o resusciteze. Totusi, a doua oara a nascut tot acolo si parea relativ multumita. Daca vrei, o intreb amanunte.
Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si15+