Burtici fericite de septembrie-octombrie (31)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claire_vl spune:

Buna fetelor,

Sunt si eu o insarcinata in saptamana 14 si am o intrebare pentru voi.
La ecografia de 13 saptamani se vedeau 2 chisti pe partea stanga destul de maricei (2 cm si 3 cm). Doctorul mi-a spus sa mai fac o ecografie peste 2 saptamani si daca mai cresc trebuie sa-i scoata. Ce parere aveti? Este ceva ce as putea sa fac (sa mananc, ceva hoemopat)ca sa nu fie nevoie sa ajung la operatie? Doctorul spunea ca nu e risc pentru bebe, dar ca pentru mine e riscul mare daca cresc.

Claire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

la tara fashion dau eu o fuga azi sau maine ca online nu ma risc din cauza dimensiunilor mele fooooarte generoase!

multumim de pont

Citat:
citat din mesajul lui loremunteanu

Vorbeati zlele trecute de hainute de gravidoase. Uitati aici un site (nu pot, sa pun link-ul sub cuvant) http://www.toria.ro/catalog/index.php?cPath=21 Mai au si cei de la http://tarafashion.ro/romana/categorie_produs/5/maternitate/ Poate gasiti ceva frumos.

Loredana 13+ Roni-Cristian08.02.2007

Gabbyde Daria Maria(11.02.2008) si 12+ cu bebe 2
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Kateryna FELICITARIIIIIIIIIII !!!!!! Abia astept si eu sa vad ce se ascunde in burtica asta mare a mea .

13 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Nu, doamne fereste, de unde ai tras concluzia asta? Fiecare doctor recomanda cat considera. Unii sunt extrem de precauti si recomanda pt o perioada mai lunga ca sa se asigure ca totul e ok. Nu inseamna ca la tine e mai grav.

Citat:
citat din mesajul lui crissbebe

Danutzu - felicitari ptr baietel, sa-ti traiasca, sa fii fericita si sa te bucuri de el (si noi ne-am dori un baietel, dar si o fetita e binevenita).
Roxxy - deci sa inteleg ca la mine e mai grav daca iau in continuare cate 6 utrogestan pe zi?
Mimiko - bafta multa la amnio, sa ne povestesti cum a fost.
Moni-Iulia - eu am facut eco transvaginala asa ca difera de la medic la medic,nu e nimic mai special doar ca dureaza un pic mai mult (la mine a durat cam 40 de min, nu a vrut bb sa stea la masurat )

13 +

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui loremunteanu

Vorbeati zlele trecute de hainute de gravidoase. Uitati aici un site (nu pot, sa pun link-ul sub cuvant) http://www.toria.ro/catalog/index.php?cPath=21 Mai au si cei de la http://tarafashion.ro/romana/categorie_produs/5/maternitate/ Poate gasiti ceva frumos.

Loredana 13+ Roni-Cristian08.02.2007

Multumim mult pentru idei. Cei de la Toria au niste camasi de satin foarte frumoase, numai ca sunt cu maneca lunga si noi o sa fim cu burtica mare vara.

Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si15+

Mergi la inceput

Nu vreau sa te superi pe mine, in nici un caz nu sunt o atotstiutoare, dar fumatul afecteaza mult in sarcina. Cunosc o persoana f apropiata care a fumat cam 5-maxim 10 tigari pe zi. Inca de la 3 luni fetita a avut probleme cu caile respiratorii, viroze, laringite, rosu in gat. Eu sunt convinsa ca de la asta i s-a tras, mai ales ca ambii parinti sunt sanatosi tun.

Si mai e o chestie: ganditi-va ca bebelul din burta nu are cum sa lupte acolo si sa scape de nicotina aia, nu are cum sa spuna ca-l deranjeaza f rau, ca se sufoca.
Sper ca nu am suparat pe nimeni . Eu am fost fumatoare 8 ani. M-am lasat in urma cu 5 ani. Fumam 2 pachete pe zi.

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Si eu le mai trag. Dra mea m-a cam speriat putin, nu e de acord cu fumatul in sarcina dar.. din cate am citi pe net nu prea afecteaza. Acum... eu stiu...

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 15+ cu Dragos Alexandru
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Citat:
citat din mesajul lui katteryna

FETELOOOOR! O SA INNEBUNESC DE FERICIRE! AM O FETITA!!!! SI CEL MAI IMPORTANT, ESTE SANATOASA TUN, N-ARE NICI UN FEL DE TRISOMIE!!!
(Apropo, fetita inseamna XX, nu? ca sunt zapacita foc!!) Fug sa sun pe ta-su si pe rude!
Va pup pe toate si imi doresc sa fiti la fel de fericite ca mine! Plang ca o proasta acum. OOfff

16+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=katteryna&year=2009&month=9&day=2&babycount=1

Asta da veste de milioane pe ziua de azi! Bravo mami, ma bucur din tot sufletul ca ti s-a luat o mare piarta de pe inima, dar mai are simt fericirea ta deplina ca e fetita. Suuuuper! Citesc sa vad si care a fost reactia domnului sotz al tau.

Ramona

Bebita din burtica 12+

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

KETERYNNA, FELICITARI!!!!!!!!!!!! SA-TI TRAIASCA PRINTESA, SA FIE SANATOASA, PUTERNICA, VESELA, MANCACIOASA, SA SE NASCA LA TERMEN!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabrittza

in privinta numelui sunt in pana totala.as vrea daca e baiat sa il cheme Cristian si daca e fetita Alesia sau Alexia.
la al doilea nume nu imi vine nimic in minte.a ba da la fetita Nicoleta.ce ziceti suna bine Alesia(Alexia) Nicoleta?
la baiat parca vroia nasa Mihnea,desi la sarcina cu Daria noi stiind ca e baiat hotarasem Lucian Octavian.

ati inteles ceva?

Gabbyde Daria Maria(11.02.2008) si 12+ cu bebe 2
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze

Suna foarte bine, important e sa fie agreat si de tati.

Ramona

Bebita din burtica 12+

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

katteryna- cata fericire in mesajul tau!FELICITARI din toata inima, in primul rand pentru bb sanatos si in al doilea rand pentru bebelina. sa fiti sanatoase amandoua, si o sarcina mirobolanta in continuare.

offf, vedeti mai fetelor cata eroare poate fi in aceste teste (DT/TT) de doi lei la figurat, ca la propriu....

roxxy- ce bine ca Matei al tau doarme asa de bine noaptea. astept si eu momentul.

o sa incerc si eu de luni sa ii schimb un pic programul lui Matei...

panda- si eu tot cam la 3 -4 ore il bag la somnic.

biaz- da Matei este un copil foarte dorit, dar adoptat. a intrat in familia noastra cand avea fix 4 luni.

Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997) si 15+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput