Burtici fericite de septembrie-octombrie (31)
Raspunsuri - Pagina 22
miha74 spune:
biaz- Matei doarme cu noi in camera.binenteles ca l-am mai luat cu noi in pat, mai ales tati este doritorul.
Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997) si 15+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
Danuta1979 spune:
Kateryna,
MILIOANE DE FELICITARI PT FETITA TA SANATOASA!!!!!!!!!
SA-TI TRAISCA SI SA VA BUCURATI DE EA!
Dana 14+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
ramsan spune:
Va pup si va imbratisez cu drag si va doresc sa aveti weekendul perfect, aducator de calm si seninatate! - pt ca nu am net decat la birou...
Si sa citesc numai minunatii frumoase luni cand vin la munca!
Ramona
Bebita din burtica 12+
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
biaz29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miha74 biaz- Matei doarme cu noi in camera.binenteles ca l-am mai luat cu noi in pat, mai ales tati este doritorul. Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997) si 15+ "Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn) |
Ultima idee si promit ca nu-mi mai dau cu parerea. Cand baietelul nostru era foarte mic si se trezea foarte des, nu mai stiam ce sa facem. Si am incercat sa aplicam o idee din dr. Spock, cred, care a functionat. Noaptea trebuie sa fie cat mai neinteresanta si plictisitoare. Fara joaca, fara vorbit si alintat, doar minimum de interactiune cat sa se linisteasca. Parintii se comporta adormiti si plictisiti si ii dau de inteles foarte clar ca nu au de gand sa-i faca jocul. Ideea e sa-i dai de inteles cat de neinteresant este sa se trezeaca noaptea.
Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si15+
mariaanna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramsan Va pup si va imbratisez cu drag si va doresc sa aveti weekendul perfect, aducator de calm si seninatate! - pt ca nu am net decat la birou... Si sa citesc numai minunatii frumoase luni cand vin la munca! Ramona Bebita din burtica 12+ Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006) |
La mine e invers.Nu am decat acasa net.Iar cat voi sunteti la serviciu, scrieti intr-o fuga....Abia reusesc sa va prind din urma.
Mariaanna
12+
Mamica de si in asteptarea unui
selen80 spune:
se baga altcineva la facut capitol nou, sau ma bag eu?? sa nu ne inghesuim iar mai multe....
ursuletzul nostru
17+
nunta
9 luni
septoct2009 spune:
stati cuminti ca vine scum capitol nou, sa vad daca ma mai ajuta neuronu
Selen sunt!
septoct2009 spune:
va invit la capitol nou
scuze de intarziere, neuronul m-a ajutat, nu m-a ajutat reteaua