Burtici fericite de septembrie-octombrie (31)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns panda77 spune:

Si la mine la fel, Iulia, adica mixta.

Panda, 14+ cu
si fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tulibu spune:

Buna dimineata!
M-am trezit de ceva timp, si am recuperat tot ce am pierdut ieri, asa ca.....
Monicanu te mai enerva, si daca medicul de fam e atat de idiot, ia o adeverinta de la serv cum ca esti salariat si ca ti-au platit contributia de cass, si du te la alt dr. DAca vrei tot la Titan, e acolo o dna dr care e f intelegatoare, iti aflu nunmele daca te intereseaza.
Mimika multa bafta, tin pumnii, sa ne spui cum a fost.

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Mimika, tinem pumnii sa fie totul perfect.

Moni, bafta multa la eco.

Monica, eu stiu ca fiecare insistutie este obligata prin lege sa aiba dr de medicina muncii sau sa aiba contract cu o clinica care asigura servicii de medicina muncii. Mai intreaba la firma care e situatia lor.

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

L-am intrebat de anul trecut pe seful meu si mi-a zis ca nu avem (desi suntem multinationala) si ca e constient ca si-ar lua amenda la un control dar nu ii accepta astia de mai sus... nocomment ca sutn foarte corecti cu tot dar partea asta n-am inteles-o

moni bafta la eco

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 15+ cu Dragos Alexandru
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Mimika Tinem pumnii sa fie totul in regula si rezultatele sa fie excelente!

Danutzu Felicitari pentru !

Azi se pare ca si la mine este mai bine, parca nu-mi mai este asa greata, dar in schimb de la prima ora a dimineatii mi-e o foame de mor! Ma suna azi dimi sotul sa-mi dea niste amanunte despre ce-au facut dimineata la gradi...si eu bineinteles ca eram cu gura plina...
El: "Ce faci, draga?? Aaaa, mananci, te sun mai tarziu!" Si mi-a inchis telefonul
Ce sa fac sa scap de senzatia asta continua de foame??

Liliana, Andra-Maria & 10+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Danutzu - felicitari ptr baietel, sa-ti traiasca, sa fii fericita si sa te bucuri de el (si noi ne-am dori un baietel, dar si o fetita e binevenita).
Roxxy - deci sa inteleg ca la mine e mai grav daca iau in continuare cate 6 utrogestan pe zi?
Mimiko - bafta multa la amnio, sa ne povestesti cum a fost.
Moni-Iulia - eu am facut eco transvaginala asa ca difera de la medic la medic,nu e nimic mai special doar ca dureaza un pic mai mult (la mine a durat cam 40 de min, nu a vrut bb sa stea la masurat )

13 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

fetelor voi la ce medici mergeti? Unde o sa nasteti?
La ce spitale?

13 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

crissbebe, si eu iau tot 6 utro pe zi. Stai linistita. Ai sangerari ceva????

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 15+ cu Dragos Alexandru
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Liliac senzatia de foame in continuu a aparut si la mine dupa ce am scapat de greturi si eu mi-o potolesc rontaind covrigei din aia simpli fara sare si sperand ca nu voi ajunge cat o balena doar pentru ca am un pestisor fomist in burtica

16+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=katteryna&year=2009&month=9&day=2&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Multam de raspunsuri!
Am fugit.

Iulia 11+

Mergi la inceput