Burtici fericite de septembrie-octombrie (31)
Raspunsuri - Pagina 9
monica_dicut spune:
Danutu, felicitari pentru putzulica
mimika, bafta la amnio, tinem pumnii strans strans. Eu nu stiam ca faci amnio? Suntem cu tine
Roxx, da, stiu, dar am mai spus ca noi nu avem medic de medicina muncii si nu stiu cum mi s-ar putea acorda. Cred ca poate aproba seful... Stiu ca se da asta daca nu corespund conditiile de munca. Nici nu stiu cum naiba sa fac. Sa-mi dea medical normal si gata.
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 15+ cu Dragos Alexandru
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
cristina_ana spune:
Danutzu, felicitari pentru baietel!
Mimika, tinem pumnii stransi-stransi pentru amnio!
Panda, ai incercat cu o papusa/ursulet ceva, sa-i zici ca de acum inainte vor adormi impreuna, poate merge! Oricum, si varianta ta este buna, asa il adormea mama mea pe Andrei, ii zicea ca se duce sa-i aduca laptic si se intoarce repede, si el statea linistit si astepta pana adormea! Noi ieri am ajuns in parc pe la 4.
Monica, sper ca nu faceti intalnirea week-end-ul asta, cand eu nu sunt, ca va bat!
Hai sa o propunem totusi ca vad ca o lalaim de cateva saptamani!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 15+ cu ( Emma Ioana )
POZE
ramsan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut ramo, imi pare rau ca am intrebat. Sa sti ca si eu mi-am spus povestea din aceleasi motive, si anume, sa nu repete alta mamica greselile mele (pt ca la mine a fost si greseala si neglijenta mea) si la orice simte in neregula sa mearga la doc. Si musai sa faca toate analizele posibile si imposibile. si imi pare rau sincer inca o data |
Mami chiar nu are de ce sa-ti para rau
A fost alegerea mea sa va povestesc tuturor experienta mea, nu? Tocmai acest lucru, faptulc a spunandu-va si voua asta inca o data, constientizez inca o data riscurile-sentimentele etc. prin care am trecut, si astfel le depasesc. Asta m-a ajutat sa am speranta, sa stii...
Acum sunt implinita si fericita alaturi de familia mea si sincer, asat este tot ce conteaza. Sanatatea!
Ai si tu mare grija de tine si baga-ti un super concediu medical de risc maternal ca tu chiar esti un caz de risc! Profita de asta
Ramona
Bebita din burtica 12+
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
panda77 spune:
Cris, Ilinca doarme de cand se stie numai cu ursuletul ei special, de care nu se desparte. Si in plus, mai are si pupu-ul, adica suzeta. Ea avea tabieturile ei de somn bine stabilite, niciodata nu am avut probleme cu somnul, 11-12 ore pe noapte e ratia ei obisnuita + 2-3ore/zi. Dar de duminica se intampla ciudatenia asta. Nu-i nimic, eu zic ca ne indreptam incet-incet spre rezolvare, doar rabdare trebuie sa am.
Panda, 14+ cu
si fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007
Emy10 spune:
Neatza!
Mimika, fii curajoasa si multa bafta la amnio!
Danutzu, felicitari pentru baietel! Are multe fetite de unde alege!
Monica stai linistita ca sa fie bine bebele!!!
Din cate am auzit, cu recomandare de la medicul de familie, poti merge doar 6 ore la serviciu fara a-ti fi afectat salariul. Si-a luat cineva asa ceva?
15+
alex25 spune:
danutzu, felicitari pentru baietel, sa creasca mare si frumos!
Mimika, tinem pumnii stransi si te asteptam numai cu vesti bune.
13+
Da Doamne sa ne nastem sanatosi
biaz29 spune:
mimika, Mult succes la amnio!
Danutzu, felicitari pentru baietel! E o mare bucurie.
Si eu se pare ca astept inca unul, dar inca nu e sigur.
Monica, chiar daca nu ai un medic de medicina muncii in incinta institutiei, eu stiu ca fiecare firma, institutie etc e arondata la un astfel de medic obligatoriu. Intereseaza-te unde ar trebui sa fie medicul de la firma voastra.
Multumesc, fetelor, pentru aprecieri si cuvintele frumoase.
Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si15+
moni_iulia spune:
Buna!
Sincer, n-am apucat sa va citesc de ieri de la pranz asa ca nu-s in tema cu stirile. Trebuie sa plec la eco morfo de trim I si promit ca dupa va citesc cu drag. E vreo "pregateala" speciala pt eco asta? Banuiesc ca-i abdominala,nu?!
Iulia 11+
PETRUZTA spune:
Buna fetele!
Vreau sa ma ajutati si pe mine cu niste raspunsuri la intrebari ca m-am incurcat rau de tot.
Vreau sa-mi fac DT iar dna de la receptie ma programat numai pt a-mi preleva sange, dar eu din cate v-am citit pe voi, mai trebuie, innainte de proba de sange, un eco cu niste masuratori.Am inteles bine sau neuronul de gravida nu ma mai ajuta deloc?
Daca am inteles bine eu, ce sanse sunt ca acest DT sa aiba rezultate corecte fara acest eco?
Si as mai avea rugamintea sa-mi recomandati si mie un doctor bun cu echo 4D de la MEDCENTER, din Bucuresti, poate si un nr de tel. VA ROOOOOOOG!
Va pup dulce si va daruiesc la toate o.
biaz29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui moni_iulia Buna! Sincer, n-am apucat sa va citesc de ieri de la pranz asa ca nu-s in tema cu stirile. Trebuie sa plec la eco morfo de trim I si promit ca dupa va citesc cu drag. E vreo "pregateala" speciala pt eco asta? Banuiesc ca-i abdominala,nu?! Iulia 11+ |
Nu neaparat. Poate fi si mixta. La mine asa a fost.
Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si15+