Burtici fericite de septembrie-octombrie (31)
Raspunsuri - Pagina 11
katteryna spune:
Iulia ma bucur pentru tine ca o sa-ti vezi bebicul. sa te intorci cu vesti bune
16+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=katteryna&year=2009&month=9&day=2&babycount=1
biaz29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissbebe fetelor voi la ce medici mergeti? Unde o sa nasteti? La ce spitale? 13 + |
Si pe mine ma intereseaza raspunsul la intrebarea asta.
Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si15+
crissbebe spune:
Monica - nu am nici un fel de sangerari. Niciodata nu am avut nici scurgeri maronii sau ceva de genul asta. Mie mi-a dat sa iau cate 6 utrogestan pe zi (oral) cand am fost la eco morfo la 11 sapt ptr ca mi-a descoperit un hematom decidual. Si nu mi-a zis cat timp sa-l iau , ca atare am aproape 3 sapt de cand le iau.
13 +
katteryna spune:
Fetelor eu sper sa reusesc sa strang bani si sa nasc la Euroclinic. Am asigurare acolo si as avea reducere de 15% dar tot ar fi o gaura in buget... Nici nu ma gandesc sa nasc la spitalul din oraselul meu unde nici n-au auzit de epidurala...
16+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=katteryna&year=2009&month=9&day=2&babycount=1
monica_dicut spune:
Fetele care ua anuntat medicul sis pitalul sunt trecute pe prima pagina cu aceste date.
Eu personal merg la Polizu la Mihaela Vasilescu
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 15+ cu Dragos Alexandru
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
mary_07 spune:
Buna dimineata
La noi e f fain afara, pe la 12 iesim la plimbare
Bia,foarte frumoase randurile scrise pt Monica
Cristina,week-end placut
Danutzu,felicitari pt baietel!!!!!
Mimika,iti tinem pumnii si te asteptam cu vesti bune
Iuliabafta la eco
Monica,sa speram ca iti poti rezolva cu concediul
Poze cu noi
http://mely-2007.hi5.com
Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 17+, cu -Alexandra
mary_07 spune:
Eu merg la dr. Cristea Nicolae,dar la cabinetul lui particlar si de nascut o sa nasc tot cu el la spitalul din Sebes
Fug sa-mi hranesc piticul ,si-a terminat deja sticluta de lapte
Poze cu noi
http://mely-2007.hi5.com
Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 17+, cu -Alexandra
crissbebe spune:
Stii ceva despre maternitatea de la Polizu? Cum sunt conditiile de acolo? Si eu inclin spre Polizu , Dr. mea este Carmen Radulescu si din cate am inteles ea este si la Euroclinic. Ramane sa ma hotarasc si eu pana la urma la care din cele doua ma voi duce.
13 +
Doro76 spune:
Neatza si de la mine! Scuze pentru absenta indelungata, dar m-am luat cu treburile. Sa o iau pe rand>
Monica, ai grija de tine si incearca sa-ti iei concediu de risc maternal. Eu am reusit sa-mi iau un concediu din asta in 2005, chiar daca institutia la care lucram nu avea medic de medicina muncii. Atunci am mers cu recomandarea de la gineco la un medic de medicina muncii care lucra la policlinica RATB, undeva pe langa spitalul colentina, mi-a vizat concediul de la gineco, ma duceam in fiecare luna cu o atentie si se rezolva. Acum nu stiu cum e...dar e aberant sa nu profiti de dreptul asta numai pt ca cretinii aia nu au medic de medicina muncii.
Mimika- de ce faci tu amnio? Asa vrea Tutunaru? Oricum iti tin pumnii si sper ca fluturasii sunt bine.
Cristina Ana, Danuta, Selen- felicitari pentru fetitze si baiat. Eu mai am de asteptat pana pe 7 aprilie cand am programare la dr. Ca veni vb de dr, eu merg la Peltecu si nasc la Filantropia. Nu cred ca apuc sa nasc cu el...dar asta e..
Promit sa intru mai des.
Va pup pe toate
Doro 15+ si Eva Maria (28.04.2005)
miha74 spune:
biaz- ce frumos ai spus tu acolo pentru Monica
danutu- felicitari pentru cuculet! sa creasca mare, sa fie sanatos si papacios.
cristina- drum bun si distractie placuta! sa va ganditi si la noi
monica- offf, sa inteleg ca esti pe la scarbici???
ramsan- multumim ca ne-ai impartasit si noua pierderea ta.
moni_iulia- bafta la eco astazi.
katteryna- este ziua cea mare atsazi, asa-i??? tinem pumnii
mimika- bafta la amnio si te asteptam cu detalii pentru grasunel si grasunica
selen- unde esti????
Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997) si 15+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)