FIV 219
Raspunsuri - Pagina 5

DORIS_71 spune:
Mami vreau eu cred ca sunt exemplul cel mai recent ca se poate si cu unul. La eco se vedeau 5, la punctie doar 2 se puteau fecunda, ceilalti erau prea mici, unul singur s-a dezvoltat si acum am un samburel de 5 saptamani in burtica. Sper ca Bunul Dumnezeu sa-mi dea sansa de a-mi putea strange copilasul in brate. Deci nu-ti pierde speranta ca se poate si cu unul.toate FIV-oasele.
Doris 5+

mami_vreau spune:
antosit asa e, cu ajutorul lui Dumnezeu se poate! Doamne ajuta! Cat despre progesteron si eu tot asa ma gandeam, sa merg pe mana doctorului. Deci voi continua cu 3 capsule de 200 pe zi!
husky ma rog sa reziste voinicelul meu si sa fie lipicios! ma bucur ca te-au "dezlegat"
fireyes macar asta sa fie problema, sa ma plang de greturi! De fapt mai bine tac ca stii si tu ca poate imi da Dumnezeu pe urma cu varf si indesat!
Iti urez multa bafta! Sigur ca 3 este un numar norocos. Cifra din poveste! si de data asta va fi povestea ta!
doris_71 Doamne ajuta sa iti urmez exemplul!
Laura

frank spune:
Catalina tare-ti multumesc! asa cum am scris eu am facut ET in ziua 18 a CM si de cand am primit rezultatul negativ la bhcg ma tot gandesc la motivele pentru care nu a nidat nici macar unul din cei 2 embrioni viabili :(.

Sheritra spune:
In primul rand felicitari prospetelor burtici, sa aveti parte de o sarcina linistita si sa va bucurati de ea pana la 40 de saptamani!
So, acu sa revenim la ale noastre. La bucatarie . Aam donat de dimineata sange pt repetare analize de sange, sa nu ma fi capatuit cu ceva.
Si cum ma dureau si inaintasele, am facut si o eco la tatuci, am avut emotii cat carul ca ma dor rau, dar victorie! Pe acolo totul bine si frumos. Bine ca-i sanatate. Asa, si luni o sun pe Cocei sa ma programez si sa punem tara la cale.
Cam atat, ma incarc cu energie pozitiva pt a treia incercare!
Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)

betty78 spune:
Mami vreau eu am ajuns la concluzia ca nici macar calitatea embrionului nu conteaza f mult...uite eu de exemplu am avut si prima oara dar mai ales acum embrioni de calitate 2 si 3, iar profu nu a crezut ca se va intampla minunea... Prima oara a spus ca a fost noroc, dra acum calitatea lor e mai proasta decat atunci...sa te ajute DD sa imi implinesti visul de a fi mamica
Betty78 7+ si
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

betty78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sheritra In primul rand felicitari prospetelor burtici, sa aveti parte de o sarcina linistita si sa va bucurati de ea pana la 40 de saptamani! So, acu sa revenim la ale noastre. La bucatarie ![]() Si cum ma dureau si inaintasele, am facut si o eco la tatuci, am avut emotii cat carul ca ma dor rau, dar victorie! Pe acolo totul bine si frumos. Bine ca-i sanatate. Asa, si luni o sun pe Cocei sa ma programez si sa punem tara la cale. Cam atat, ma incarc cu energie pozitiva pt a treia incercare! Shery si inimioara ![]() |

Betty78

www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

fireyes spune:
Mami_vreau, sa ai tu gura aurita, ca eu ma bag la basme din astea
still counting: 1,2,...

KoraPop spune:
mami vreau iti tin si eu pumnii.Faci ET la 48 de ore?Sa ai bafta multa!Sa stii ca si eu la ultimul fiv am avut vreo 6 foliculi,estradiol mare,peste 2000 sima asteptam la 5-6 ovocite.Cand colo am avut numai 2 ovocite si am fost distrusa initial.Apoi s-au fertilizat asa de frumos si s-au format in zi 3 doi embrioni de 10 si 8 celule buni de pusi in carti vorba d-nei dr. Cocei.Din pacate nu s-au prins pentru ca endometru nu a fost ok.Progesteronul poti sa il dozezi si prin zi 5-6 dupa ET sa vezi cum asimilezi progesteronul din ovule,daca e suficient.Daca nu,ia asa cum zice proful si gata...Bafta multa!
iana,Cocolyso si pe mine m-ati incurajat cu povestile despre reusitele cu un singur ovocit/embrion....Mi-e frica pentru fiv-ul urmator ca nu cumva sa nu mai produc nici un ovocit...
Weekend frumos tuturor!
Kora
CARPE DIEM!(Traieste clipa!)