FIV 219

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

iana_mari multumesc pentru sustinere! Chiar a functionat asta cu ridicarea moralului! Chiar vroiam sa va intreb daca stiti cazuri de reusita cu un singur ovocit!
Am reusit sa vorbesc la giulesti! Puiul meu s-a fertilizat! Doamne ajuta sa fie puternic in continuare!
Am intrebat-o in ce stare e (ma refeream la celule) insa mi-a zis ca nu are cum sa stie inca! E adevarat? E prea devreme? Ma gandesc ca ar fi trebuit sa stiu ceva despre celule ca maine fac ET.

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Mami ma bucur pt tine si puiul tau luptatorul tau Domane ajuta sa fie bine si sa ramana la tine in butica 9 luni.Nu te mai stresa cate celule si tote detaliile astea important este sa fie puiutul tau bine si sa ai test Pozitiv te pup si bafta maine la ET

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Mami vreau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_iulia spune:

mami vreau..puiutul tau nu se lasa.stie bine ce vrea..la mama lui...ne rugam pentru tine sa fie intr-un ceas bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Mami_vreau, o amica a mea a facut fiv la Giulesti:
- 1 ovocit
-s-a fertilizat a rezultat embrionul
-concluzia?
-pe 30 Martie se va naste Victor Andrei.

Asa ca, sanatate si curaj, sigur va fi bine!

http://tt.lilypie.com/syX1p2.png

Mergi la inceput

iana_mari
mihaela am inteles, sa traiti! O las mai usor cu stresu'! Multam mult!
cocolyso deci se poate si asa! Mersi de incurajare!

Laura

Mergi la inceput

multumesc mult de rugaciuni alina.

Fetele mie nu mi-a dat sa iau utrogestan! Mi-a dat AREFAM care este tot progesteron si o capsula are 200 mg. Trebuie sa iau 3 pe zi! O fi suficient? kora ma invatase de bine sa imi fac dozarea cu o zi inainte de ET dar evenimentele au luat asa o turnura incat nu am facut-o... voie ce ziceti? e cazul sa suplimentez doza? sau merg pe mana celor de la giulesti?

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Mami vezi ca se poate!Unul dar bun si maine il iei acasa pt toata viata!Despre progesteron... eu as merge pe mana doctorului!
Iana mai ai si tu un pic si intri in focuri!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Mami vreau, sunt sigura ca voinicelul tau va rezista. Bafta multa in continuare!

Eu am scapat azi de "sfori"

Va - acesc pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Li_am, stiu ca apar si eu dupa 100 de ani, dar tot ma bucur si acum de rezultat (de fapt, de confirmare:) ti-am zis eu ca 19.03 e cu noroc:)

Doris, multe felicitari si tie, sa fie super sarcina!

Medut, Aurelia77, imi pare rau...

Mihaele... crancen... efectiv nu e nimic de zis:(

Catalina, tinem pumnisorii stransi, sa fie bine, sa se implineasca conditiile ca sa dea cu +.

Mami_vreau, of, doamne, stiu stresul cu ovocite putine rau, spre 1:( important e sa fie de calitate, ca atunci nu mai conteaza si din ce stiu eu despre tine, nu ar fi motive sa nu fie o frumusete, chiar daca puterea la tine nu sta in nr. si vad acum ca s-a si fertilizat, deci esti pe calea cea buna, maine-poimaine te plangi de greturi prea mari

Se zicea pe aici de Puregon pen. posed eu, si il ofer de tot, ca si eu tot de capatat il am (sarut mana, Ioana, dar ma indoiesc ca imi va mai folosi vreodata... deci, cine are nevoie, PM la mine si rezolvam.

Eu incerc sa citesc ce s-a mai intamplat zilele astea, mai mult printre picaturi.

Am dat si startul la tratament, bag hormoni in mine cu polonicul, sper sa iasa si de o supita cu ceva "galusti" si nr. 3 sa fie norocos.

still counting: 1,2,...

Mergi la inceput