FIV 219
Raspunsuri - Pagina 6

mami_vreau spune:
sheritra ma bucur ca ai rezultat bun la eco! Luni e Cocei in spital asa ca e numai bine de-o programare! Bafta multa! Si vorba lui betty! Si eu am acest feeling ca va fi bine la tine de data asta! Daca e asa, dai de baut!
fireyes si tu dai de baut daca am gura aurita! O sa vedeti voi de nu o fi asa! O sa va urez si eu in curand ceea ce scrie in caricatura din sala de operatie de la fiv:
FIV-ar nasterea usoara!
Scumpa mea kora iti multumesc din tot sufletul pentru toate sfaturile pe care mi le-ai dat si pentru toate vorbele bune! esti o fata de milioane!
Intr-adevar am facut ET la 48 de ore! Fiind un singur pitic nu mai puteau astepta, cred! L-am vazut astazi ! Frumusel foc, semana cu tac'su! Are 4 celule si doua fragmentatii mici! Embrioloaga a zis ca e foarte bine pentru varsta lui! Acu' ce-o fi, o fi! Cu Dumnezeu inainte! Doamne ajuta!
Va pup dulce si va multumesc tuturor de sustinere!
Laura

li_am spune:
Mami
Sa dea DD sa fie unul si bun! Si sa-ti aduca si o cana cu apa la batranete! (asta era vorba lu' mama, azi ar fi fost ziua ei, sper ca acum e ok acolo sus) O sa ne rugam pentru samburel sa fie puternic si lipicios.
Fire, vaz ca vine si randul tau! Te-astept si pe tine la odisee (vorba vine, ca eu nu prea am dat pe-acolo... tot aici trag, va citesc in fiecare zi da' nu prea am ce zice. Am fost ieri la doctor, nu se vede decat o pata neagra in uter, dr zise sa nu anunt familia si prietenii, sa astept pana la trei luni. Asa o sa si fac.
_
FIV 1 dec 2006 - Austria - nereusit
FIV 2 feb 2007 - Austria - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - martie 2009 - Austria - 5+

LucaLuca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui greta123 Tuturor sa ni se implineasca.atat de multe dintre noi viseaza la asta..... |
Greta, unde ziceai ca ai facut/faci fiv?
Doris, nu am stiut pana acum ca ai reusit cu un singur - nu embrion, ci ovocit! Foarte tare! Esti norocoasa.
Iar tu, mami-vrei, vei fi a doua. Vrei - nu vrei. :)
---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/

mami_vreau spune:
Pupici multi FIVoase dragi!
Va urez sa aveti o saptamana frumoasa, plina de vesti bune!
li_am multumesc! Si stai linistita ca in curand iti vei vedea samburelul in toata splendoarea lui si vei putea da vestea cea buna!
Luca vreau, cum sa nu?
Laura

KoraPop spune:
mami vreau bravo pentru samburelul luptator care seamana cu tati vreau!Ai grija de VOI!
Fetelor daca stiti adresele de e-mail ale d-nei dr. Cocei si a altor doctori/embriologi din Romania care se ocupa de fiv va rog sa le scrieti aici sau sa i le transmiteti dragei noastre LucaLuca,care desi are si ea problemele ei si mai ales ca ea locuieste in alta tara se zbate atat de mult sa ne ajute....Are nevoie de aceste adrese pentru a le pune cateva intrebari tot legate de campanie,lucru care ne priveste pe noi toate de aici si nu numai...Multumim.
Kora
CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

iazminn spune:
Shery ai reusit sa vorbesti cu dr Cocei? Eu am sunat-o toata ziua si mi-a respins apelurile.

iana_mari spune:
Mami vreau ,felicitari si sa fie cu lipici
Kora ti-au venit uratii?
Imi pare rau dar nu cunosc adresele de mail al dr.
Antosit da mai am cativa pasi pana incep tratamentul.
Fetelor stiti pana la ce ora poti suna pt. programare la Giuli pt. laparascopie?

fireyes spune:
Mami_vreau, hai ca te punem in capul mesei de gravidoase cat de curand! sa se faca voinicel
Da, Liam, intru iar in focuri... ma simt greoaie ca un urs, burta mi s-a umflat deja si e ca un ciur, iar diseara am o prima eco (dupa doar vreo 4 zile de stimulare big time). am si emotii, ma simt si oarecum ingrijorata, sa vedem cate oute au rasarit de data asta, sper sa fie mai ca ciupercile dupa ploaie, ca ma simt obosita si pt moment vreau sa cred ca e cofragul meu de oute care ma indoaie de-ar fi barem macar la fel de "bine" ca prima oara...
Pup fata si pata
still counting: 1,2,...

KoraPop spune:
iana la mine uratii vad ca intarzie,dar vin ei cu siguranta maine-poimaine.Tie ti-au venit?Bafta cu programarea si mai ales sa treci cu bine de laparo!
fireyes spor la clocit !Asteptam vesti bune de la eco!
Kora
CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

coletutza spune:
Buna fetelor,am intrebat si la capitolul de endometrioza, poate ma poate ajuta cineva de aici.
pentru endometrioza, am terminat tratamentul cu diphereline 3.75, la mijlocul lunii ianuarie, si inca mai astept menstruatia.pe de alta parte, ne pregatim de FIV, pentru luna mai...sper sa vina cm pana incep stimularea, sa nu ma dea peste cap.
protocolul pentru FIV, in cazul meu , contine diphereline de 0.1!!!!iar diphereline???? nu sunt io destul de inhibata???dupa 4luni de lipsa cm??
va intreb daca a mai primit cineva asa ceva??
dati-mi un raspuns, sa stiu daca sa deschid discutia cu dr meu...multumesc