Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(103)
Raspunsuri - Pagina 8
m_monique spune:
aris26 intr-adevar epidurala este o mare inventie. sunt de felicitat si medicii ginecologi care accepta tipul acesta de nastere, pentru ca e diferit de nasterea natura simpla.
cand l-am nascut pe andrei medicul a insistat pt epidurala, stia el de ce. la final i-am dat dreptate. acum nu cred ca m-as mai incumeta sa nasc fara epidurala.
azi merg la control si o sa-l intreb care mai e mersul cu epidurala
38+
si Andrei (16.12.2006)
Dodo-pui spune:
Buna dragi tufete de la mine ,
Ieri am avut o zi ffff proastya cu durere crunta de cap,dar cu ajutorul lui DD si un somn de la 23 la 5,30 mi-s fresh.
Felicitari si refacere rapidaZaizak
s-a zbenguit in toate partile dar mai ales spre iesire toata seara,noi avem programare ultima cred pe 31 la orele 16...daca nu cumva intre timp apare din proprie initiativa.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2 100% Isabelle
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Raaluca spune:
Neata fetelor!
JOANNA tinem pumnii!
OLISHKA succes la medic. Asteptam vesti.
Am sters-o la
39+
gigelica20 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui joanna27 Ilinca mama bine ai revenit,aveam nevoie de o portie sanatoasa de ras....sarumna Gigilico ai grija mama cu prunele si iaurt sa nu dai in altceva daca ai si contractii...multumi pt prioritate..daca e ceva sa zici sa scot morcovu..Emotii am ca maine mergem sa ii dam perfuzie la berbecut poate poate iese afara Am luat teapa cu pensatu..asa imi trebe daca stau pana in cesul al 12. Nu m-am dus la cosmticiana mea ca e departe si unde m-am dus avea lume...nu a vrut nimeni sa cedeze 5 min locul la o burtoasa....asa ca am veit cu coada intre picioare acasa 40+ Buna dimineataJoanna, Buna dimineata bubulicelor, Sa stii ca am observat si eu o chestie: cele mai insensibile la gravide sunt...femeile pitzipoance si fitzoase...deci cele care erau in coaforul unde ai mers tu se incadreaza perfect. Aaaaaa, si babele de la biserica! M-am dus sa ma marturisesc si sa ma impartasesc si...erau vreo 4 babe si 2 fetite in fata mea. Nici una din babe nu a intentionat sa imi cedeze locul, ba se uitau asa...sictirite la mine. Parca imi venea sa le zic: stati linistite ca si la plecarea pe lumea cealalta tot pe voi va las primele. Fetitele au vrut sa ma lase in fata lor, niste dragute, dar nu am acceptat. Ce pacate aveau ele sa dureze atat de mult incat sa ma apuce nascutul acolo? Io ma bibilesc singura...dintotdeauna. Ma duc foarte rar la coafor, de obicei in momente de criza si de depresie puternica. Aici, in Bucuresti, scorurile sunt cam de 300% fata de la Focsani...E adevarat ca nu ma duc la coaforul din cartier, ci merg la alea "di pi shentru". Dar de cate ori ma duc la parinti la Focsani imi fac programare si la coafeza de acolo - care e o dulcica si ma bibileste de ma fac precum o pisica de plus...era sa adorm odata. Si...Joanna, stii ca suntem alaturi de tine, da? Hai ca revin cu un morcov dragutz pentru tine, dupa ce citesc ce ati mai scris de aseara pana acum. |
Gigelica +38 Victor-Andrei
AMR 4 zile
http://bd.lilypie.com/0qxyp2.png
gigelica20 spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Olishka, pai noi ar trebui sa fim bine-dispuse din start, nu scrie in unele articole ca sarcina e numai lapte si miere, radiem, stralucim, plutim...Eu ieri era sa fac o depresie, m-am vazut intr-o oglinda intr-un magazin si m-am gandit:"Doamneee, ca urata mai is!" (eram umflata, buhaita, cu un nas roshu-vinetziu- bai, ce vreme a fost ieri aici!! O ninsoare de-aia cu viscol de ma lua pe sus cat is de mare...apoi brusc soare...apoi iar viscol...de atunci tot ametzita-s). Si incep sa ma panichez, imi dau seama ce putine stiu despre bebelusi...habar n-am cam cand pot sa stea in fund, cand se ridica in picioare...ce-o sa fac in iulie cand o sa fie canicula...de unde sa iau scutece de finet?...Ar trebui cumva ca toate postarile deja-mamicilor noastre de la odisee sa apara grupate la un loc, pe un singur topic, sa aruncam un ochi cand suntem disperate... Cu maica-mea ma tot cert pe o tema: i-a intrat in cap ca tre sa luam pernutza de-aia de infashat, CUM M-A TINUT PE MINE! Sa nu devina copilul cracanat!! Auzi tu, sa-l tina ca pe o sarmalutza, ca intr-o camasa de fortza...mama, ce ma enerveaza cand o aud...ca pe mine asa m-a tinut si bine-a fost! In camera mai trebuie sa vina comoda, am dat sa o faca la comanda (pe net mi s-au parut niste preturi nesimtite!), dar vad ca numa nu mai vine! Si tre sa ne luam o canapea sa dormim acolo cu ea. Sotzu' meu a inceput sa-si puna intrebari existentiale: ca o sa mai fim ca inainte? sa mergem la teatru, sa ne uitam la filme, sa calatorim...L-am instiintzat ca urmeaza sa avem un copil, nu sa murim. A fost de acord. Si azi m-a intrebat daca face Sopheephee pishu...si io ma chinuiam sa-mi amintesc: ma, fac bebelusii pishu' p'acolo? Fac, nu, ca tot inghit lichid amniotic?...Is pe spate la puericultura!! 36Sophia-Diana http://community.webshots.com/user/Ilinca_M |
Ilinca, incep cu finalul: da, bebelicii fac pishu acolo. Aceeasi intrebare o are si sotul meu, apoi se stranmba cand se gandeste ca bebe inghite lichidul amiotic. Nu stiu nici eu care e ideea, ceea ce am citit parca era ca organismul nostru schimba lichidul la fiecare 24 de ore.
Ma incurajati oarecum atunci cand spuneti ca si voi aveti depresii din cand in cand. Eu sunt o persoana destul de tonica si de capabila sa faca haz de necaz si in cele mai cumplite situatii....dar sunt cam la fundul sacului.
Azi ma simt ok...cel putin pana acum. Dar...a mai ramas asa putin pana la intalnirea cu bebelic. Daca nu o sa ma descurc? Daca nu o sa stiu ce sa-i fac? Daca o sa-mi frica de el?
AMR 4 zile
gigelica20 spune:
citat din mesajul lui Maria_K salutare fetelor! am intrat sa va salutam si sa va multumim de urari. am pus niste poze cu noi la o luna http://picasaweb.google.com/Mami.de.Casia/CasiaOLuna# tare as vrea sa intru mai des, dar nu am timp nici sa respir. sotul meu s-a cam lenesit si lasa cam totul pe mine. sunt tot timpul obosita Maria, mami fericita de Maria-Casia Pozele noastre |
Maria iti doresc putere ca sa ai grija de Maria-Casia.
Sotiorul meu m-a anuntat deja ca nu va putea sta in concediu saptamana 2...exact prima cand vine puiul acasa. O sa incerc sa o opresc pe mama soacra la mine, caci...mi-e deja frica.
Si sa stii ca fetita ta e foarte frumusica! Ca mama ei!!!
AMR 4 zile
gigelica20 spune:
citat din mesajul lui inapreda Buna seara, Sintem, in sfirsit acasa! Desi bebe are camera lui, sint cu el in camera Mi-e tare frica sa-l las singurel in prima noapte in afara clinicii; vomita mult si nu stiu de ce. Miine va veni pediatra la el; la clinica mi-au spus ca e normal, sa-i dau numai sa pape putin si des; in fine... *** Curea, eu mi-am luat balansoar si e foarte util si comod; si eu "beneficiez" de lipsa de spatiu in camera lui bebe; sper sa am timp miine sa pun pozici cu camera si bebe Ian. Asa-l iubesc!!!!!!!!! *** Olga si eu ma-incaltam extrem de greu si, crezi sau nu...simt deja o nostalgie ciudata. Oricum, nu mai e mult si..,trece. La fel si hemoroizii si alte neplaceri care insotesc perioada sarcinii. *** Aris, bine ai revenit. Tare harnicutza esti. Ma bucur ca ai nascut usor. AR trebui sa pove mai multe aici, pe forum pentru ca eu eram efectiv INGROZITA de perspectiva nasterii din cauza a multor lucruri citite sau auzite. Ar trebui incurajate fetele sa stie ca nasterea nu e neaparat un cosmar. Gina mami de bebe titi Ian Alexandru Poze |
Gina
Bun venit acasa si pentru tine si Ian.
AMR 4 zile
m_monique spune:
gigelica20 nu-ti mai fie teama, ca te vei descurca. dar pe soarca poti sa o exploatezi, ca doar baiatul ei te-a lasat gravida, iar mostenitorul le duce mai departe numele de familie.
38+
si Andrei (16.12.2006)
gigelica20 spune:
citat din mesajul lui aris26 neata fetelor am intrat sa va salut si sa verific lista...sa vedem daca mai e un ghiocel nou. Joanna ce faci? nu ai nascut? ash vrea sa va spun ceva celor care urmeaza sa nasca natural ca sa va incurajez, dar daca va zic imi e ca nu ma crede nimeni...epidurala e sfanta!daca aveti posibilitatea sa o faceti si un anestezist priceput...merita. eu am zis ca il caut pe cel care a inventat-o sa ii fac omului o statuie. am nascut razad. doctorul ma facea sa rad si moasa se supara pe mine:"nu mai rade ca perzi contractia"...trageti voi concluziile. nu zic ca nu te doare nimic sau ca nu simti dar daca inca puteam sa rad pe masa...iar in timp ce iesea placenta eu ii faceam poze lui bbpe masa de nashteri am declarat ca eu asa mai nasc de o suta de ori bb a facut tahicardie in timpul travaliului si ne-a dat un pic emotii, iar la nashtere a iesit in apnee(saracu...dupa 14ore de travaliu...daca nu chiar mai mult)dar a fost ok. media apgar a fost 9.acum mananca la 3 ore..are nishte ochi mari si curioshinu ede mare lucru dar intoarce privirea in directia vocilor, de cate ori ii vorbesc eu sta si ma asculta cu ochii lui maaaari, la taica-su rade...probabil pt ca il gadila cu barba iar asistentele de la neonato zic ca este cel mai cuminte copil din lume daca il tzi in brate si vorbesti cu el...in traducere libera:le-a mancat sufletul pt ca nu suporta sa fie lasat de izbeliste singur. adevarul e ca la cat l-am plimbat cat a fost in burta...na! va pup pe toate, va multumesc pt urari si tzin pumnii burtoaselor poze |
Aris, bun venit acasa!
AMR 4 zile
gigelica20 spune:
Zaizak
Bafta Olishka, asteptam vesti!
AMR 4 zile