Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(103)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Buna seara,

Sintem, in sfirsit acasa!

Desi bebe are camera lui, sint cu el in camera Mi-e tare frica sa-l las singurel in prima noapte in afara clinicii; vomita mult si nu stiu de ce. Miine va veni pediatra la el; la clinica mi-au spus ca e normal, sa-i dau numai sa pape putin si des; in fine...

Curea, eu mi-am luat balansoar si e foarte util si comod; si eu "beneficiez" de lipsa de spatiu in camera lui bebe; sper sa am timp miine sa pun pozici cu camera si bebe Ian. Asa-l iubesc!!!!!!!!!

Olga si eu ma-incaltam extrem de greu si, crezi sau nu...simt deja o nostalgie ciudata. Oricum, nu mai e mult si..,trece. La fel si hemoroizii si alte neplaceri care insotesc perioada sarcinii.

Aris, bine ai revenit. Tare harnicutza esti. Ma bucur ca ai nascut usor. AR trebui sa pove mai multe aici, pe forum pentru ca eu eram efectiv INGROZITA de perspectiva nasterii din cauza a multor lucruri citite sau auzite. Ar trebui incurajate fetele sa stie ca nasterea nu e neaparat un cosmar.

Gina mami de bebe titi Ian Alexandru

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Ciao mamici, ciao burtici!

felicitari celor care isi tin puisorii in brate.
ma bucur ca au scapat.
nu-mi vine sa cred ce de ghiocei, de fapt niic ghiocika mea nu-mi vine sa cred ca are o luna.
Apropo de colak e foarte buna ideea, eu am avut 5 fire, si acum ma inteapa, nu mereu, si se topesc greu in 2 luni si ceva.(cele dianuntru)
Chestia cu masa de infasat eu am deaasupra patutului si e foarte comoda, pe ea o schimb acolo si ii fac masajul dupa baita, patul nostru e prea jos,, asa k m-ar capia durerea de spate, si asa ma doare mijlokul...deci...eu zic ca e super utila.
Mai am o salteluta cu care o plimb prin alte camere, dar cine are scoica sau balansoar e mai bine.
fetelor crae nasteti normal nici sa nu va ganditi sa nu va luati colac, va spun din proprie experienta.
Faza cu alaptatul merge si in pat asa pe o parte, culcata, ca oriucm pe cealalta nu stai decat dupa 2-3 sapt, depinde de refacere, dar tot fotoliul e mai comod.
Mare atentie la adormitul cu bb in patul vostru, sa evitati cat mai mult.
Si rabdare cu ragaitul. ca de multe ori ii ia somnul, trebuie insistat si plimbat prin casa, ca altfel ii doare burtika.
Sab simplex pt colici e frectie la picior de lemn, mai bine mi se pare cu Debridat si ceai baby drink.
cam atat
bafta si rabdare.

Ah si pt gurita limbuta si gingii sa luati glicerina simpla preparata de ele de la farmacie, exclus glicerina boraxata.

va pup.
Ariana-Maria 1 luna!yuhoooooo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Buna seara!!!

Multumim mamici pentru sfaturi!!!

Joanna tin pumnii pentru maine

Zaizak felicitari!!!

Olga 35+ David

Mergi la inceput

Gina inca o data felicitari pentru optimismul tau si pt curajul pe care ni-l dai Sa ne mai scrii cum merge lupta cu kg.

Olga 35+ David

Mergi la inceput

Maria_K este foarte draguta Casia. are atitudine de o adevarata domnisorica

Olga 35+ David

Mergi la inceput

Noi am fost la StundUp Comedy si am ras cu pofta. Va recomand si voua , mai ales cele care se stiu cu depresii

Am mari emotii, caci maine mergem la doctor de dimineata. Nu mai am rabdare, dar nici somn nu-mi este...

Olga 35+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Buna, dragele mele!
Am intrat scurt sa vad ce faceti, ca acum la 12 ii dau papica la printesa mea. Pe cine felicitam? Pe cine sutinem?
Sper ca nu v-a fost tare dor de mine, ca am avut tare putin timp sa citesc din urma. Sunt si fericita si obosita. Poate reusesc maine sa intru de pe mobil, sa nu credeti ca am fugit din gasca.
Va pupic. Somn usor!

_
I love you so much my tiny princess
You grew in my heart
Alma so small, so sweet, so soon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Buna dimineata!

Am dormit ingrozitor, m-a kinuit hemoroidul ala ceva de speriat. Acum studiez daca e voie troxevasin in sarcina..., nu m-am prea lamurit inca si astept sa se deskida farmaciile, ca nu mai suport. Palpitatii nici nu stiu daca mai am, nu le mai simt. Pe cine mai intereseaza!?

Denisa-Madalina 36+ cu Adela-Marisa
AMR 4 saptamani
Anul acesta Iepurashul ne va aduce cel mai pretios cadou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

neata fetelor
am intrat sa va salut si sa verific lista...sa vedem daca mai e un ghiocel nou.

Joanna ce faci? nu ai nascut?

ash vrea sa va spun ceva celor care urmeaza sa nasca natural ca sa va incurajez, dar daca va zic imi e ca nu ma crede nimeni...epidurala e sfanta!daca aveti posibilitatea sa o faceti si un anestezist priceput...merita. eu am zis ca il caut pe cel care a inventat-o sa ii fac omului o statuie. am nascut razad. doctorul ma facea sa rad si moasa se supara pe mine:"nu mai rade ca perzi contractia"...trageti voi concluziile. nu zic ca nu te doare nimic sau ca nu simti dar daca inca puteam sa rad pe masa...iar in timp ce iesea placenta eu ii faceam poze lui bbpe masa de nashteri am declarat ca eu asa mai nasc de o suta de ori
bb a facut tahicardie in timpul travaliului si ne-a dat un pic emotii, iar la nashtere a iesit in apnee(saracu...dupa 14ore de travaliu...daca nu chiar mai mult)dar a fost ok. media apgar a fost 9.acum mananca la 3 ore..are nishte ochi mari si curioshinu ede mare lucru dar intoarce privirea in directia vocilor, de cate ori ii vorbesc eu sta si ma asculta cu ochii lui maaaari, la taica-su rade...probabil pt ca il gadila cu barba
iar asistentele de la neonato zic ca este cel mai cuminte copil din lume daca il tzi in brate si vorbesti cu el...in traducere libera:le-a mancat sufletul pt ca nu suporta sa fie lasat de izbeliste singur. adevarul e ca la cat l-am plimbat cat a fost in burta...na!

va pup pe toate, va multumesc pt urari si tzin pumnii burtoaselor

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Neata fetele
In primul rand felicitari zaizak

Apoi sa scoatem o pt joanna

Am vazut pozele cu Casia si vreau sa zic atat: superbaSeamana cu mamica

Eu ca si sasha nu mai am rabdare si chef de nik...Imi vine sa dorm non stop in astea 12 zile ramase. Si ce e mai najpa e ca a venit primavara si e asa de frumos afara si eu tre sa stau acasa
Sper sa treaca repede

37+ Damian Codrut Andrei
AMR 12 zile

Mergi la inceput