Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(103)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joanna27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

joanna27 ce ghinion. dupa ce am tras atata de tine sa mergi la pensat... dar de aranjat tot nu scapi, ca vreau sa vad pozele.

38+
si Andrei (16.12.2006)

Ce sa fac asta e norocl meu..
Mersi inca o data pt. mobilizare.
Poaate ma apuc la noapte si imi smulg singur ca prevad o noapte alba..
Ceva ma aranjez si fac poze promit..da nu le vezi decat cand ma intorc...stiu cand ma duc da nu stiu cand vin
Sa ma suni sa imi spui ce ai facut la eco..

Simina s-a trezit mazarica?
Cum ati dormit?

40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Citat:
citat din mesajul lui joanna27

Citat:

joanna27 ce ghinion. dupa ce am tras atata de tine sa mergi la pensat... dar de aranjat tot nu scapi, ca vreau sa vad pozele.

38+
si Andrei (16.12.2006)

Ceva ma aranjez si fac poze promit..da nu le vezi decat cand ma intorc...stiu cand ma duc da nu stiu cand vin

Cum ati dormit?

40+

si daca le vad peste o luna e bine. ai vazut, eu ti-am aratat pozele de acum 2 ani si ceva ca sa te mobilizez.

38+
si Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:

Ilinca mama bine ai revenit,aveam nevoie de o portie sanatoasa de ras....sarumna
Gigilico ai grija mama cu prunele si iaurt sa nu dai in altceva daca ai si contractii...multumi pt prioritate..daca e ceva sa zici sa scot morcovu..Emotii am ca maine mergem sa ii dam perfuzie la berbecut poate poate iese afara

Am luat teapa cu pensatu..asa imi trebe daca stau pana in cesul al 12. Nu m-am dus la cosmticiana mea ca e departe si unde m-am dus avea lume...nu a vrut nimeni sa cedeze 5 min locul la o burtoasa....asa ca am veit cu coada intre picioare acasa

40+

Joana doamne ajuta pentru maine,deci se apropie momentul

36+ cu Natalia Maria
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:

Citat:

38+
si Andrei (16.12.2006)

Cum ati dormit?

40+

Da ce bine!! am vreo 2 ore, si cand m-am trezit a savurat un cremsnit(prima pofta de dulce)

6+

Mariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna27 spune:

M_MONIQUE corect... multi
Alina multumim, sa dea Domnu da io stiu daca reactioneaza la perfuzie ca acu ma astept la orice..

Tufete va imbratisez si va pup pe toate..e ultima mea seara pe forum..voi reveni in postura de MAMICA dar nu stiu cand...
Sa va ganditi la noi si ne tieti pumnii sa imi tin cat mai repede berbecutu in brate si sa nu mai fac pe mine de frica...ca pana acum eram tare in gura
Nu o sa iau laptopul cu mine dar o sa tin legatura cu voi la tel..Simina, Monica sa fi-ti pe pozitii
Anticipat felicit toate mamicile care urmeaza...va port pe toate in gand si de abia astept reintalnirea...

Doamne ajuta sa ne"vedem" cu bine.

40+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Maria_K

salutare fetelor!

am intrat sa va salutam si sa va multumim de urari.
am pus niste poze cu noi la o luna http://picasaweb.google.com/Mami.de.Casia/CasiaOLuna#
tare as vrea sa intru mai des, dar nu am timp nici sa respir. sotul meu s-a cam lenesit si lasa cam totul pe mine. sunt tot timpul obosita

Maria, mami fericita de Maria-Casia

Pozele noastre

La multi ani miuta ghiocica, am vazut pozele sunteti asa de frumoase amandoua

36+ cu Natalia Maria
Vine barza!

Mergi la inceput

Joana te reasteptam cu cele mai frumoase vesti si poze. Nastere usoara!!
fetele ma bag si eu la dormitor la tv, va pup, noapte buna!

36+ cu Natalia Maria
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

joanna27 bafta multa maine! fa o baie calda, bea un ceai de tei si somn, ca maine iti dai doctoratul...

38+
si Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

S-A NASCUT FETITA DE ZAIZAK CU 3.100GR

6+

Mariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

"DE CE O IUBESC PE MAMA

Mama si tata se uitau la televizor cand mama a spus,' Sunt obosita si e tarziu. Cred ca ma voi duce in pat.'

O ia spre bucatarie ca sa faca sandvisurile pentru a doua zi.

Spala castroanele de popcorn, scoate carnea afara din congelator pentru cina din seara urmatoare, verifica cerealele, umple borcanul cu zahar, pune linguritele si castroanele pe masa si pregateste filtrul de cafea pentru a doua zi dimineata..

Apoi pune niste rufe la uscat, mai baga niste haine in masina de spalat, calca o camasa si coase un nasture care cadea la o camasa.

Strange piesele jocului ramas pe masa din sufragerie, pune telefonul la loc, aseaza agenda de telefon la loc in raft.

Uda cateva plante, goleste un cos de gunoi si pune un prosop la uscat pe bara.

Se intinde, casca si o ia spre dormitor. Se opreste la birou si scrie o notita pentru profesoara, numara niste bani pentru excursia de maine si ridica o carte de scoala cazuta sub scaun.

Scrie o felicitare pentru ziua de nastere a unui prieten, o baga in
plic, scrie adresa, o timbreaza si scrie o notita pentru cumparaturi. Le pune pe amandoua langa geanta ei..

Mama isi curata fata cu demachiantul ei 3 in 1, isi da cu crema de
noapte antirid, se spala pe dinti si isi curata unghiile.

Tata ii striga,' Credeam ca te duci in pat.'

'Sunt pe drum,' raspunde ea.

Adauga apa in vasul cainelui, da pisica afara si se asigura ca usile
sunt inchise cu cheia si ca lumina e deschisa pe terasa.

Se uita in camera copiilor, le stinge lampile de pe noptiere si
televizorul, ridica o camasa, arunca niste sosete murdare in cosul de
rufe si vorbeste un pic cu unul dintre copii care inca isi termina lectiile.

In camera ei isi potriveste alarma la ceas, isi aseaza hainele pentru a doua zi si indreapta raftul de la pantofi.

Mai adauga 3 lucruri pe lista ei de 6 lucruri foarte importante pentru a doua zi. Isi spune rugaciunea si vizualizeaza implinirea dorintelor ei.

just...Minunat!

In acelasi timp tata inchide televizorul si anunta nimanui in
particular,' Ma duc in pat.'

Si o si face ... fara nici un alt gand.

Vi se pare ceva iesit din comun? Va mai mirati de ce femeile traiesc mai mult?

PENTRU CA SUNT FACUTE PENTRU CURSA LUNGA...( si nu am putea sa murim mai repede pentru ca inca avem atatea de facut!!!)"

Mamica fericita de Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput