Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(103)
Raspunsuri - Pagina 5
joanna27 spune:
Ilinca mama bine ai revenit,aveam nevoie de o portie sanatoasa de ras....sarumna
Gigilico ai grija mama cu prunele si iaurt sa nu dai in altceva daca ai si contractii...multumi pt prioritate..daca e ceva sa zici sa scot morcovu..Emotii am ca maine mergem sa ii dam perfuzie la berbecut poate poate iese afara
Am luat teapa cu pensatu..asa imi trebe daca stau pana in cesul al 12. Nu m-am dus la cosmticiana mea ca e departe si unde m-am dus avea lume...nu a vrut nimeni sa cedeze 5 min locul la o burtoasa....asa ca am veit cu coada intre picioare acasa
40+
shasa spune:
Fetele am intrat si eu sa dau raportul sa va anunt ca sunt tot 2 in 1. Nu stau pe net astazi ca am o stare de kk. Nu am chef de nimic. Ba mint! Am chef de ceva.....am chef sa NASC. M-am saturat sa fiu patratel si in plus de asta vreau sa imi vad odata bebeoiu, sa il tin in brate si sa il dragalesc. Maine ma duc la control. Deci maine pe seara asa vin cu vesti. Va pupic. De astazi am intrat in saptamana 39 dar mi-e lene sa schimb acum semnatura
Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Petru - 37+
Ilinca_M. spune:
Olishka, pai noi ar trebui sa fim bine-dispuse din start, nu scrie in unele articole ca sarcina e numai lapte si miere, radiem, stralucim, plutim...Eu ieri era sa fac o depresie, m-am vazut intr-o oglinda intr-un magazin si m-am gandit:"Doamneee, ca urata mai is!" (eram umflata, buhaita, cu un nas roshu-vinetziu- bai, ce vreme a fost ieri aici!! O ninsoare de-aia cu viscol de ma lua pe sus cat is de mare...apoi brusc soare...apoi iar viscol...de atunci tot ametzita-s).
Si incep sa ma panichez, imi dau seama ce putine stiu despre bebelusi...habar n-am cam cand pot sa stea in fund, cand se ridica in picioare...ce-o sa fac in iulie cand o sa fie canicula...de unde sa iau scutece de finet?...Ar trebui cumva ca toate postarile deja-mamicilor noastre de la odisee sa apara grupate la un loc, pe un singur topic, sa aruncam un ochi cand suntem disperate...
Cu maica-mea ma tot cert pe o tema: i-a intrat in cap ca tre sa luam pernutza de-aia de infashat, CUM M-A TINUT PE MINE! Sa nu devina copilul cracanat!! Auzi tu, sa-l tina ca pe o sarmalutza, ca intr-o camasa de fortza...mama, ce ma enerveaza cand o aud...ca pe mine asa m-a tinut si bine-a fost!
In camera mai trebuie sa vina comoda, am dat sa o faca la comanda (pe net mi s-au parut niste preturi nesimtite!), dar vad ca numa nu mai vine! Si tre sa ne luam o canapea sa dormim acolo cu ea. Sotzu' meu a inceput sa-si puna intrebari existentiale: ca o sa mai fim ca inainte? sa mergem la teatru, sa ne uitam la filme, sa calatorim...L-am instiintzat ca urmeaza sa avem un copil, nu sa murim. A fost de acord. Si azi m-a intrebat daca face Sopheephee pishu...si io ma chinuiam sa-mi amintesc: ma, fac bebelusii pishu' p'acolo? Fac, nu, ca tot inghit lichid amniotic?...Is pe spate la puericultura!!
36Sophia-Diana
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M
shasa spune:
Nu mai stiu cine intreba cand a nascut ARIS. A nascut pe 25 la ora 22:45.
PUPICI!
Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Petru - 37+
Maria_K spune:
salutare fetelor!
am intrat sa va salutam si sa va multumim de urari.
am pus niste poze cu noi la o luna http://picasaweb.google.com/Mami.de.Casia/CasiaOLuna#
tare as vrea sa intru mai des, dar nu am timp nici sa respir. sotul meu s-a cam lenesit si lasa cam totul pe mine. sunt tot timpul obosita
Maria, mami fericita de Maria-Casia
Pozele noastre
m_monique spune:
Ilinca_M spune-i mamei tale ca copiii se nasc cracanati, dar asimiland vitamina d3, usor li se indreapta picioarele.
probleme de picioare cracanate de pun abia la 1 an. si asta ti-o spune una patita, ca 1 an m-am chinuit cu andrei cu d3, mare, munte, soare mult pana i s-au indreptat picioarele.
38+
si Andrei (16.12.2006)
simina_kin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gigelica20 Eliberati budeleeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Gabi mi-a gasit prune uscate, deci, sa fie liber, va rog. Gigelica +38 Victor-Andrei AMR 4 zile http://bd.lilypie.com/0qxyp2.png |
vai esti de belea!!
6+
Mariana
m_monique spune:
joanna27 ce ghinion. dupa ce am tras atata de tine sa mergi la pensat... dar de aranjat tot nu scapi, ca vreau sa vad pozele. nu uita ca la maternitate nu te primeste nearanjata!
38+
si Andrei (16.12.2006)
simina_kin spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui novus
fetelor !! Mamica fericita de Alexandra (03.03.09) www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari |
ceva mai ieftin....catalog Ikea pag 38-39(si este balansoar nu fotoliu....iar dc-i pui o husa cu burete este belea)
6+
Mariana
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Maria_K salutare fetelor! am intrat sa va salutam si sa va multumim de urari. am pus niste poze cu noi la o luna http://picasaweb.google.com/Mami.de.Casia/CasiaOLuna# tare as vrea sa intru mai des, dar nu am timp nici sa respir. sotul meu s-a cam lenesit si lasa cam totul pe mine. sunt tot timpul obosita Maria, mami fericita de Maria-Casia Pozele noastre |
ce fetita draguta !!!! si mami la fel !!!!
Mamica fericita de Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari