Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(103)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Morcovul pentru Joanna:

Suntem alaturi de tine!

Gigelica +38 Victor-Andrei

AMR 4 zile
http://bd.lilypie.com/0qxyp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

No, ii clar, daca o aparut morcovul lui gigelica, sigur naste cineva azi!
Wow, Aris, ai nascut razand...suna bine partea cu epidurala da' io ma tem de acu' ala in coloana de fac pe mine numa cand ma gandesc. Deci bebe se uita cu ochi mari...e clar cu cine seamana
Ce dragutzi si...umani sunt deja bebelusii de la odisee, parca acum erau proaspat nascuti si strambaciosi, nervosi ca au iesit de la caldurica. Si mamele arata deja bine! Io o sa mai arat cat de cat uman vreodata? :)))
Iar m-am trezit balon si mi-am propus sa beau 2 l de apa plata cu lamaie stoarsa in ea sa ma dezumflu! Un litru am baut deja!
Oare chatonel ce mai face?...

36Sophia-Diana
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

No, ii clar, daca o aparut morcovul lui gigelica, sigur naste cineva azi!

Iar m-am trezit balon si mi-am propus sa beau 2 l de apa plata cu lamaie stoarsa in ea sa ma dezumflu! Un litru am baut deja!
Oare chatonel ce mai face?...

36Sophia-Diana
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

1 litru??? Io nici pe parcursul unei zile intregi nu reusesc uneori asemenea performante si tu deja...ai terminat?

As face shushu incontinuu...nu ca ar fi acum vreo diferenta.

Io de umflat nu m-am umflat, dar Pitonul meu s-a transformat in ied...din acela, puiul caprei. Caci mai nou sare in burta, tzopaie la propriu.

Daca i-as mai da si niste lamaie...ar iesi prin gaurile de la laparoscopie

AMR 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Buna dimineata!
Hai Joanna!
Gigelica, ma gasesti pe mess, ca is pe mobil. Abia m-am trezit, m-a lasat fi-mea sa dorm 8 ore, sunt buimaca de atata somn.
Doctorita a zis ca vine ea la noi dar ori maine ca avem DOUA LUNI! Ori pe 31 sa tina evidenta pe DPN. Parca vad ca nu a pus un gram, dar avem probleme cu funduletul. Cred ca nu face colici, dar e acid kk, de la ce prostii pap eu. Rusine sa imi fie. Am pus inregistrare cu ea ieri la baita. Tati a pus de fapt. Trimit ca iar pierd ce scriu. Mai bag un somn, in bratele lui iubi meu. Profit si eu ca in curand il apuca nabadaile si iar pleaca, e ca un leu in cusca.

_
I love you so much my tiny princess
You grew in my heart
Alma so small, so sweet, so soon

Mergi la inceput

Zaizak
Bafta Olishka, asteptam vesti!
Aris e deja acasa? Wow!

_
You grew in my heart

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

Chiar asa, mai stie cineva ceva de CHATONEL???

39+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Buna dimineata!
Hai Joanna!
Gigelica, ma gasesti pe mess, ca is pe mobil. Abia m-am trezit, m-a lasat fi-mea sa dorm 8 ore, sunt buimaca de atata somn.
Doctorita a zis ca vine ea la noi dar ori maine ca avem DOUA LUNI! Ori pe 31 sa tina evidenta pe DPN. Parca vad ca nu a pus un gram, dar avem probleme cu funduletul. Cred ca nu face colici, dar e acid kk, de la ce prostii pap eu. Rusine sa imi fie. Am pus inregistrare cu ea ieri la baita. Tati a pus de fapt. Trimit ca iar pierd ce scriu. Mai bag un somn, in bratele lui iubi meu. Profit si eu ca in curand il apuca nabadaile si iar pleaca, e ca un leu in cusca.

_
You grew in my heart

Buna dimineata somnorila,

Unde ai pus filmuletzul cu baita, ca nu il gasesc pe nicaieri?!

Si...ti-am scris pe mess, dar cred ca esti in bratele lui tati si te resfeti.

Va doresc o zi buna!

AMR 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

salutare dragalasele
m-au invadat hormonii ieri; dimineata am tras o tura de plans pentru ca sunt foarte grasa (dar n-am zis nimic, ca ma luati la omor- stiu si eu ca mai e putin, merita tot... dar oricum, atata hipopoptamu' m-am facut..) iar aseara eram intr-o asemenea criza de griji ca m-am jelit cu vorbe nu asa; saracu sotioru' nici nu indraznea sa respire pe langa mine, nu aveam nimic cu el, dar eram asa crizata ca nu mai stia ce sa faca- ba ma tinea in brate, ba ma freca pe spate, pe caput, pana la urma m-a bagat intr-o cada de apa..... si a functionaaaaaaaaaaaaat (v-am zis eu ca sunt absolut disperata dupa baita)
azi sunt mai bine dispusa, si oricum trebuie sa plec la semnat acte la 12, deci ma intorc "propritareasa" de apartament. offffff, sunt asa fericita cand ma gandesc ca o sa aiba bebele meu atata loc de joaca in apartament fata de ce aveam acuma....
imi dau seama ca suntem niste norocosi din toate punctele de vedere, si trebuie sa-i multumim lui DD de mii de ori pe zi.

diana 37+ David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aris26

neata fetelor
am intrat sa va salut si sa verific lista...sa vedem daca mai e un ghiocel nou.

Joanna ce faci? nu ai nascut?

ash vrea sa va spun ceva celor care urmeaza sa nasca natural ca sa va incurajez, dar daca va zic imi e ca nu ma crede nimeni...epidurala e sfanta!daca aveti posibilitatea sa o faceti si un anestezist priceput...merita. eu am zis ca il caut pe cel care a inventat-o sa ii fac omului o statuie. am nascut razad. doctorul ma facea sa rad si moasa se supara pe mine:"nu mai rade ca perzi contractia"...trageti voi concluziile. nu zic ca nu te doare nimic sau ca nu simti dar daca inca puteam sa rad pe masa...iar in timp ce iesea placenta eu ii faceam poze lui bbpe masa de nashteri am declarat ca eu asa mai nasc de o suta de ori
bb a facut tahicardie in timpul travaliului si ne-a dat un pic emotii, iar la nashtere a iesit in apnee(saracu...dupa 14ore de travaliu...daca nu chiar mai mult)dar a fost ok. media apgar a fost 9.acum mananca la 3 ore..are nishte ochi mari si curioshinu ede mare lucru dar intoarce privirea in directia vocilor, de cate ori ii vorbesc eu sta si ma asculta cu ochii lui maaaari, la taica-su rade...probabil pt ca il gadila cu barba
iar asistentele de la neonato zic ca este cel mai cuminte copil din lume daca il tzi in brate si vorbesti cu el...in traducere libera:le-a mancat sufletul pt ca nu suporta sa fie lasat de izbeliste singur. adevarul e ca la cat l-am plimbat cat a fost in burta...na!

va pup pe toate, va multumesc pt urari si tzin pumnii burtoaselor

poze

Felicitari, Aris! Esti o scumpa, mi-au dat lacrimile citind mesajul tau.
Usor am nascut si eu, fara epidurala, nu trebuie sa ascultati fetelor, povestile hohor pe care le auziti. Fiecare nastere e o experienta unica. Mai putin pe AU si mai mult pe WOW, nu?

_
You grew in my heart

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

S-A NASCUT FETITA DE ZAIZAK CU 3.100GR

6+

Mariana

Felicitari Zaizak!!