Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (290)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui danielle02

ca sa nu ne uitati :
http://good-times.webshots.com/photo/2089451100101671646oIIrfk?vhost=good-times&vhost=good-times

Zambilicea e o dulce cu codite si cizmulite!
Ce mai face burtica?

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Papanash, sa treaca cu bine operatia. Multa sanatate socrului. Si voua putere!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns singura75 spune:

aeperju, mi-ar placea sa ne cunoastem la vara!
Sa va spunem si noi cateva cuvinte.Mihnea s-a nascut prin cezariana la cerere, in dimineata zilei de 2 octombrie 2007.Tati a fost primul care l-a vazut, i-a facut poze si asa l-am vazut si eu.Insa bucuria nasterii puiului meu a fost umbrita de suferinta tatalui meu care s-a internat in spital in aceesi zi cu mine, iar vestile pe care le primeam de la mama (cu care vb la tel toata ziua) nu erau deloc bune.Tata suferea de o forma grava de leucemie care ii daduse metastaze osoase, mai pe scurt avea cancer in faza terminala.Colegele mele de salon erau vizitate de parinti, iar ai mei nu puteau, data fiind situatia.
La aproape 2 saptamani de cand am nascut, tata a iesit din spital si l-am dus pe Mihnea sa-l vada.A doua zi a murit.Nu va mai spun prin ce am trecut.A fost groaznic!!Nici eu nu mai stiam de ce plang, de oboseala data de noptile nedormite cauzate de colicii puiului, de moartea tatalui, de faptul ca stateam singura toata ziua si nu avea cine sa ma ajute.
Cam asta a fost inceputul nostru, apoi ne-am intrat in ritm, incet ,incet.Laptele il pierdusem asa ca l-am trecut pe lapte praf.Dar ne-am descurcat si toate au trecut!
Acum e un nazdravan "meshcher"(smecher)care vb muult(seamana cu tati),papa binisor, doarme noaptea bine de cand i-au iesit si caninii(vaaii, ce ne-am mai chinuit cu dintii).
Gata, ma duc sa-i dau papa .Ne auzim(citim).

Miha, mami de rock-star Mihnea(2.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Singura, bine ai venit !
baietii nostri sunt nascuti in aceeasi zi, asa-i ca-i un mare nazdravan si Mihnea ?Si noi tot pe lapte praf, iar evolutia lui e foarte multumitoare.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

`neata
ma bucur tare ca va place zambilita mea,eu sunt indragostita de ea
in burtica am fetita doar v-am zis ca numai fete fac ,mai una si mi-am indeplinit visul (sa am 3 capritze cu,coditze )

de scoala nu m-am lasat,am marti alt examen la engleza,doar ca,greul o sa inceapa din septembrie si nus` cum va fi atunci :(((

bebelushele mele sunt super bine,doar problemele mele vechi cu hematoamele,dar suntem pozitivi si optimisti ca altfel nu se poate,am ajuns pana la jumate deci nu mai avem mult de acum.
iar placenta e ffff sus (era joasa la 16 saptamani) functioneste perfect,bebelusha grasuna 383g.

am fugit,o gramada de trebi am de facut azi,
va

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Danielle02UK- vai, cat de dragutica este! si e imbracata frumos frumos!ii sta atat de bine cu jacheta verde....minunat!
s-a distrat si bine la locul de joaca, unde bag seama ca tu cam stateai la cafele si numai tati se juca cu papusica:))))))))asa da!
Tu? cum te mai simti? adica voi? ai aflat ce e? f saub?
intra si tu mai des! cum e cu jobul , e ok?
Ramanaiani- da, imi inchipui ce figura ai acut cand ai vazut.....
Bine ca nu a fost decat atat:))
La mine de ex a fost mai rau....eram cu rares, s-a stricat usa de la bucatarie, deci o poate deschide, eu eram in sufragerie, el a iesit si s-a dus la buca, eu am crezut ca la baie unde era mama....
dupa cateva secunde a inceput sa planga, ma duc la baie , nu era, ma duc la bucatarie....................si ce credeti:
il vad pe al meu pitic, care isi trasese un scau mic, se urcase pe bufet si se uitat pe geam, dar geamul era deschis larg, si impisese si plasa! pt o secunda, am crezut ca nu vad bine! l-am luat de acolo..............si nu vreti sa stiti ce a fost am inceput sa tip la mama, si nu vreti sa stiti ce a fost la gura mea!!!!
il lasase ea deschis, cica sa se aeriseasca in bucatarie! sa mor , nu alta! niciodata, geamul ala nu sta deschis, decat pe verticala, iar in camera lor geamul are o siguranta speciala ca copii sa nu-l poata deschide, decat eu!
deci, ca sa mai zic, am murit si am inviat, nu mai mi-a trebuit nimic, ma rog....tb sa -mi scot din cap! mama a plecat f rrepede si ma rog, totul a reintrat pe fagasul normal, rares joaca cu luca, mancare -biscuiti cu ceai, caci altceva nu eram in stare sa fac!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Yaia, multumesc mult !
Danielle, chiar ma gandeam la voi, ce mai faceti. N-am mai vazut-o de mult pe frumoasa Ebonee, acum e o adevarata domnisoara, are stil !
Pinacolada, si eu am mare frica de geamuri, stau la 8 si le tin inchise, numai la balcon am oscilo, la bucatarie s-a stricat mecanismul oscilobatant asa ca il deschid cand stau numai acolo. Iar in dormitor il deschid dar inchid usa .

Ieri noapte Andrei a dormit cu bunica si eu cu tati in dormitor. pe la 2 noaptea vine val-vartej Andrei la noi suparat, soacra dormea ( cam zgomotos, de aia se trezise). Ei, daca se ducea la bucatarie la aragaz unde ii place sa butoneze, desi stau cu gura pe el mereu ?

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Papanash- da...ce sa mai zic..o clipa de neatentie si....nu mai mi s-a intampklat pana acum, asa ceva! mare grija !
imi pare tare rau de socrul tau! trece prin clipe grele...multa putere!asta sunt chestiile urate ale vietii.....dar, din pacate, trebuie sa trecem peste ele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Papanash multa sanatate socrului

cat despre aragaz, poti opri de la teava gazele noaptea , sau sa scoti butoanele si atunci poti dormi linistita

Danielle felicitari pt fetita nr.2

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Neatza.
Aseara - dupa ce-am periat frumos covorul in camera fetei am rearanjat totul: am pus gratiile la loc la patut, am aranjat in patul mare toti maimutoii, pernute, paturici cu desene etc iar jos am pus o saltea de burete si am facut culculs pt mine acolo.
Cand s-a trezit Eliza am dus-o in camera ei - a fost incantata de ce-a gasit acolo, insa a cam inceput dupa vreo 2 ore sa le puna pe toate la loc, cum erau inainte.
Mai rau a fost cu patutul - ca se plimba in jurul lui precum leul in cusca (ma rog, inafara custii) si nu putea sa se urce in el. Cand a venit timpul de culcare i-am dat biberonul si i-am aratat patul mare, i-am zis ca e fata mare si poate sa doarma in patul mare.
Am dormit si eu in camera cu ea, pe saltea. Mi-a picat de 2 ori pe timpul noptii din pat - dar a cazut pe moale (peste mine si pe saltea). Deci vad ca inceputul e promitator ...

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
27+

Mergi la inceput