Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (290)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neataaaa! la discretie.

Aseara nu am mai avut timp de nimic.

Danielle, bine ati revenit!

Sa nu va suparati cu mine, dar cu pozele sunt in urma rau. Acasa nu prea mai apuc sa deschid calculatorul, am ajuns sa ma culc cu gainile. Iar la birou sunt restrictionate, desi ieri reusisem sa deschid vreo 2 poze de pe picassa.

Va pup, sa aveti o zi frumoasa!

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Carpatina, te astept la mailuri azi, sa profitam cat mai merge, ca in curand o sa imi schimbe calculatorul si iar incep setarile. Telefonul ala nu au reusit sa il seteze, voiau sa imi copieze contactele si am zis nu multumesc, ca ma descurc singura. Dar sincronizarea cu serverul de mail nu e chip sa o faca, asa ca va mai dura o vreme munca IT-istica in preajma echipamentelor mele.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

Buna dimineata,
Las ibricul cu ,va serviti fiecare ,ma grabesc sa plec la servici...
Singura bine ai venit in gashca noastra,am vazut si poze cu frumosul Mihnea
Ramonaiani micuta nazdravana
Cuscra draga, esti o frumoasa,trimitem multi pupici lui Mihnutu,off,sper sa-i treaca repede "boba"(asa zice Teo la buba)de la unghiuta
Cecilia,Vale sa va fie de bine plimbarica .
Danielle ce fetita frumoasa si cocheta am vazut ,tu cum esti? mai scrie-ne si noua doua-trei vorbe
Duamna C de unde sti soro ca am chiorat?(am fost la medic si mi-a dat ochelari de vedere),asa ca diseara am sa-mi pun ochelarii pe nas si am sa strig catalogul,prea liniste pe aici ,trei zile la rand v-am gasit pe pagina 2,,,asa nu se mai poate
EDIT. vaiiiii ce pupacioasa sunt in dimineata asta...
ROX pupici si tie ,sa ai o zi excelenta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

'neata

Rox multumim pentru cafea, o zi usoara

danielle ce mare si frumoasa e Ebonee

Singura75 tare dulce Mihnea , dar nici mami nu e mai prejos

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Oooo inca o braileanca printre noi! Bine ai venit! Si eu tot din Braila sunt de loc (m-am mutat de cativa ani in Piatra), pe la gara. Poate vin la vara in vizita la ai mei si ne vedem. Pupici!

Multa sanatate tuturor!

----------------------------------

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns singura75 spune:

Buna dimineata! ma duc sa fac cafeaua tare si multa ca sa ma trezesc bine si revin cu povesti
Multumim tuturor pt aprecieri, sunteti dragute tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Neata! Vin si eu la cafea!

--------------------

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Multumesc pentru cafeluta, in dimineata asta sunteti tare darnice

Eu nu am chef de nimic, nu am caldura si apa calda de ieri dimineata
(au anuntat cica), cu caldura am rezolvat, calorifer electric, mai rau cu apa, urasc sa incalzesc apa sa spal vase sau sa ne spalam....asta este, o fac si pe asta............oricum ma gandesc sa bantui azi, e mai cald afara decat in casa...imi fac acum un plan de bataie

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Teodora, am postat si ieri, dar sunbtirel, ca am avut mult de lucru...in plus, m-a enervat si un fraier zambaret!
Lui Tudor i-au picat ambele unghii de la degetele mari de la picioare si habar nu am de ce. Acum sunt in refacere, dar arata destul de ciudat. Parca si lui Stefan de Sim i-a cazut o unghie, daca tin eu bine minte, asa ca nu te ingrijora foarte tare.
Mai, cate mai aveam sa sriu, dar asa-i cand se schimba capitolul si raman in urma...uit!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Maria, eu sunt prin zona dar nu mai intru ca sa nu va stric buna dispozitie. ce sa zic, noi suntem bine, dar socrul e naspa, are deja metastaza si azi il opereaza , ii scoate un rinichi ca sa poata duce un pic de tratament.
Aveti grija de voi si de toti ai vostri, sanatate multa si sper sa fie un pic mai bine si pentru noi.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput