Cel mai urat tic
Raspunsuri - Pagina 5
Morgano spune:
Ceva cu valuritul... of, nu merge cautarea :((
are si site, sper ca nu e reclama http://ovidiubufnila.weblog.ro
Da da, asta e bestial cu buzile din hoteluri, poate e cel mai tare din antologie.
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
LoraG76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui abramburika anca - si hosen nu e mai prejos, daca nu o cunosti deja, ca esti veche pe-aici. Eu sa mor aseara de ras la sfaturile pt. a se lasa de fumat ... O idee: nu s-ar putea face asa o antologie cu subiecte de-astea intrate in istoria DC-ului pt. umor??? Propun in acest sens subiectul asta http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=80924&whichpage=1 unde iarasi am murit de ras .... Ele subiectele au fost deschise la serios, da' prin raspunsurile primite, au luat o intorsatura umoristica ... oricum, is de coma toate!! _ Nessuno č perfetto ... ma chi vuol essere nessuno??? |
Numai ce-am deschis subiectul si-am vazut titlul m-a apucat rasul...imi amintesc de el...
Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
denizel spune:
citat din mesajul lui iileana Da da, titlul onorific de "catelu' detectiv" . |
mmmm.... Parca titlul de 'catel detectiv' mi l-as autodecerna :))))))))))))).
Are catelul detectiv microscop si penseta? N-areee.... :)) Are Ileana microscop si penseta? Areeee!... :))
Chiar daca catelul detectiv n-are microscop si penseta, mai descopera el cate una-alta? Mai descoperaaaa ..... :)).
deci nu stiu, dar ar trebui inventata alta titulatura pentru tine :)).
Vreau sa zic ca tu esti mai presus de catel detectiv :)), dar cu catelul detectiv ai face cea mai grozava echipa :)).
gaby76 spune:
Mai fratilor sunteti fenomenali!!! Cu toaletele si cu incendiile!!! M-am prapadit de ras!!!
Eu mai rod cate o bucatica de pielitza care se mai razvrateste pe la unghii (cele de la maini...) dar incerc sa ma controlez.
http://tt.lilypie.com/y5pNp2.png
Pozici din tinereti
anca_a spune:
citat din mesajul lui iileana Dr.Lisa. Laptele de capra mai treaca-mearga |
"Sotul meu opteaza pentru laptele de capra spunind ca e mai bun decit cel de vaca (chiar biologic fiind)"
" Pe aici nici nu circula lapte de capra "
"deci laptele de capra as opta mai mult decit de vaca...e mai bun pt copii....primul copil am meu a avut problme la ochisori si i-am pus zilnic lapte de capra si sa facut bine deci sa stii ca e mai bun decit cel de vaca e mult mai sanatos...
DrLisa"
"fetitei mele i-am pus lapte de la san dar nu a dat efect dar cel de capra a dat...consuela cind o aveam pe micutza aveam o vecina care baiatul ei avea probleme cu vedere nu vedea clar am incercat lapte de san nu a dat mari rezultate putina claritate dupaia cel de capra la readus pe baiat sa vada normal nu in ceata.Andreutza nu cred ca-s caine sa vreau sa-mi omor propriul copil...si un caine isi potejeaza puiul si e animal dar un om? Oricum andreutza am 5 copii sanatosi...tu esti inca tinara si fara experienta...inainte sa ma contrazici ciste undeva..bineinteles chestia cu lapte de mama su de capra e babeasca si de sute de ani...dar o mama face imposibilul posibil pt sanatatea copilului...SUCCES!astept raspuns daca a mers laptele de capra."
Io cred ca erau baietii de la Divertis undercover. Replicile sunt mult prea tari ca sa fie pe bune. Sau...
Iileana, .
Children's advocate
iileana spune:
Tot despre laptele de capra, dar neaparat ROSIE. E bun la imunitate. De unde si intrebarea: "sigur nu confunzi capra cu sfecla?" :)
Denizel, m-ai confuzat :(. Tocmai cind ma gindeam sa-mi schimb titulatura...
anca_a spune:
"...unii au ramas muti-surzi altii si-au pierdut vederea si multe altele......"
"carrie draga se vede ca esti tinara si fara experienta...dintisorii se vor schimba de 3 ori la inceput nu-s delok grozavi dupaia se va regenera...si sa te pregatesti pt noptile de critica in cazul dintilor....anumiti copii cind incep sa le creasca dinti nu maninca vomita si chiar fac temperatura dar nu-ti face probleme"
Iileano, crezusem ca mai mult umor involuntar decat la subiectul cu laptele de capra nu se poate.
Evident m-am inselat :-)))))))))))
Children's advocate
denizel spune:
Ileana, :(.
Sigur ca sa-ti schimbi titulatura daca vrei! (cu toate ca, daca e sa-mi spun parerea, Zana a Subsolului e mult prea faina pt. a fi schimbata :).
Spuneam doar ca esti mult mai mult decat catel detectiv :). Eventual brodeaza putin la ea, ca sa iasa ceva mai mult decat catel detectiv. Catel detectiv DTech :)).
iileana spune:
Am glumiiit, Denizelu' !
Doar nu m-ai luat in serios.
P.S. Cum sa-mi schimb, mai, titulatura????? Never!.....
lisaelisa spune:
Bag de seama ca tare neinspirata am fost cand m-am gandit la pseudonimul asta al meu.
Am fost confundata cu elise, iar acum citesc despre o asa zisa doctorita Lisa in psihologie, sexologie si medicina. Nu cred ca era creata la misto; mai degraba era o casnica cu, probabil, 5 copii, ce si-a arogat titulatura de doctor.