Cel mai urat tic

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

Lisaelisa...
De-a lungul existentei mele forumistice am fost asa de "traumatizata" la cap minunile scrise de o elisa si de faimoasa dr. Lisa ca deja reactionez pavlovian. Si taman cand credeam ca m-am vindecat de "trauma", aparusi tu, super-oferta doi in unu... Vorba ceea: amintirile ma rascolesc, amintirile ma chinuiesc :)).

Honi soit qui mal y pense...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Citat:
citat din mesajul lui qsar

Lisaelisa...
De-a lungul existentei mele forumistice am fost asa de "traumatizata" la cap de minunile scrise de o elisa si de faimoasa dr. Lisa ca deja reactionez pavlovian. Si taman cand credeam ca m-am vindecat de "trauma", aparusi tu, super-oferta doi in unu... Vorba ceea: amintirile ma rascolesc, amintirile ma chinuiesc :)).

Asta este numai de ras...

Si totusi, am propria mea identitate, nu 2 in 1 . Mai bine imi scriam numele real, ca oricum nu am nimic de ascuns.

Auzi,Q, da' de ce zici ca sunt la super oferta ?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

qsar - esti de-a dreptul delicioasa ... asa pelina si matraguna cum te declari

_

Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

_

Abramburika si tu esti tare delicioasa si mai ai si simtul umorului...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aura_m spune:

Cand eram mica, aveam pana in 10 ani, am fost o data la mare cu parintii si fratele meu si in autobuz era o fata care avea un tic, isi inchidea ochii strans cateva secunde si apoi cand ii deschidea scutura putin din cap intr-o parte si alta, ei si eu minte de copil, aia a fost prostie, m-am luat si eu dupa ea si ma invatasem asa, dar ce ameteam cand imi scuturam capul dar eu faceam mai departe, am ajuns acasa, ma jucam in fata blocului, ma mai opream cateva secunde sa fac ce vazusem la fata aia, pana o data mi-am pus ambitia sa ma potolesc. Doamne, bine ca am scapat de acel tic enervant. Un vecin, de varsta mea, inchidea un ochi, ca un spasm, asta era ticul lui, iar sotul meu are un prieten, avea in bucuresti, care atunci cand vorbeste cu cineva clipeste dintr-un ochi, ca si cum ti-ar face cu ochiul de era o data sa manace bataie de la unul care credea ca ii face cu ochiul prietenei lui, omul nu stia ca respectiva persoana are un tic. Sotul meu mereu radea cand isi aduce aminte de ce tic aveam eu, ca i-am povestit si el mi-a zis ca avea un tic, isi dadea ochii peste cap de o data la masa i-a dat socru-meu doua palme ca acrezut ca i s-a facut rau de nu i-a mai trebuit.

AURA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisaelisa

Citat:

_

lisaelisa

mami de Ancuta ingeras iubit si dragalas

Cred (sper) ca ai vb serios, nu la misto ... replica mea pt. qsar nu era neaparat pt. ceea ce ti-a zis tie, ci si pt. alte postari de-ale ei pe care le-am citit. DAr chiar si asa, nu era nimic rautacios din partea mea si nici "impotriva" ta.
Multumesc, oricum si numai bine!

_

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui lisaelisa

Citat:

_

Cred (sper) ca ai vb serios, nu la misto ... replica mea pt. qsar nu era neaparat pt. ceea ce ti-a zis tie, ci si pt. alte postari de-ale ei pe care le-am citit. DAr chiar si asa, nu era nimic rautacios din partea mea si nici "impotriva" ta.
Multumesc, oricum si numai bine!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk_psk spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabriela001

pe mine ma scoate din sarite plescaitul ...si era sa uit scrasnitul dintilor

nu-mi mai spune de plescait ca innebunesc..am pe cineva in familie care desi la o varsta rezonabila avea ticul asta la masa si evident nu puteam manca cu ea.. suport orice dar asta nu..inteleg:esti baba sau esti bebel...dar in rest...n-ai nici o scuza..

http://tanaramamica.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancuta-Maria spune:

Un singur lucru a ajuns sa ma calce pe nervi... Am un coleg care se incrunta scurt, la fiecare 5-6 secunde. Si stramba si din nas in acelasi timp... E o "placere" sa il privesti...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ancuta-Maria

Un singur lucru a ajuns sa ma calce pe nervi... Am un coleg care se incrunta scurt, la fiecare 5-6 secunde. Si stramba si din nas in acelasi timp... E o "placere" sa il privesti...

-----------------------------------------------------------------------
„timpul nu-i menajeaza pe cei care se cred in afara lui” (Francois Fayolle)

Ai nevoie de nervi de fier.

Mergi la inceput