Hingherii

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanamada

Denizel, ok, ai dreptate, dar vorba ancai...dupa cate au fost acum, na' ce era sa te mai cred ca vorbesti serios???

Oanamada, stai linistita. Atata timp cat nu-mi mai trimiti PM cu jigniri si nu mai scrii botzuri uriase, esti safe .

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flory_28 spune:

cat timp am fost insarcinata am avut probleme cu cainii vagabonzi; imi era teama sa merg la servici. Iar acum, de cand il am pe Mihnea, situatia este neschimbata. Daca ar trece pe langa tine si nu te-ar latra, nu m-ar deranja. Dar cand tu stai cu frica in san, nu mi se pare corect ca acesti caini sa se gaseasca pe strazi.
Nu sunt de acord nici cu violenta, dar ar trebui sa se ia masuri; dar in Romania nimic nu este simplu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Citat:
citat din mesajul lui oanamada

Denizel, ok, ai dreptate, dar vorba ancai...dupa cate au fost acum, na' ce era sa te mai cred ca vorbesti serios???

Oanamada, stai linistita. Atata timp cat nu-mi mai trimiti PM cu jigniri si nu mai scrii botzuri uriase, esti safe .

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mey...ok, scuze pentru chestia cu parsiva (ai avut dreptate), dar zau ca in restul PM-ului ala pe care-l tot aduci in discutii nu te-am jignit cu nimic, din contra...incercam sa fac pace!!!!
Sper ca acum tragem linie si suntem ok!

Oana siCati mica (1 an si 7 luni)

CATI POZE NOI

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SSerafiotti spune:

Buna Mada,

La vremea cand ai deschis tu acest subiect am pus un link la el pe un forum despre animale, cu speranta ca va scrie aici, la subiectul tau, cineva care ar fi fost in masura sa te ajute (din partea vreunei organizatii de protectie a animalelor care sa preia cazul). Acum, dupa destula vreme, observ ca, desi a fost ceva feedback pe forumul respectiv, a aparut o singura oferta concreta, dau copy-paste aici:

RE: HINGHERII- ACT DE CRUZIME EXTRAORDINARA DIN DATA DE AZI. AJUTORRR!

Salutare,
Referitor la acest subiect va pot ajuta eu,dar cu rugamintea sa va implicati pana la capat.Contactati-ma la acest nr.de tel.0766734422,Elena Honceriu- Caleidoscop(coordonator proiect)-Sterilizare si reteritorializarea cainilor fara stapan pe raza mun.Bucuresti derulat prin Protocol nr.39/25 11 2008 cu CGMB-Administratia pt.Supravegherea Cainilor fara Stapan.
Daca suntem uniti avem si mai multa putere!!
Daca va pasa IMPLICATI-VA!!!!!!
ASTEPT!!!

Te rog mult contacteaz-o pe doamna cu pricina, probabil trebuie sa ii povestesti ce ai vazut, unde si in ce zi, cred ca lor nu le va fi greu sa afle cine a fost responsabil. Tu poate ai depasit trauma din ziua aceea, cand ai vazut animalele suspendate in aer, sugrumate si lovite cu picioarele, dar gandeste-te ca, daca nu iei atitudine pe cat poti, acelasi lucru il va vedea/auzi si copila ta mai devreme sau mai tarziu. Nu e decat o chestiune de cat de devreme sau cat de tarziu.

Iti multumesc ca ai deschis acest subiect si ai relatat grozavia la care ai fost martora. Nimeni nu ar mai trebui sa asiste vreodata la asemenea scene, mai ales copiii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui SSerafiotti

Buna Mada,

La vremea cand ai deschis tu acest subiect am pus un link la el pe un forum despre animale, cu speranta ca va scrie aici, la subiectul tau, cineva care ar fi fost in masura sa te ajute (din partea vreunei organizatii de protectie a animalelor care sa preia cazul). Acum, dupa destula vreme, observ ca, desi a fost ceva feedback pe forumul respectiv, a aparut o singura oferta concreta, dau copy-paste aici:

RE: HINGHERII- ACT DE CRUZIME EXTRAORDINARA DIN DATA DE AZI. AJUTORRR!

Salutare,
Referitor la acest subiect va pot ajuta eu,dar cu rugamintea sa va implicati pana la capat.Contactati-ma la acest nr.de tel.0766734422,Elena Honceriu- Caleidoscop(coordonator proiect)-Sterilizare si reteritorializarea cainilor fara stapan pe raza mun.Bucuresti derulat prin Protocol nr.39/25 11 2008 cu CGMB-Administratia pt.Supravegherea Cainilor fara Stapan.
Daca suntem uniti avem si mai multa putere!!
Daca va pasa IMPLICATI-VA!!!!!!
ASTEPT!!!

Te rog mult contacteaz-o pe doamna cu pricina, probabil trebuie sa ii povestesti ce ai vazut, unde si in ce zi, cred ca lor nu le va fi greu sa afle cine a fost responsabil. Tu poate ai depasit trauma din ziua aceea, cand ai vazut animalele suspendate in aer, sugrumate si lovite cu picioarele, dar gandeste-te ca, daca nu iei atitudine pe cat poti, acelasi lucru il va vedea/auzi si copila ta mai devreme sau mai tarziu. Nu e decat o chestiune de cat de devreme sau cat de tarziu.

Iti multumesc ca ai deschis acest subiect si ai relatat grozavia la care ai fost martora. Nimeni nu ar mai trebui sa asiste vreodata la asemenea scene, mai ales copiii.

Multumesc mult...voi lua legatura cu doamna respectiva

Oana siCati mica (1 an si 8 luni)

CATI POZE NOI

Povestea iepurasului Bocanila

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Mai, eu vreau sa stiu cum pot sa chem hingherii. Am sunat de 2 ori si degeaba. In parculetul de langa bloc sunt 7-8 caini maidanezi f agresivi. ataca aproape zilnic.
Nu pot sa zic ca sunt mare iubitoare de animale. In viziunea mea un iubitor de animale are cel putin 6-7 caini, 2-3 pisici, 1 hamster si contribuie lunar la intretinerea unor patrupede din adaposturi, restul sunt doar ,,iubitori'', deci nu as vrea sa fie omorati, ci dusi in locuri special amenajate.
Stie cineva cum ii pot convinge pe hingheri sa vina???
Sa nu mi sara ,,iubitorii'' in cap, ca voi sta sa urmaresc si sa filmez oamenii atacati de acesti caini, ( chiar si 2 copii am vazut ) ca sa va conving ca nu e de gluma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cortexia spune:

Ciinii vagabonzi ar trebui sa dispara din orasele noastre "occidentale". Nu in felul asta barbar (dar cita blindete poti cere de la hingheri? sunt si ei cu nervii la pamint, doar nu au un serviciu usor), insa o eutanasie cuminte si discreta nu ar deranja babele iubitoare de animale, care hranesc ciinii de pe linga blocuri si ii mingiie, dar nu ar adopta unu-doi sa mai scape lumea de ei.
Nu mi-e frica de ciini, desi am avut niste experiente de neuitat (cvasi-muscatura, tentativa de muscatura x 2 etc.) si mi-e mila cind ii vad zgribuliti in zapada sau ploaie. Dar ma iau valuri de furie cind imi amintesc episoade cu niste copilasi sfirtecati de ciini. Deci... Animalele sa stea in padure, nu in oras. Sau in casa, supravegheate de stapini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SSerafiotti spune:

Oanamada,

BRAVO tie ca te implici si nu accepti sa fii martora tacuta a unor acte barbare langa casa ta si copilul tau.

Te rog sa anunti si aici daca apare vreo rezolvare, oricare, a situatiei semnalate de tine. Sunt sigura ca subiectul e urmarit de mult mai multe persoane decat au contribuit in scris.

Multumesc,

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelinajoli spune:

Ce bine ca pe aici nu sunt caini vagabonzi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

In zona la mine apar haite de caini si dupa o saptaman dispar???
Nu am vazut pe nimeni nici sa aduca, nici sa ridice caini, dar dispar.

Mergi la inceput