Hingherii

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Citat:
citat din mesajul lui alina023

Eu tot dau refresh la pagina...doar doar o sa apara replica!

Fain subiect!

da..zici ca este filmul nemtesc din 1970 "Instalatorul si doamna"

Daca aveam si un fotoliu mai comod si o cutie cu bomboane de ciocolata...in mod sigur uitam sa iau pustiul de la gradi.

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Emma INVINGE cancerul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Ce dulce esti, mami Echechescu!!!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Sar'na!

Simpatie idem!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Emma INVINGE cancerul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Citat:
[poze vrem sa vedem...nu povesti. si poze actuale...nu de acum 40 ani.

Ce sa faci cu ele, Guestus? Le lipesti in caiet la pagina secreta? Sau le desenezi cornite si mustati?

LadyJ, radem si glumim dar e pe bune. Baiatul asta iti cere prietenia (cum ar spune colegii mei din generala). Ca dupa ce-i trimiti pozele va cere dovezi ca esti tu si cum altfel ar putea sa se convinga...decat invitandu-te in oras.

Children's advocate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Guestus, asadar hai ca mai vorbim noi si la alt subiect, ca uite ce circ..plin de simpatie am facut aici la subiectul Oanei. Nu e frumos.

Imi cer scuze, Oana de asa multe off-topicuri.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Eu, care sunt un fin observator din umbra al nick-urilor, ma oftic din urmatoarele motive:
- Guestus o percepe gresit pe Lady
- Lady si Anca_a (preferate ale mele ) il percep gresit pe Guestus.

Si se cearta aiurea, intentionat ca sa ma enerveze pe mine, nu am nici un dubiu .

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Deci daca Guestus o place pe Denizel si Denizel o place pe LadyJ inseamna ca Guestus o place pe LadyJ.
QED

Denizel,

Children's advocate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_a

Citat:
[poze vrem sa vedem...nu povesti. si poze actuale...nu de acum 40 ani.

Ce sa faci cu ele, Guestus? Le lipesti in caiet la pagina secreta? Sau le desenezi cornite si mustati?

LadyJ, radem si glumim dar e pe bune. Baiatul asta iti cere prietenia (cum ar spune colegii mei din generala). Ca dupa ce-i trimiti pozele va cere dovezi ca esti tu si cum altfel ar putea sa se convinga...decat invitandu-te in oras.

Children's advocate

lasati-ma mai in pace

Mergi la inceput

S-ar putea schimba titlul subiectului in "Doamna si vagabondul".

Gata, am plecat sa caut filmul.

Children's advocate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Ok...am revenit si eu pe aici....scuzati intreruperea....pana la urma cine pe cine place...cum e cu "facutul curtii"...s-a ridicat deja garduletul alb????? Guestus...esti deja inconjurat...

Denizel, ok, ai dreptate, dar vorba ancai...dupa cate au fost acum, na' ce era sa te mai cred ca vorbesti serios???
In alta ordine de idei, am facut ceva....am facut o sesizare la
"Societatea pentru prevenirea cruzimii fata de animale"...sa vedem ce o iesi...

Oana siCati mica (1 an si 7 luni)

CATI POZE NOI

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Te interesezi la firma(ca nu cred sa fie multe) , care a luat cainii din zona aceea , gasesti alti locatari care au vazut asta si depui o plangere.
Eu daca vad asa ceva ajung la stirile de la ora 5 si le platesc alora interventiile chirurgicale cu cea mai mare placere.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Te interesezi la firma(ca nu cred sa fie multe) , care a luat cainii din zona aceea , gasesti alti locatari care au vazut asta si depui o plangere.
Eu daca vad asa ceva ajung la stirile de la ora 5 si le platesc alora interventiile chirurgicale cu cea mai mare placere.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Faza este ca nu stiu cine a vazut si daca a vazut...era 9 dimineata, lumea la birou, pensionare pe la blocurile noastre nu-s, chiar si eu am vazut accidental pe geam ca ma dusesem la frigider (care e langa geam)...crede-ma si mie imi venea sa ies la ei...da cu cine o lasam pe catinca in casa si ce sa fac eu contra 3 barbati...am mai iesit eu acum doua veri cu ditamai burta (eram in 8 luni) sa ma iau de gat cu niste nenorociti care treceau cu tractoarele peste copacii plantati pe spatiul verde de mine si de barbata-miu si m-am enervat asa de rau ca ma apucasera contractiile..asa ca ...stau mai calma!

Oana siCati mica (1 an si 7 luni)

CATI POZE NOI

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput