Hingherii

Hingherii | Autor: oanamada

Link direct la acest mesaj

Ador cainii, am avut de copil, am crescut cu ei in casa...am si acum doi caiini (ma rog, de cand am nascut stau la mama) care au 17 ani....

Urasc cainii vagabonzi...nu au ei vreo vina ca sunt "vagabonzi", dar ii urasc pentru ca mi se strange sufletul cand ii vad cum ataca si mor de frica sa nu-mi atace copilul...sunt perfect constienta ca trebuie facut ceva pentru a-i rari, dar....nu asa cum am vazut eu azi!

Azi am vazut, de la geam, cea mai barbara demonstratie...au venit hingherii! La noi sunt multi caini si in ultima vreme parca s-a dublat numarul fata de cum erau asta-toamna...asa ca era de asteptat sa faca cineva ceva in acest sens..

I-au alergat, i-au prins si i-au scapat...ma rog...cum se intampla...pana la urma nu au reusit sa prinda decat doi dintre cei multi (restul au fugit, dar acum au aparut din nou!)...pe cei doi pe care i-au prins...si-au revarsat nervii pentru eforturile depuse cu ceilalti scapati...i-au batut cu picioarele, asa imobilizati in lat cum erau, ii tineau saltati de lat, atarnati de gat si dadeau in ei...pur si simplu barbarie...nu am mai rezistat sa ma uit...
As fi vrut sa-i filmez, dar din pacate erau departe si nu s-ar fi inteles nimic din ceea ce filmam...de iesit la ei...ce sa ies...erau 3 si eu una...si ce sa le fi zis!? A fost absolut oribil!
Eu pot intelege necesitatea strangerii lor, ducerii lor unde i-or duce, nu sunt de acord cu omorarea lor, dar in mod clar nici adaposturile nu fac fata...nu vreau sa declansez aici polemici pro sau contra strangerii cainilor...ci impotriva barbariei, a acestor "mutanti" (animale nu le pot spune, pentru ca animalele sunt mai bune!) care sunt angajati pe post de hingeri...
Stiu, nimic nou sub soare...am vazut sute de cazuri la TV, dar pe mine asta m-a marcat, l-am vazut "live".

Oana siCati mica (1 an si 7 luni)

CATI POZE NOI

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Oana, era bine daca filmai. Poate au facut-o altii. Numai asa poti dovedi ce se intampla. Si numai asa se pot lua masuri.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Oana, te poti interesa si afli exact cine a facut asta. Daca te tin nervii...
Daca nu, da si tu un telefon la pro tv, spune-le ce s-a intamplat, afla ei repede cine e responsabil pe sectorul tau, la adunat caini.

Exista foarte multi oameni agresivi si frustrati.Sunt acei oameni care lovesc in nestire pe oricine mai slab ca ei. A lovi un animal care este LEGAT , denota o cruzime colosala.
Lasand la o parte problema maidanezilor, NU asa se procedeaza, oameni buni! Nu suntem in jungla! Acei nemernici trebuie sa ramana fara loc de munca.Nu cred ca in fisa postului exista mentiunea ´´loviti animalul pana obositi´´.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanamada

Ador cainii, am avut de copil, am crescut cu ei in casa...am si acum doi caiini (ma rog, de cand am nascut stau la mama) care au 17 ani....

Urasc cainii vagabonzi...nu au ei vreo vina ca sunt "vagabonzi", dar ii urasc pentru ca mi se strange sufletul cand ii vad cum ataca si mor de frica sa nu-mi atace copilul...sunt perfect constienta ca trebuie facut ceva pentru a-i rari, dar....nu asa cum am vazut eu azi!

Azi am vazut, de la geam, cea mai barbara demonstratie...au venit hingherii! La noi sunt multi caini si in ultima vreme parca s-a dublat numarul fata de cum erau asta-toamna...asa ca era de asteptat sa faca cineva ceva in acest sens..

I-au alergat, i-au prins si i-au scapat...ma rog...cum se intampla...pana la urma nu au reusit sa prinda decat doi dintre cei multi (restul au fugit, dar acum au aparut din nou!)...pe cei doi pe care i-au prins...si-au revarsat nervii pentru eforturile depuse cu ceilalti scapati...i-au batut cu picioarele, asa imobilizati in lat cum erau, ii tineau saltati de lat, atarnati de gat si dadeau in ei...pur si simplu barbarie...nu am mai rezistat sa ma uit...
As fi vrut sa-i filmez, dar din pacate erau departe si nu s-ar fi inteles nimic din ceea ce filmam...de iesit la ei...ce sa ies...erau 3 si eu una...si ce sa le fi zis!? A fost absolut oribil!
Eu pot intelege necesitatea strangerii lor, ducerii lor unde i-or duce, nu sunt de acord cu omorarea lor, dar in mod clar nici adaposturile nu fac fata...nu vreau sa declansez aici polemici pro sau contra strangerii cainilor...ci impotriva barbariei, a acestor "mutanti" (animale nu le pot spune, pentru ca animalele sunt mai bune!) care sunt angajati pe post de hingeri...
Stiu, nimic nou sub soare...am vazut sute de cazuri la TV, dar pe mine asta m-a marcat, l-am vazut "live".

Oana siCati mica (1 an si 7 luni)

CATI POZE NOI

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Pai raspunsul cred ca e foarte simplu : acesti hingheri sunt in general persoane de conditie modesta (in majoritatea cazurilor sunt romi), asadar nu ar trebui sa ne asteptam din partea lor sa aiba mila, compasiune, etc.

O varianta ar fi ca strangerea cainilor comunitari sa se faca in prezenta unui reprezentant de la o asociatie pentru protectia animalelor...dar asta deja e o utopie...

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Oanamada, uf!!! :-(((((((
Te rog frumos, fa ceva!! Afla numarul de telefon al astora care trimit hingherii, spune ce ai vazut, zi-le ca ai filmat totul, ameninta ca te duci la televiziuni. Te rooog, nu lasa chestia asta asa, in aer!

Acum vreo cativa ani am vazut si eu niste hingheri in actiune, dar se purtau f. frumos cu cainii.

Citat:
citat din mesajul lui CorinaDani

Pai raspunsul cred ca e foarte simplu : acesti hingheri sunt in general persoane de conditie modesta (in majoritatea cazurilor sunt romi), asadar nu ar trebui sa ne asteptam din partea lor sa aiba mila, compasiune, etc.

Vai, CorinaDani, ma impresionezi!
Conform carei teorii (culeasa de pe net si in stransa legatura cu averea lui Rockefeller probabil ), persoanele de conditie modesta nu pot manifesta mila si compasiune?
Casa aia cu gard lung de vizavi de Gradina Botanica e a ta, deci?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
O varianta ar fi ca strangerea cainilor comunitari sa se faca in prezenta unui reprezentant de la o asociatie pentru protectia animalelor...dar asta deja e o utopie...

pai de ce este utopie? aici se vor aduna 10000 de pagini cu mesajele iubitorilor de animale .....dar la munca unul nu ar participa.

In Buc sint 30 masini de hingheri..muncesc 8 h /zi...ce este greu ca 1 iubitor sa stea cu hingherii 1 zi/saptamina?
30 de iubitori/zi X 200 zile /an si asa se vor aduna civilizat ciinii.
vreau sa vad liste cu participanti ..ladyj e prima pe data de 1 aprilie. ..oanamada pe data de 2 aprilie...Xio pe 3 aprilie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

ma bag si eu pe 4...sa ne anunti guest unde trebuie sa fim si la ce ora

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Citat:

pai de ce este utopie? aici se vor aduna 10000 de pagini cu mesajele iubitorilor de animale .....dar la munca unul nu ar participa.

In Buc sint 30 masini de hingheri..muncesc 8 h /zi...ce este greu ca 1 iubitor sa stea cu hingherii 1 zi/saptamina?
30 de iubitori/zi X 200 zile /an si asa se vor aduna civilizat ciinii.
vreau sa vad liste cu participanti ..ladyj e prima pe data de 1 aprilie. ..oanamada pe data de 2 aprilie...Xio pe 3 aprilie...

Iar iti dai importanta mey Guestus.
Iar amesteci termenii si nu esti atent la topic.
Aici se vorbeste despre agresivitatea nejustificata, asupra unui aminal legat.

Tu, ne-iubitor de animale, esti de acord cu aceasta agresivitate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Citat:

Cum ai gasit tu repede raspunsul cel mai simplu. L-ai si gandit inainte sau a fost pur si simplu spontan?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Oana, Lasand la o parte problema maidanezilor, NU asa se procedeaza, oameni buni! Nu suntem in jungla! Acei nemernici trebuie sa ramana fara loc de munca.Nu cred ca in fisa postului exista mentiunea ´´loviti animalul pana obositi´´.

pai cind am vazut atita indignare am crezut ca poate chiar vrei sa faci ceva concret..am zis sa te ajut..dar vad ca m-am inselat pentru prima oara in viata

dar sincer lozincile astea imi plac la nebunie..."nu asa se procedeaza oameni buni..nu sintem in jungla...etc etc "

si iar 1000 oameni o sa spuna uite domle cita iubire pt animale are ladyj ...vai ce om deosebit...ca doar nu o doare mina sa bata 3 rinduri aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Oanamada, uf!!! :-(((((((
Te rog frumos, fa ceva!! Afla numarul de telefon al astora care trimit hingherii, spune ce ai vazut, zi-le ca ai filmat totul, ameninta ca te duci la televiziuni. Te rooog, nu lasa chestia asta asa, in aer!

Acum vreo cativa ani am vazut si eu niste hingheri in actiune, dar se purtau f. frumos cu cainii.

Citat:

Vai, CorinaDani, ma impresionezi!
Conform carei teorii (culeasa de pe net si in stransa legatura cu averea lui Rockefeller probabil ), persoanele de conditie modesta nu pot manifesta mila si compasiune?
Casa aia cu gard lung de vizavi de Gradina Botanica e a ta, deci?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Cred ca nu m-am exprimat corect sau nu s-a inteles exact ce am vrut sa scriu...Si nu cred ca era cazul sa ma iei "peste picior"

Nu am afirmat ca persoanele de conditie modesta nu pot manifesta mila si compasiune, ci ca nu ar trebui sa ne asteptam ca acesti hingheri sa aiba respectivele sentimente...Din moment ce bati si chinui un animal legat, logic ca nu poti avea mila si compasiune pentru el, nu ?

Nu cred ca ei fac aceasta munca doar din placerea sadica de a chinui animalele, probabil ca decat sa fure sau sa cerseasca accepta sa munceasca pe un salariu de mizerie, sunt expusi anumitor riscuri (muscati de caini, batuti/alungati de aparatorii cainilor comunitari, etc.). Din cate stiam, cei carora li se acorda ajutor social sunt conditionati sa efectueze anumite activitati in folosul comunitatii locale pentru a primi in continuare acel ajutor...Este posibil ca si acesti hingheri sa aiba un astfel de statut...daca cineva are alte informatii, sa ne lamureasca, in felul acesta poate aflam carei institutii locale sunt subordonati, asadar cine ar trebui sa raspunda pentru barbariile facute de ei...

Si ca sa nu se mai inteleaga eronat ce am scris putin mai sus, NU tin partea hingherilor. O mare parte din vina pentru aceasta situatie apartine autoritatilor locale, care nu fac tot posibilul pentru a mari macar numarul de adaposturi pentru caini, daca alte posibilitati nu exista (sterilizare femele, gasirea unor stapani, implicarea organizatiilor pentru protectia animalelor, etc.).

Mergi la inceput