Hingherii
Raspunsuri - Pagina 3
ladyJ spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Guestus
"Bine, hai sa va linistesc. Eu nu i-as omora pe nemernici. I-as schingiui. Better now?" uite aici aceeasi ladyj in 2 zile diferite ...1 data ar salva ciini de la agresiune...si 1 data ar schingiui niste oameni. ... |
Anca, mi se pare ca ai dreptate.
Ia uite cum a stat domnul GUESTUS si a cautat inflacarat postari de-ale mele! Guestus,
A cautat el ce-a cautat si a adus un copy paste de la subiectul cu nemernicii care vindeau organele propriilor copii.
Guestus, sincer, ma simt flatata oarecum de ´´curtea´´ asta, lasand la o parte metoda de scoala generala, da vezi sa nu dezvolti vreo obsesie
Na, ca m-am rusinat de atata atentie...Stiam eu de ce nu-mi pun poze pe net..sunt irezistibila, la naiba
Guestus spune:
Aici e sectiunea castane ...asa ca relax...te caut yo cind e vorba de declaratii de dragoste.
anca_a spune:
Ei :))) ar fi culmea sa recunoasca!!!
Sa citeasca nevasta si drept pedeapsa sa-i interzica 2 luni accesul la calculator.
Guestus, caiet de amintiri ai?
Children's advocate
ladyJ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Guestus Aici e sectiunea castane ...asa ca relax...te caut yo cind e vorba de declaratii de dragoste. |
No, OK hai ca te-ai pierdut si dai inapoi.
N-am vrut sa te sperii asa, iarta-ma
Guestus spune:
nu ai cum nene sa te indragostesti asa simplu...ca zice ladyj ca ar spinteca 3 oameni de vii si ar salva toti ciinii de la cotonogeala ...
poze vrem sa vedem...nu povesti. si poze actuale...nu de acum 40 ani.
denizel spune:
Eu, care sunt un fin observator din umbra al nick-urilor, ma oftic din urmatoarele motive:
- Guestus o percepe gresit pe Lady
- Lady si Anca_a (preferate ale mele ) il percep gresit pe Guestus.
Si se cearta aiurea, intentionat ca sa ma enerveze pe mine, nu am nici un dubiu .
alina023 spune:
Eu tot dau refresh la pagina...doar doar o sa apara replica!
Fain subiect!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
Emma INVINGE cancerul!
denizel spune:
Ce dulce esti, mami Echechescu!!!!
ladyJ spune:
citat din mesajul lui Guestus nu ai cum nene sa te indragostesti asa simplu...ca zice ladyj ca ar spinteca 3 oameni de vii si ar salva toti ciinii de la cotonogeala ... poze vrem sa vedem...nu povesti. si poze actuale...nu de acum 40 ani. |
Aaa...in sfarsit am inteles.
TIE, Guestus, ti-e cam frica de mine si nu stii cum sa ma iei asa...
Uite care-i treaba: daca nu esti un nemernic care vinde organele propriilor copii , nu te spintec, n-am treaba cu tine
Daca insa ridici vreodata mana asupra unui animal fara aparare, asupra unui copil sau al unei femei, iti sparg capul.(ordinea nu conteaza)
PS ce poze vrei bre? Pai vazandu-ti tie ´´poza´´ eu zic zic ca ai pretentii cam mari
Poze cu mine nu-ti trimit pentru ca sunt maritata si ma tem sa nu dezvolti vreo obsesie.
Edit..sa adaug
Guestus spune:
citat din mesajul lui alina023 Eu tot dau refresh la pagina...doar doar o sa apara replica! Fain subiect! |
da..zici ca este filmul nemtesc din 1970 "Instalatorul si doamna"