MAMICI &GRAVIDUTZE DE ITALIA (51)
Raspunsuri - Pagina 12
Berarpiri spune:
'Neatza!
ely-ma bucur ca sunteti bine!
Spor la treaba!Ai grija sa nu te obosesti prea tare,mai ales daca ai si contractii...
Eu nu aveam deloc contractii,am avut cu o saptamana inainte sa nasc,intr-o seara timp de multe ore,am mers si la spital...dar nu erau intense,mi-au zis ca erau pregatitoare.
bionda-ai zis ca il lasi sa stea in girello,si mai atinge cu piciorusele pe jos,cateodata...nu?!...De aia ziceam,ca dupa parerea mea e prea devreme,dar daca tu simti ca nu e nici un pericol pt. el,nu tre' sa te iei dupa mine...
Incearca sa lasi treburile prin casa,si cand se odihneste el,dormi si tu,altfel nu rezisti.O sa-ti dispara si laptele din cauza oboselii si a stresului.Din cauza asta nu ai suficient lapte.Stiu ca e greu sa vezi casa cu curu-n sus,dar bb e acum pe primul loc.Pana mai creste putin,asa e,n-ai ce face...gateste,si celelalte treburi fa-le cand poti,nu te stresa pt. ele...
andreea
,
Ambra
cand implineste sufletelul nostru 2 ani 
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
bionda spune:
In girelo l-am pus din curiozitate sa vad cum sta si daca ii place si se pare ca da,e prea devreme mai asteptam macar sa faca 5 luni.
bionda spune:
Neata! Ce vis am avut azi noapte:se facea ca ii spuneam sotului ca il parasesc pt ca nu il mai suport iar bebe a inceput sa mearga la cinci luni
Imi beau cafeluta cuvoi si dupa trag o fuga pana in market sa i-au cate ceva ca vine sotulin pauza de pranz.Ma gandesc sa fac o supa de perisoare ca nu am facut de mult![]()
ely2304 spune:
neatza fetele mele...gata treaba..am asezat aproape totul,ceea ce nu voi utiliza prea curand am pus in sifonier,pe sifonier...ufff ce greu mai e...am facut si cateva pozici..o sa le atasez imediat,sa vedeti si voi!ar mai fi multe de facut dat le las pe alta data k am obosit,majoritatea le-am facut singurik pt k sotul a lucrat pana tarziu!tare greu a fost sa montez trio si patutul din cauza explicatiilor date prost,dar am reusit intr-un final...
am observat k nu mai scrieti nimic pe aici,se vede k a venit caldurica...
bionda-are dreptate ANDREEA,las-o mai moale cu treburile casei nu te mai zapacii atata,bb are nevoie de tine pt mult tp de acum inainte,gandeste-te dk te imbolnavesti (doamne fereste)ce greu o sa fie,1-pt k sotiorul va trebui sa stea cu voi,2-bb va trebui sa pape sanatos iar in astfel de cazuri mai greu alaptezi...iti spun asa pt k o cunostinta de-a mea s-a imbolnavit,inevitabil a dat cu,,,capul de astfel de probleme...aveti grija de voi...

ely 35+ sapt
....MARINA-DENISE
http://photobucket.com/ely2304
http://bd.lilypie.com/Yf15p1.png
ely2304 spune:
gata pozicile..
o sa adaug si cu mine,zilele acestea k tot e sarbatoare..ma duc la bucatarie k sotului ii este foame![]()
ely 35+ sapt
....MARINA-DENISE
http://photobucket.com/ely2304
http://bd.lilypie.com/Yf15p1.png
Irina20 spune:
Vin eu![]()

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo
Irina20 spune:
Ely ce frumos
Cat despre problema Biondei,nu stiu ce sa spun,daca are un sot ca al meu,nare incotro.Al meu nu suorta sa vada mizerie in casa,de multe ori nu apuc sa fac prea multe,dar oricum fac,dar cand vine acasa el vede numai ce nam facut,ce am facut niciodata nu vede.Offff ce tii si viata asta.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo
mary_ary spune:
Buna,
Mi-ar place toata ziua sa stau pe net, dar nu se poate.
Dar si cand o sa se poata........![]()
Ma simt foarte bine la voi, cu voi.
Nu pot sa modific la semnatura, ca cica nu este inca gata nu stiu ce...
.
Eu sunt paralela cu informatica, deci daca e cineva foarte priceputa si cu multa rabdare.......
mary si gogoasa mica

tare buna a iesit