MAMICI &GRAVIDUTZE DE ITALIA (51)
Raspunsuri - Pagina 11
georgyiuly spune:
Buna fetele
!
Semnez si eu condica azi...cu Giulia in brate, agatata de tatza mea....nu-i mai da drumul!!!!
Ely...e o grasuna si jumatate, nu i se mai vede gatul de mult!
Si ca dovada...va spun ca am fost azi la pediatru si iar ne-a cantarit, are 4,200 kg si 55 cm...sapt trecuta avea 3,800!!!Azi era si abia mancata.Dar oricum , creste vazand cu ochii!
Intrebarea mea e :e normal sa manance tot timpul??? Ca parca as mai face si eu ceva treaba?Daca nu-i dau sa mananca, plange si isi mananca mainile!![]()
pupici multi!
georgiana
mamica de Giulia
http://s431.photobucket.com/albums/qq32/gogoasha27/giulia/
bionda spune:
Neata! Haideti la cafea
! Chiar canu mai da nimeni pe aici
!Noi suntem bn,in continuare avem probleme cu alaptatul adica nu am lapte suficient iar bebe bibero nu vrea de nici o culoare tocmai de aceea am inceput diversificarea sianume am trecut la cereala gen mais si tapioca ,riso plus biscuiti fara glutine sioua cu fructe, macar sa stiu ca mananca ceva daca lapte nexa
A luat si in greutate putin iar in lungime a crescut luna trecuta patru cent
Bebele meu de vreo doua saptamani nu mai vrea sa stea culcat vrea in fundulet
bn il pun cate putin parca mi-e teama sa nu pateasca ceva desi pediatra mi-a spus ca nu-i nici o problema,de curiozitate l_ampus si in girelo si vad ca sta f bn nu se clatina deloc are un echilibru si o forta c de speriat atinge cu varful degetelor si se impinge inca putin si o sa pot si eu sa respir il pun in girelo sio sa pot sa-mi beau macar cafeaua linistitta fara el atarnand de gatul meu ![]()
Giorgi E fff bune ca mananca cel putin e parerea mea
si bebe al meu a cresut bn in primele doualuni a luat cate un kg dar in luna trei a cam stagnat
acum la trei luni jum avem 6kg si 61 de centimetri(3180 de la scaderea fiz si 50 cm)
va pup si o zi placuta!

Irina20 spune:
Neatza fetelor,nu mai dau cafea ca oricum nu cred ca este timp de ea![]()
Georgy,e foarte bine ca mananca,ai o minune de copil.
Bionda,mergi la farmacie si intreaba de PIU LATTE,si mai e ceva de genul integrator alimentar,eu am aflet de ele cand era deja prea tarziu.Si ai grija cu cerealele ca se poate constipa,Fabian sa constipat si mam chinuit 3 luni cu el.
Cred ca nu mai dam pe aici ca suntem ocupate cu curatenia de sarbatori,cel putin in cazul meu![]()
Ieri iam facut a treia doza de vaccin lui Fabi,si e asa de smiorcait...mama mama.Si in plus ieri mia cazut si de pe pat
mam intors doar sai iau schimburile de pe masa,dar cum am un copil furbo a cazut si sia muscat si buza de ia dat sangele,tremuram toata,dar am reusit sa ma calmez repede si sa ma uit la el sa vad daca trebuie sa fug la spital,din fericire na fost nevoie,a si uitat repede.Off oare cate mai patim...Miam luat aspirator de la Folleto iar acum sta numai pe mine sai las lui aspiratorul
,iar cand il aveam pe celalat nu stia pe unde sa fuga.Eu sunt rana la calcaie cum vine cu girelo in viteza si se opreste pa picioarele mele
Bine fetele va
pe toate si spor la treaba

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo
Berarpiri spune:
Ciao,fetele!
Mi-a fost dor de voi,parca de cand nu am mai intrat...si sunt doar 2 zile...
A fost sotiorul acasa,si am iesit toata ziua,am stat in casa doar sa gatesc,si sa mancam.
ely-eu am folosit haine pt. gravidutze -salopete-,si mi-am mai cumparat din piatza tricouri din alea stramte pe sani,si largi peste burta...Eu a trebuit sa-mi cumpar mai multe,ca nu-mi mai era bun nimic,de pe la 7 luni...
Ambra e mai bine, a inceput sa manance cat de cat.
Denise ce mai face?Te lasa sa dormi noaptea?
andreea
,
Ambra
cand implineste sufletelul nostru 2 ani 
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
Berarpiri spune:
irina-asa e,n-ai ce face,tre' sa-l dezobisnuiesti cumva de deget...Incearca sa-i distragi atentia,cand vezi ca se enerveaza fff tare.
Nu-ti face probleme ca a cazut...sa vezi cate o sa mai fie...asa sunt copii,e inevitabil.
Si eu tot mai fac cate ceva (curatenie),dar nu prea multe ca nu ma lasa sufletelul meu...
andreea
,
Ambra
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
Berarpiri spune:
bionda-ai grija cu girello...mi se pare ciudat ca ti-a zis pediatra ca nu sunt probleme sa-l pui,avand in vedere ca nu are 6 luni Albert...mie mi se pare prea repede sa-l pui...
georgiana-ce problema sa fie ca manaca?Tre' sa fii multumita ca ai o fetita sanatoasa si mancaciaosa
...ma bucur ca a crescut asa de bine.
pe toate!
andreea
,
Ambra
bionda spune:
Berapiri cred ca inteles gresit nu mi-a zis sa ilpun in girelo ci sa-l las unsa stea un pic in fundulet daca vrea![]()
ely2304 spune:
SAL FETELE MELE...
BIONDA:te taxez cat mai pot...ma bucur k sunteti bn..nu uita sa adaugi pozici..asteptam!pupici la bb ALBERT

si la mami!
GEORGYANA:CRED k nu trebuie sa-ti faci griji k bblina papa,atata tp cat este sanatoasa e ok..felicitari pt vestile bune ..despre noi ce sa-ti spun:suntem ok..dormim bine,cateodata ma trezesc noaptea sa merg la toaleta si adorm mai greu dar recuperez la pranz dk pot..
uneori prefer sa nu dorm tocmai pt k vreau sa dorm bn noaptea!

irina:imi pare rau pt FABI...nu-ti face griji k o sa mai treci prin asa momente!aveti grija de voi
andreea[/font=Arial Black:]DENISE ma "bate" la ficat..in rest e cumintica
misca la fel de mult..nu pierde tp-ul deloc
iar dk nu are chef dimineata recupereaza dupa-pranz!la cursuri nu-ti spun ce face cu mine
ma uit la celelalte burtici sunt atat de linistite..numai la mine danseaza non-stop!in rest toate bune,contractiile sunt la ordinea zilei,chiar si cele dureroase
in jur de 3-4zi..la tine cum erau?nu ma plang sper numai sa fie totul ok..nu am mai intrat pt k saptamana asta am avut de facut curatenie,maine imi aduce lucrusoarele acasa..apoi alta distractie sa le asez
abia astept...cand termin o sa fac pozici si o sa le atasez!nush cand mai intru..sper k pana duminik sa reusesc k apoi e PASTELE CATOLIC si nu o sa pot fi cu voi!va 

dulce dulce aveti grija de voi..ne auzim la tel..pupici la micuta!!

monica:ce bn k ai cu cine te distra,profita cat mai ai ocazia..esti datoare cu pozici..asteptam!aveti grija de voi!

[font=Arial Black]fetelor aveti grija de voi..mai vb..o sa lipsesc cateva zile sa nu va faceti griji

ely 35+ sapt
....MARINA-DENISE
http://photobucket.com/ely2304
http://bd.lilypie.com/Yf15p1.png
bionda spune:
Fetelor tare grea e meseria de mama
simt ca o sa dau in depresie ,nu mai pot am un bebe super activ care nu vrea sa doarma,vrea numai in brate,lapte nu prea am dar el biberon nu accepta deloc,e f agitat si rau.Am ramas in urmacu curatenia,mancarea pur si simplu nu pot sa fac nimic cu el
mi-a ziso prietena sa-l las in patut sa planga ca o sa se obisnuiasca dar nu pot plange rau de tot pana se inneaca si e transpirat tot; cateodata ma scoate din sarita de imi vine sa-l arunc dar dupaimi pare rau ca ma enervez si imi tot repet ca e doar un bebelus si nu are nici o vina
noaptea se trezste destul de des iar ziua in loc sa dorm caut sa fac mancare curat si toate cele nu stiu cat o sa mai rezist asa
si ee parca nu ar fi destul am dat si in anemie nu inteleg de ce pt ca mananc destul de bn
Kemsi tu ce mai zici?
V-am facut capul mare dar simteam nevoia sa ma descarc
Noapte buna!
bionda spune:
Neata! Parca azi m-am trezit mai bn
bb a adormit putin iar eu ma apuc de calcat.Voi ce program aveti azi?