MAMICI &GRAVIDUTZE DE ITALIA (51)
Raspunsuri - Pagina 13
Berarpiri spune:
ely-f. frumoase lucrusoarele pt. Denise!
Ai avut ce lucra ,nu gluma...
Ce faceti maine?
irina-inseamna ca ti-e f. greu,avand in vedere ca sotul tau e asa...
Eu am MAREnoroc cu sotiorul...la inceput si al meu comenta cand era mizerie,dar eu lucram si cate 12 ore pe zi,si i-am explicat ca nu reusesc to timpul sa fac de toate in casa (gatiti, curatenie,etc...).DE atunci m-a ajutat tot timpul.Bineinteles ca ii spun eu cand am nevoie de ajutor...Stiu ca sunt f. norocoasa,mai rar asa barbat!![]()
andreea
,
Ambra
cand implineste sufletelul nostru 2 ani 
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
Berarpiri spune:
bionda-cum te simti?
Zilele astea va fi sotul acasa cu voi,incearca sa te odihnesti cat poti,mai lasa-l pe Albert cu el,si odihneste-te...
mary_ary-dc nu poti sta mai mult pe-aici?Lucrezi?
Nu stiu ce sa zic despre semnatura...
...ce nu e gata?profilul tau?
andreea
,
Ambra
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
Berarpiri spune:
Maine ne vin musafiri,niste prieteni de la Milano,asa ca sigur nu mai intru cateva zile...
Urez Paste Fericit la toate persoanele catolice!!!

pe toate mamicile si
-ele!!!!
andreea
,
Ambra
ely2304 spune:
andreea:maine suntem la pranz in familie k doar e
apoi nush ce vom face..
cu sparanta k nu va ploua cred k vom merge in plimbare pe undeva,ink nush ce si cum!
distractie placuta cu prietenii...ma bucur pt voi k aveti companie!
ely 37+ sapt
....MARINA-DENISE
http://photobucket.com/ely2304
http://bd.lilypie.com/Yf15p1.png
Roxali spune:
Buna gagici!
Am avut ceva musafiri , Pastele catolicilor de sarbatorit pe la mare
si sper sa apuc sa pun si vreo 2 pozici
incerc sa recuperez , daca ma lasa matza![]()
Ali , Sonia 1 si 4 luni an si Enrico 9 ani
poze
Roxali spune:
Bionda nu pot sa-ti zic sa lasi curatenia si nici bucatareala, dar macar cand ai papica sa faci ceva in plus in casa...in rest incearca sa te menajezi...tare noroc am cu mama, de la sot nu ma pot astepta la prea mult din cauza ca pleaca la 4 si vine pe la 20 + educatia de acasa
Irina cat ai dat pe Folleto?? Face bani??...cumparai un aspirator jucarie poate te lasa in pace
Berarpiri, deci va duce-ti la dantuit
...ti-ai luat alta rochie ptr la nunta cumnatei??
toate fetele si gravidoasele
Ali , Sonia 1 si 4 luni an si Enrico 9 ani
poze
ely2304 spune:
sal fetelor..am adaugat cateva pozici,majoritatea facute astazi..
ce faceeti fetelor,s-a prelungit week-end-ul?
andreea:sper k te distrezi si pt mine!
ambra,cum e?asteptam pozici noi!
georgy:voi cum sunteti?
bionda,irinuca:cum se simt bb-lushii?voi?

roxali:ce bn k nu ne-ai uitat..asteptam pozicile!![]()
kemsy,mary,monica:ce noutati aveti,cum va simtiti?![]()
ely 37+ sapt
....MARINA-DENISE
http://photobucket.com/ely2304
http://bd.lilypie.com/Yf15p1.png
Irina20 spune:
Neatza fetele

Noi nam facut nimic special de pastele catolicilor.Il sarbatorim pe a nostru.
Roxali am dat 1500 pe el(bine platesc in rate,ca numi permit tot odata) si sincer chiar face banii,se merita.
Ely noi suntem bine,invatam sa mergem
,chiar e bine momentan,doar aseara pe la 11 mi sa trezit iar in plan,doar atat.Tu cum te simti?esti bine?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo
bionda spune:
Neata!Ely super dragute lucrusoarele
patutul mai ales culoarea seamana cu al nostru!
Berapiri sotiorul nu-i chiar asa de pretentios la curatenie ba chiar imi zice sa nu mai fac atata curat ca totul e in ordine ,problema sunt eu
nu pot sa suport sa vad totul vraiste daca ma crezi nici de odihnit nupot cd am dezordine.Binenteles se mai trezeste el sa-mi reproseze ca nu are toalele calcate dar asta-i alta problema.
Irina Fabian ce face?
Roxali ti-ai ales rochita de nasa?
Gravidutelor ,voi ce mai ziceti?