Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (34)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Eu sunt la birou. Am venit pentru doua ore (cat e Maria la Fastrackids), chipurile sa imi pun in ordine niste hartii. Mi-a cam trecut entuziasmul cu serviciul. Sper totusi sa rezist pana in iunie. Am avut o sapt. de cosmar, urata de tot si mi-am zisca dacao tin tot asa, dupa Paste spun pas.

Asa as vrea si eu sa dorm mai tarziu de ora 6! Si se mai schimba si ora .

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

'Neata si de la noi!Ieri am fost varza calita...obosata,dar obosaaaata si m-am ales si cu niste dureri infioratoare in spate,nu-i de ajuns ca sunt vai-mama mea!cobzara inca,trompetez de zor in toate hartiile aflate la indemana.Bleax!Si e uficial!M-am dilit de tot incepand cu saptamana 19.Daca inainte nu mai aveam nervi la detaliile din conversatiile avute cu altii,detalii care nu au treaba cu sarcina,bb,forum,etc...acum efectiv privesc cu ochi bovini si al meu tre sa-mi repete tot ce tine de importanta casnica.I-am facut instructajul pe scurt de dimi,l-am pus in tema ca sunt dusa si sa o scurteze cand vb cu mine si cu Dumnezeu inainte!
Mqqm asa beteaga cum esti ma bucur ca ai revenit pe plaiuri odiseice,imi pare rau sincer de experienta traita-bine ca e Pepi bine!Sanatate si refacere rapida!
Dria nici nu sh ce sa spun.Ce ma seaca cel mai tare e ca nu ai nici o explicatie.Ai facut efort mai mare in saptamana de dinainte sa o patesti?Ai analizele bune?Am citit zilele astea pe forum o poveste uluitoare si chiar daca te ia cu fibrilatii(iminenta de av de 2 ori si cam coincid saptamanile de sarcina cu ale tale),pana la urma happy end-ul din ea si tot ce a dus la acest sfarsit fericit o face minunata.As pune linkul,dar nefiind sigura ca intentiile mele bune se pot solda cu rezultatul scontat,prefer sa n-o fac.Insa iti spun doar atat:daca puiul tau are scris acolo in stele sa traiasca,va trai indiferent cat de greu veti trece peste saptamanile astea,chiar daca celor care se invart in jurul tau li se falfaie cumva sau iti spun prapastii.Tu stai cumintica,incearca sa fii calma,vb cu BB si mangaie burtica.Va tin pumnii sa primiti vesti bune de la ecografie si sa rezolvati cat mai repede transferul la un spital mai bun!Ai doua urechi,daca nu-ti place ce auzi nu retii.Conteaza enorm sa nu te foiesti mult.Asta tine de tine sa faci,iar pe sot il pui sa fie manile,picioarele si gura ta.Doammne ajuta sa fie DD cu voi!

my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

'neatza fetele!

Azi am dormit mai mult,pina la 8.30 dar m-am si culcat tirziu,pe la 23.30,cica m-am uitat la "Dansez pt tine"dar am si mai atipit.

La multi ani,Siacob!Sa fii sanatoasa si fericita!

Dria ,imi pare rau ce ti se intimpla.Parerea mea ca nu trebuie sa stai atita la laptop,trebuie sa stai perfect intinsa si sa nu faci absolut nici un efort.Nu stiu ce sa-ti zic,nu am nici un fel de cunostinte despre sistemul din Arabia Saudita si nici pe avion nu cred ca e bine sa calatoresti acum.Eu iti doresc sanatate si sa poti tine cit mai mult sarcina!

mQQm,mama mia,ce vacanta cu peripetii!Bine ca s-a terminat cu bine.Sa stii ca nu ma mir cu chestiile neprevazute in sarcina,si eu am avut infectie urinara la prima fara sa fi avut vreodata in viata mea si fara sa fi fost undeva,numai acasa.Numai tu te-ai imbolnavit sau si ai tai?
Iti doresc sanatate si salutari lui Pepitel!

Cornelia,sa pui poze cu cariciorul.Sunt si eu curioasa,deocamdata imi fac asa o imagine despre mai multe dar abia in mai-iunie cumpar.Te cred ca te-ai saturat de sculat la 6,eu ma scol la 6.45 si toata ziua am un program incarcat.Ca norocul ca de vinerea viitoare incepe vacanta si o tinem asa 2 saptamini ,pina dupa Pastele ortodox.

Lucialu,nici eu nu-s convinsa de recoltarea celulelor,recunosc ca inca nu am citit f mult dar ce am citit,nu m-a convins atit de mult.Aici costa 2500 euro sa ti le recolteze si pastreze 21 de ani.

Danielle,felicitari pt fetita,zici ca vrei inca una?

Alinutza 78,unde esti?

Mai intru mai tirziu,ma duc la micu'dejun.

Zi faina si usoara tuturor!

_
Alina,mami de printesa si baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Adriana spor la cumparaturi!Si eu ma umflu...normal, eu de ce nu?
Cornelia si mie mi s-au scurs okii pe ofertele de la ei.Sa-l folositi sanatosi!
aaaa am uitat!v-am spus eu, kanietza film la mine-n cap.
Siacob La Multi Ani!!!Sa fii iubita,sa ai sarcina usoara in continuare,sa fiti sanatosi si tu si BB si sosul si sa ai o aniversare frumoasa azi!!!Alina mdaaaa nu stiu ce sa spui,tre sa-mi bag nasul mai bine in problema cu celulele si n-am nici un chef!dar nici unul cat de mic, o urma ceva...sunt o mama denaturata de-acum

Ma retrag.

my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
beau alaturi de voi. Piticul la desene....mai stam putin si mergem la Real la cumparaturi. Clau nici nu stiu cand a plecat la Arad...asa bine am dormit.

Ne-am intors in aseara .....drumul aglomerat, se lucreaza la greu intre TM SI LUGOJ.
nu am avut timp de net, am colindat la greu orasul, piticul cu mama sau soacra, Clau la Tg Mures.

Marco stranuta de miercuri noaptea. o fi de la inot...incepe sa-i curga si nasul si tuseste. dar putin...asa ca l-am trecut pe stodal. sper sa nu se agraveze si sa scapam rapid, mai ales ca luni merge iar la inot.

Ieri am fost la o vecina, prietena cu mine din copilarie, sa se joace copiii putin. Anna e cu 3 sapt. mai mica decat marco, dar are peste 110 cm si nu mai putin de 24 kg. sa vedeti cum arata pe langa marco....ii dai pe putin 5 ani.
M-a pus sa ma joc cu papusile barbie si imi povestea cum se imbraca ea cu rochitele...am inceput sa . of doamne ce tare mi-as fi dorit o fetita. sunt altfel decat baietii....m-as fi jucat cu ea non stop cu papusile, i-as fi facur rochite....
Marco era cu masinutele ei...nu avea treaba cu noi.
Sincer nu am crezut ca sunt chiar asa afectata si asa sufar.
Plec, ca am treaba si ma apuca nostalgia pe aici.

Nu am citit ce ati scris, sper sa revin mai tarziu.
si un weekend fain sa aveti.

_
Gio23+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

haideti ca ma pun pe citit putin, daca tot nu e gata masina de spalat.
Siacob! Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!!!
Micaalsa condoleante! lasa ca ne vom intalni noi, acum am fost pe fuga, de pe o zi pe alta. De paste venim in Alba, poate atunci avem timp sa ne vedem.
Blanca sa porti sanatoasa hainutele!
Ema . Nici mie nu mi s-a raspuns la cateva intrebari. se scrie mult si am impresia ca se citeste pe diagonala...asta e....
Ylla se plateste in rate, mai bine suna si intreaba conditiile. iti vor trimite si contractele acasa pt. a le studia si semna.
Motana insanatosire grabnica!! of...ai grija de tine.
Pooh 26 sapt.. azi maine incepem sa facem galerie...doamne ce mai trece timpul.

gata, mai am vreo 5 pag. de recuperat, dar musai sa plecam, caci la ora 13 avem desene cu Roary.

_
Gio23+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylla2009 spune:

Buna Burticutze..
Giova multumesc de raspuns,stiu asta ,iar sediul e aproape de mine,o sa merg luni,eu voiam mai mult parerea voastra ,precum cea al lui ULIASI(multumesc mult),ca banii exact cum zicea ea , vin si trec ,doar ca nici eu nu sunt hotarata spre da sau nu ..de aceea voiam sa vad cam ce si cum ganditi si voi viitoare mamici despre treaba asta.
MQQM..welcome back si insanatosire grabnica, bine ca e bine Pepitzelul,si sa te refaci cat mai repede.
DRIA e ingrozitor ce spui si prin ce treci ,gandeste pozitiv si pune-ti sperantele in DD..noi iti transmitem sanatate ,ganduri bune si sarcina la termen u bebic frumos si sanatos.
Noi suntem bine,Strumfi se plimba si se misca prin burtica mereu..dimi desi eu ma trezesc foarte devreme..el e un pik mai lenes ..dar seara adoarme tarziu.
pentru voi si pentru bebici .Sa fiti sanatoase si un weekend placut..vremea e super de parc, in sfarsit seamana a primavara.
Ylla23+ si mami de Carmen 8.10.1003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

neata fetelor parca nu imi vine sa cred ca au trecut deja 26 de sap mai am 14 si ....imi vad iubirea sper sa treaca repede si cu bine
noi suntem bine bebe misca de pe la 5 m_am trezit sa ma duc la baie si el era activ
siacob
haideti ca va lasa trebuie sa ma duc sa pun

monica mamica in devenire+26denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Buna dimineata si de la noi,azi am dormit un pic mai mult pana la 10,este de la vreme cred,ploua de dimineata.In sfarsit ne-am hotarat si noi asupra unui nume,la inceput vroiam Eduard si acum m-am hotarat ca sa-l cheme Eduardo,parca suna mai bine.
Saptamana asta am fost si eu si am facut analizele ptr diabet,mi-a dat sa beau cam 300 de ml de glucoza,am stat o ora si dupa aia mi-a luat sange.Sper sa iasa ok.Noi ne apucam de curatenie,va doresc un weekend placut

Dienuta 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Am uitat sa-i transmit un sincer LA MULTI ANI!!!!! Siacob sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos si frumos.

Dienuta 26+

Mergi la inceput