Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (34)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ylla2009 spune:

LA MULTI ANI SIACOB,SA NE TRAIESTI SA AI BEBIC FRUMOS SI SANATOS SI FIE CA TOATE DORINTELE SA-TI DEVINA REALITATE..PUPICI
YLLA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Siacob,la multi ani!!!!!!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

La multi ani siacob!!

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

La multi ani!! Siacob
Multa sanatate si tot ceea ce-ti doresti.

Giova, poate ne nimerim intr-o zi la Pasti si ne vedem. Si noi obisnuim sa mergem la mama mea de sarbatori, ea locuieste in Bistrita ... dar cine stie, poate intr-o zi ne intersectam . Marco si Iulia sunt de-o varsta, a mea putintel mai mica ... dar cum ziceai si de fetita aceea, si Iulia are 105 cm inaltime si 20 kg Fetele-s mai vanjoase in ziua de azi

Eu am ajuns si pe la doctor ieri, dupa ce am plecat de la mormantarea bunicii . Mi-a fost asa greu sa las totul in urma acolo, am copilarit in satucul acela si atatea amintiri placute am de acolo ... Acum casa e goala ... la ce sa te mai intorci.
Doctorul ma incurajeaza in continuare ca nu ar fi nici un motiv de ingrijorare dar totusi m-a chemat peste 2 saptamani la un nou control. Nu stiu ... ori vrea sa ma vada mai des, sa vada cum evolueaza ... ori chiar e ceva in neregula, ceea ce eu refuz sa cred ... nu stiu, poate sunt prea inconstienta. Dar cu Dumnezeu inainte, ca altceva chiar nu am ce sa fac.
dria, mult curaj si va fi totul bine. Fii optimista, pentru puiul tau. Doamne ajuta sa stea cat mai mult in burtica

Bubulina mishelina
Nasterea printesei
Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 23+ cu
BB-lina noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romanitza spune:

Siacob, sa fii sanatoasa si iubita! Si o sarcina usoara in continuare!
Alfa Anca - cu intarziere... N-am mai intrat deloc saptamana asta...

mQQm - ce rau imi pare ca n-ai avut parte de vacanta mult-visata! Si sa mai si stai prin spitale, asta chiar e ghinion. Ma bucur sa aud ca Pepitzul e bine, asta e cel mai important. Acum nu-ti doresc decat sa te faci bine si sa revii cu forte proaspete

Luci - Citesc ca tot nu ti-a trecut raceala... uff, sper sa treaca mai repede si la tine.Bafta la cumparaturi, daca te decizi sa pleci pe la unguri sau austrieci. Eu m-am oprit din cumparat deocamdata, am luat destule si inca mai sunt atatea luni pana atunci...

Alina - nici eu nu cred ca voi plati pentru recoltarea celulelor stem, pe mine toate articolele citite si discutiile cu doctorii de aici, nu m-au convins.... Mai am ceva timp pana atunci, dar nu cred ca vom face asta.

Dria - m-am ingrozit cand am citit ce ai patit, fii puternica si gandeste pozitiv. Chiar citeam zilele trecute de cel mai precoce bb s-a nascut in Canada acum 22 ani , la doar 22 saptamani, n-are nici o problema de sanatate si totul s-a terminat cu bine. Nici medicii de aici nu ii dadeau sanse, dar parintii s-au luptat cu sistemul, cu doctorii si pana la urma au invins! Citeste www.canada.com/topics/bodyandhealth/story.html?id=db8f33ab-33e9-429f-bedc-b6ca80f61bdc" target="_blank">aici

Danielle - felicitari pentru

Cornelia - si noi am cumparat caruciorul... Ne-au incantat si pe noi alte modele mai scumpe, dar asta pe care l-am luat este perfect din punctul nostru de vedere. Cu serviciul, te inteleg. Bine ca voi va puteti lua prenatal si medicale, de odihna , etc... Eu nu am decat 10 zile de concediu de odihna pe an si 5 de medical, prenatal - ce e aia?, Asa ca trebuie sa lucrez pana in apropierea nasterii... Nu stiu cum o sa fiu in iulie pe caldurile alea... Bine ca ma duc si ma intorc de la munca cu masina, bine ca exista AC-ul si in birouri, magazine, etc e f racoare vara.

Adrianafedorca - spor la treaba la casuta!

Micaalsa - condoleante pentru bunica ta! Trist, dar adevarat ce scrii...

Eu am citit in diagonala, ca de obicei, de saptamana viitoare teoretic ar trebui sa fiu mai libera si sa va citesc mai des. Va pup pe toate, un weekend minunat si sanatate la bbei!

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Buna fetele,

Si eu mai rar pe aici dar nu v-am uitat.
Am fost azi la control. E totul cat de bine poate fi, m-a felicitat pt. ca citez "mi-a venit mintea la cap si m-am oprit din munca".
Bebe creste, este fix pe fix la saptamani (adica intra in 27), vioi.
Din pacate nu prea m-a incurajat in privinta durerilor de spate si pubis. Mi-a zis clar ca stiam ca asa va fi din cauza probblemelor de coloana si bazin (anterioare sarcinii) si ca nu prea are ce sa-mi faca.
Cand ma doare sa ma odihnesc mai mult si sa ma dau local cu crema cu anti-inflamator.
Asta este.

Aaaa...m-a mai intristat un pic pt. ca inca visam nastere normala si mi-a spus ca nici prin cap sa nu-mi treaca. In situatia mea am indicatie clara de cezariana si nici un medic intreg la minte nu m-ar lasa sa-mi risc pielea altfel.
Prin urmare nasterea cred ca se va muta la sfarsitul lui iunie in loc de inceputul lui iulie.

Saptamana viitoare o sa-i contactez si pe cei cu prelevarea de celule stem, sa vedem care sunt conditiile.

Controlul urmator va fi dupa Paste, la 30 saptamani, dupa care va cam incepe numaratoarea inversa.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica 26+
Asa arat eu acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

offff amajuns si eu acasa rupta de oboseala cred ca la noapte o sa dorm lemn...am ajuns in valea cascadelor pe la 12 si am plecat pe la 4 , ne-am dus si-n sphera si am mai stat si pe acolo vreo 2 ore...si n-am gasit nimic care sa ma dea pe spate...eram sigura ca asa o sa se intample...am pus ochii pe o gresie si o faianta pt baia de jos si atat...imi mai trebuie pt baia copiilor si baia mea, bucatarie si living...nu credeam ca e asa de greu de ales....maine mergem si la romstal sper sa-mi placa ceva

nu va sun cum arata talpile mele.....nu stiu de unde am avut atat putere sa merg asa mult pe jos...am vrut sa aleg azi totul sa scap dar socoteala de acasa nu se potriveste cu ai adin targ...se pare ca avem de umblat mai mult

incerc sa citesc si eu acum ce-ati scris

_
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 25+
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

micaalsa imi pare rau pt bunica ta, Dumnezeu s-o odihneasca

Rallu la ce spital o s anasti? parca la Giulesti, sau Elias? daca la Elias atunci poate ne intalnim, eu sigur o sa nasc la sf lunii iunie

romanitza ,Cornelia sa stapaniti sanatosi trasuricile

Dienuta felicitari pt numele ales, suna tare bine

monica2008 nici mie nu-mi vine sa cred ca mai avem asa putin...sa vedeti ce repede trece timpul de acum inainte..uff si eu trebuie sa termin casa pana vine bebe

_
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 25+
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Hello dragutelor
Noi azi am fost la eco. Avem 21 de saptamani 4 zile. Baiatul are 529 de grame si fetita are 408 grame. Se pare ca fratiorul i-a furat mancarica. In schimb fetita este mai inalta decat baiatul. Femurul fetitei e cu 8 mm mai mare decat a baiatului. E inalta si supla domnisoara mea.
Tot azi le-am luat carucior la pitici. Mie imi place mult si nu cantareste chiar atat de mult. Are 11,4 kg. Daca sunteti interesate il puteti vedea www.dinobebe.ro/detalii/carucior-gemeni-cosatto-you-2/2320/" target="_blank"> Aici. patroni au fost draguti si ne-au lasat sa mergem la ei la sediu pentru a vedea caruciorul inainte sa il cumparam.

La multi ani sarbatoritelormulta sanatate sarcina si nastere usoara si bebelusi sanatosi.
Moniland unde ai disparut. Sper ca esti bine.

Va doresc sarcini usoare si bebei sanatosi.
Pupici

elena +21
Burtica mea la 17 sapt la
Cosulete bebelusi

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coccorina spune:

la mamici si la bebici,
Va citeam gandurile in ceea ce priveste celulele stem...sunt inca mult nedecisa in aceasta privinta. La inceput s-a facut atata tam-tam ca ce miracol ca pe urma sa vina cu noi adaugiri ca numai pana la atatea kg si in functie de cate celule reusesc sa preleve, prin urmare......
BBelina mea iubita de fiecare data cand citesc acest site e superr activa. O fi din cauza ca de fiecare data traiesc emotii citind aici caci ma gandesc si mai mult la puiul meu, probabil...
Eu tot ii spun bbelina caci abia luni merg la morfo fetala si astept sa imi spuna ca e 100% fetita pentru ca apoi sa ii spun mereu pe nume, nume pe care l-am ales de vreo 7 ani: ISABELLE.
Maine sper sa fie o zi tot ca astazi ca sa putem iesi cu tati la cumparaturi ptr bb. Sper sa gasim ceva sa ne placa. Macar daca nu sa vedem daca avem in orasul asta de toate sau nu.
Eu ma retrag de acum si va urez o Duminica frumoasa si DD sa fie cu noi!

viitoare mamica fericita!!! 22+
Zambeste, viata e frumoasa!!!

Mergi la inceput