Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (34)
Raspunsuri - Pagina 11
Giova spune:
Ylla nu e compatibil doar pana la 20 kg. depinde de cat sange se gaseste in cordonul ombilical pana la desprinderea placentei...si cate celule se gasesc in cantitatea de sange recoltata. nasa noastra are celule numai pana la 20 kg. si eu am ramas putin dezamagita..... In schimb alte persoane au si pana la 60 kg....totul depinde de cat de repede se desprinde placenta.....asta dr. meu mi-a explicat, caci si eu eram putin contrariata.
La tv au zis ca in Europa sunt folosite doar in cazuri de boli ale sangelului, deoarece clonarea e interzisa la noi. se face in Rusia sau China. Acum se lucreaza la inmultirea acestor celule...
Nu se stie in viitor ce ne rezerva stiinta, asta e un punct de plecare...ca o asig. pe viata si daca putem sa o oferim, de ce nu?
Dria m-am ingrozit putin, nu atat de situatie cat de delasatori sunt si medicii de acolo, si chiar nepasatori.
Sper sa faca DD o minune si sa poti duce sarcina cat mai mult, stiu si eu un caz in care a stat ultimele 3 luni pe pat, tot din cauza asta, si a nascut aproape de termen. conteaza mult daca ai lichid, daca placenta e ok si la ce grad e maturata...cum zice aia ca nu sunt importante lucrurile astea?
Incearca sa te linistesti, sa gasesti un medic mai competent si caruia sa-i pese. Mult repaus, stai in pat, si doamne ajuta sa fie bine.
mQQm imi pare rau ca ai trecut prin astea. bine ca bb e ok, si tu te refaci.
adriana spor cu finisajele si gasitul gresiei/faiantei si alte cele. super ca o sa va mutati pe cand vei naste.
Micaalsa lasa ca tot ne vom intalni noi, daca nu acum, poate cu alta ocazie, sau direct cu bebeii la purtator.
Haide fii optimista, cred ca bebelina e bine...tot asa a ramas sau e baietel?
Rallu imi pare rau ca ai dureri, doctorii stiu mai bine ce zic. refacerea e mai grea dupa o cezariana, dar totul e spre binele tau si al bebeului.
Elenada e super fain caruciorul. cat mai multe plimbari sa aveti cu el. Ma bucur ca bebeii sunt bine.
Coccorina sa dea DD sa se implineasca visul si sa fie Isabelle in burtica.
gata pauza. fug sa vad de pitic, caci il terorizeaza pe tat-su' si nu poate vedea meciul.
, pe maine.
_
Gio
23+ si Marco(06.01.2006)
poze
jojo_miha spune:
Buna seara! Eu am avut doua zile de stat in pat cu dureri de cap si stari de voma,acum insa suntem bine.
Dria iti urez multa bafta si sa aiba Doamne Doamne grija de fetita voastra s-o mai tina la caldurica ,sa mai creasca un pic.Te asteptam cu vesti bune.
Cornelia vrem poze cu caruciorul.
O duminica placuta!
Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si
23+tot cu 
Cornelia spune:
Siacob, la multi ani fericiti!
Romanitza, Elenada, sa stapaniti sanatoase carucioarele!
Micaalsa, condoleante!
Jojo, Alina nu am pozat caruciorul, dar incerc sa pun un link: http://www.youtube.com/watch?v=VYaQX_asiz0
Eu l-am luat in varianta negru cu verde. Vroiam o culoare vesela, dar nu am gasit.
In legatura cu celulele stem nici eu nu sunt convinsa. Ma mai gandesc. Pana atunci citesc cu interes parerile voastre.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
Giova spune:
Cornelia exact caruciorul asta l-am avut eu la marco, dar e drept, de la 6 luni in sus. Nu mi se pare ca e pt. noi nascuti. tot verde cu negru e si al nostru. e super ok, mie nu mi-a placut faptul ca nu are bara in fata, acum noul model, l-am vazut in magazin cu bara. le-am intrebat daca au si separat si nu...au avut.
Eu am fost azi in Real, dar am evitat raioanele de bebei si jucarii ca eram cu odrasla dupa mine. Musai sa merg, ca am vazut oferte faine.
Micaalsa pai se vede si in poze ca Iulia e mai plinuta. al meu e tare sifilidic...seamana cu tat-su', caci de mancat mananca la greu. conteaza ca sunt sanatosi...in rest, se rezolva totul.
_
Gio
23+ si Marco(06.01.2006)
poze
jojo_miha spune:
Cornelia sa treaca timpul mai repede sa stea bebe in carucior
,eu una as vrea sa zboare
.
Sotul meu a uitat ca s-a dat ceasul inainte si a intarziat la munca,iar la mine e a doua noapte cu insomnii,daca de acum am luat-o .........
Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si
23+tot cu 
ylla2009 spune:
Buna Dimi..noi suntem trezi ..uhui.. cu noptea in capsi cu schimbarea asta de ora.
Va multumesc mult ca mi-ati impartasi parerile voastre despre celulele stem..la urmatorul control o sa intreb si eu doctorul mai multe despre asta.
De Pasti as vrea la plec la ai mei..dar asta include o calatorie cu trenul e vreo 5-6 ore..hmmm sa vedem daca primim aprobare de la domnul doctor.

si o duminica frumoasa!!!
Ylla23+
si mami de Carmen 8.10.2003
micaalsa spune:
Referitor la celulele stem, intr-adevar depinde de cantitatea ce se poate preleva dar am inteles ca exista posibilitatea ca sa le refuzi daca consideri ca sunt suficiente doar pentru 10 kg sa zic asa. De asemenea am inteles ca inainte ca sa le platesti, ele sunt analizate de catre cei de la Cod center, sa se stabileasca daca sunt ok, esti anuntat si doar dupa aceea te hotarasti daca le pastrezi sau nu. Adica daca le platesti sau nu
, ca sa-ti fie rezervate tie, ca oricum ele se pastreaza de catre centru.
Acum nu stiu ce sa zic, fiecare face cum considera ... eu zic ca atata timp cat este o sansa, cat de mica, sa ai acces la asa ceva, merita toti banii din lume. Doamne ajuta sa fie bani aruncati in vant si sa nu fie nevoie niciodata de ele.
Giova, nu a putut nici de data asta dr. sa-mi zica daca e fata sau baiat. Eu la semnatura mi-am pastrat caruciorul roz, asa mi s-a spus la 16 sapt ... dupa aceea la 21 mi-a zis ca-i baietel ... mai asteptam
. Nu prea ma intereseaza sincer, sanatos sa fie, ce-o fi. Poate ca si idee mi-ar fi placut sa stiu, ca sa pot sa aleg mai bine lucrusoarele, dar oricum am inceput sa-i cumpar una alta si ma avant doar la culori neutre. De altfel si camera bebeului e in crem si verde crud si o sa fie cu ursuletul winnie ... asa ca e merge si de fetita si de baietel.
Bubulina mishelina
Nasterea printesei
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
23+ cu 
BB-lina noastra 
blanca000 spune:
romaniza
LA MULTI ANI ! sa ai parte de tot ce e bun si sa ai o nastere usoara si un bebe superb 
23+
Eva
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
coccorina spune:
Hai la
- cine bea, noi bem una decaf in fiecare dimineata!
Giova, multumim pentru explicatii referitor la celulele stem si Micaalsamultumim pentru adaugiri, astfel parca vad un pic lucrurile altfel. Nu inseamna ca as avea bani pentru asta. Caci daca i-as avea as plati indiferent de ceea ce se vehicula, dar eu tocmai de asta ezit din cauza...banilor

.Pentru puiutii nostri cred ca am face orice, nu? Deja incep sa ma gandesc, poate gasim o solutie si la bani

.
Eu m-am trezit, spun eu devreme, caaci de obicei duminica dorm pana la 11. Deci m-am trezit la 8.35 ora veche - uitasem de schimbare si cand deschid calculatorul,surpriza era 10!
. Sa imi beau cafeluta repejor ca vrem la cumparaturi

viitoare mamica fericita!!!
22+
Zambeste, viata e frumoasa!!!
blanca000 spune:
Ce zi frumoasa se anunta si astazi
..gata vine primavara si vara....
Va citeam mai devreme, pe tine Rallu si cand ai zis ca gata o sa inceapa numaratoarea inversa la 30 sapt mi-au dat lacrimile...mi-am amintit cum in noiembrie scriam toate aici cu emotii si frica...si tu la fel cu sotul tau care era asa de eztuziasmat..ce trece timpul asta
..f curand o sa citesc ca ai nascut si cred ca o sa izbucnesc in plans de tot...de fercire 
Elenada felicitari pentru bebici..sunt f f bine..baiatul e mai mare ca asa trebuie sa fie puternic si fata o finutza...super si caruciorul..o sa faci furori cu el in parc.
Cocorina foarte frumos numele..sa il poarte sanatoasa daca se adevereste ca e fetita 100%...ai si varianta de baietel?..in caz ca? ![]()
Giova ai dreptate cu celulele stem, depinde de mai multi factori, si eu vreau sa le recoltez fie sansa cat de mica sa le folosim, dar mai bine sa fie acolo...never know..
Micaalsa sanatos, noroscos si frumos sa fie bebe..sexul...ce o fi sa fie. Si eu vreau tot camera cu crem deschis si verde crud vreau..ai gasit mobilier asa? Eu tot caut pentru camera si nu am vazut nimic concret..
Jojo Miha sanatate...durerile de cap mai apar dar sper sa nu mai fie cazul...
Unde sunt toate fetele disparute, sper sa sunt ok : Moniland, Muffi, Alfa_anca, Anne-marry, Andreea C, nu au mai scris demult..hai fetele la apel 
Noi astazi mergem la ai mei la curte, sa stam la soare...ieri tot pe la ei si putin prin parcul Bordei la plimbare, am poposit la locul de joaca pt copii caci am fost cu finutzul mic de 1,4 ani..si ascultam ce nume se striga pe acolo la copilasi si normal ca am auzit doar 3-4 nume care se repetau la 10-15 copii : Alessia, Maria, Andrei si Matei....aveam si noi un Andrei (finutzu'). Sunt nume f f frumoase dar cam aiurea sa le auzi numai pe astea intr- un grup de 15 copii...Oricum sanatosi sa fie indiferent de nume.
Am intrat si noi de ieri in sapt 23 si deci in 6 luni dupa calculul de pe prima pagina
..., de dimineata m-am cantari si 58.3 kg fata de 53 ale mele de la inceput...ufff deja 5.3 kg....si eu sper la maxim 11-12...sper sa fie asa.
23+
Eva
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004