Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (34)
Raspunsuri - Pagina 8
monica2008 spune:
dria imi pare nespus de rau ca trebuie sa treci prin asa ceva,tu incearca sa stai linistita si dumnezeu te va ajuta.cum poti de repede sa te duci la alt dr poate reusesti sa gasesti unul mai destept.mai spunea cineva ca sunt prosti dr din romania ce sa mai spunem de aia din arabia saudida,saraca dria prin ce trece
monica mamica in devenire
+25
denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
Cornelia spune:
Dria, imi pare foarte rau ca treci prin asa ceva. Din cate stiu eu, cerclajul se face pana la 20 de sapt. In situatii extreme, dar in anumite conditii se poate face si un pic mai tarziu cerclajul dublu (parca asa se numeste, cred ca este cel despre care vorbea Rallu). Eu cred totusi ca medicii stiu ce fac, daca esti monitorizata, sub tratament. Nu vreau sa fiu lipsita de sensibilitate, dar riscurile in situatia asta sunt foarte mari, iar bb e inca asa de micut. Cel mia bine stai linistita, nu se pune probleme sa te deplasezi in alta parte, doar sa gasesti medicii competenti acolo unde esti. Injectiile pt. maturarea plamanilor nu ii fac rau lui bb, chiar daca el sta apoi in burtica pana la termen. Stiu ca au mai fost subiecte pe DC cu situatii asemanatoare, as cauta link-uri... dar imi e sa nu iti fac mai mult rau. Iti doresc din suflet sa se termine totul cu bine!
mQQm si eu care ma gandeam ca te bronzezi. Multa sanatate! Bine macar ca pepitul e bine.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
dria spune:
Va multumesc pt raspunsuri si incurajari!
Eu acum sunt asa un fel de zombi, parca m-am resemnat cumva, cred ca o fi efectul calmantelor administrate ieri ca prea nu ma recunosc, pur si simplu l-am luat in brate pe " cum o vrea Dumnezeu".
A trecut doctora in seara asta pe la mine si mi-a spus atat de clar si senin ca acum nu face decat sa-mi mai preungeasca un pic agonia, ca de fapt intr-o sapt - doua, maxim 3 tot v-a avea loc expulzia. M-a lasat fara cuvinte, pur si simplu mi-a luat si ultima farama de speranta, poate e mai bine sa spuna asa franc verdictul ca dupa ce-l rumegi vezi altfel lucrurile, parca esti ma pregatit, dar pt mine a fost cam socant.
Zicea cineva de medicii din Romania...pfuu..sunt parfum, sa vedeti ce e aici, o adunatura de medici indieni, egipteni, sirieni....etc...care sunt asa parca plutesc, la ei totul e ok, ca in bancul ala sinistru, operatia a reusit, pacientul a decedat, ma gandesc ca o fi si o tehnica de abordare sa linisteasca pacientul dar nici in practica nu se prea omoara. De cand sunt aici le duc dorul asa zisilor medici incompetenti de acasa.
Si astea fiind spuse, cu Dumnezeu inainte, maine am programare la eco sa vedem ce ne zice.
Sper din tot sufletul ca nu v-am deprimat prea tare cu povestea mea, stiu ca acum in perioada asta lucrurile sunt mai sensibile, asadar iertare, dar nu stiam pe unde sa cer si alte pareri si cum nu prea imi permite pozitia de sezut sa caut mai mult, voi ati fost cel mai la indemana. 
"Ai grija ce-ti doresti ca ti se poate intampla"
blanca000 spune:
Buna dimineata..sunt prima care sa trezit? Pai e ora 7..inseamna ca am dormit..caci eu ma trezesc de obicei la 6 sau 6:30
. Ce soareeee e afara..sigur sigur azi maine infloresc toti pomii, abia astept sa miroasa a primavara adevarata.
Dria ma tot gandesc la tine sa iti fie bine. Sa stii ca aici in Romania medicul care imi urmareste sarcina e sirian si eu sunt multumita de dansul. Nu cred ca tine de culoare pielii la "incompetenta" ci de intreg sistemul medical. Totusi iti tin pumnii sa fie totul bine..si cine stie daca mai sta bebe acolo chiar si 3 saptamani poate poate...insa riscul e crescut.
Mqqm ce vacanta ai avut si tu !..bine ca esti acasa si pepi e bine. Ceva bronz?
Motana nu iti face probleme cu testul de diabet..asta e..daca nu ai e ok..daca ai macar stii si il tii sub control.
Siiiiiii...LA MULTI ANI siacob
sa ne fii sanatosa si sa aduci la gradinita "zmeurici" un bebic scump si sanatos. Sa fii fericita si multa distractie azi in ziua asta asa frumoasa.
Va pupacesc.
23+
Eva
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
dria spune:
Buna dimineata si de la noi!! Si eu am facut ochi cu noaptea-n cap, sunt de groaza astea aici in spital, ieri noaptepe la 1.30 cand abia atipisem cu chiu cu vai, vine o infirmiera cica sa faca curat...pai la ora asta zic, imi venea s-o scot de par afara si ea era tot un zambet si o tot dadea pe araba ca cica nu stie engleza
. Dupa aia pe la 6 fara un sfert venira asistentele sa-mi schimbe lenjeria,,,de belea...in noaptea asta n-a mai venit infirmiera in schimb venira iar asistentele sa schimbe lenjeria...iaraaa...si asta la 6 dimineata, da si uite asa s-a dus somnul meu, asa ca Buna dimineataa din nou.
Blanca, nu zic ca tine de culoarea pielii sa fi competent sau nu, aici e altceva, functioneaza acel insh'allah adica cu voia lui Alah, sau mai extins, cand o vrea el si cand pe tine te arde mai rau ii auzi...insh'allh si-ti mai baga un zambet foarte comercial si constati ca ai plecat din cabinet si nelamurit si nerezolvat. Chiar si doctora mea e egipteanca, la inceput s-a purtat cum nu se poate mai bine, nu mai aveam gura sa o laud, m-a ajutat foarte mult cu stimularea si toate tratamentele, insa dupa obtinerea sarcini si-a pierdut asa interesul. Ma duceam la control si-i spuneam de toate senzatiile sau dureri sau ce mai aveam si ea..insh'allah...si nu facea nici macar o minima verificare, cand plecam de la cabinet eram convinsa ca sunt eu prea paranoia. Din nefericire pt mine multe s-au adeverit ca si acum cu problema, semne au fost, am venit si i-am spus ca simt ca ma apasa ceva pe vagin, asa o presiune ca si cum ar impinge copilul si s-a uitat la mine mai ca nu mi-a zis ca sunt nebuna, nu mi-a facut nici macar un eco sau chiar si un tuseu, nimic, sau ba da, m-a pus la aparatul ala pt bataile cordului fetal si cica e bine, ca n-am nici contractii...n-am mai zis nimic, zic clar sunt eu deranjata si am parenii si uite ca dupa o sapt si un pic am ajuns in starea in care sunt acu si culmea tupeului mai si zice in gura mare ca de ce n-am venit sa-i spun...deci cand i-am spus i-a intrat pe o ureche si i-a iesit pe amandoua probabil, sau mi-a dat ignore ca de obicei. Acum insista, dar insista, sa ma duc la alt spital, cred ca o depaseste si problema un pic si nu vrea sa recunoasca, dar zic si eu acuma ca sa fie in ton, insh'allah poate ma reusesc azi sau maine sa ma transfer la un spital care cica are conditii pt prematuri mici in caz ca se intampla sa nasc, deocamdata suntem la faza de hartii, adica trimis rapoarte la asigurari, asteptat raspuns, alte hartii, e complicat rau aici, cred ca sunt facute asa ca sa renunti repede, sau de fapt cam cum sunt toate pe la arabi ca de tre sa manance si ei o paine.
Va doresc un weekwnd placut si sa auzim de bine!!
P.S. aici abia e prima zi din sapt de lucru.
"Ai grija ce-ti doresti ca ti se poate intampla"
danielle02 spune:
`neata burtici 
dria,e cumplit ce ai scris tu acolo
daca eram in locul tau fugeam de urgenta in Romania,cu chiu cu vai tot ajungeam eu acasa.stii ca dai un ban la doctorii nostri "incompetenti" dar nu te chiuni acolo,daca ti-au zis ca mai ai o saptamana 2-3 pana se declanseaza travaliul eu cred ca ai timp sa ajungi acasa,nu cred eu ca e dracul asa negru 
iti doresc numai bine si ai grija de tine 
pozici
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007) 
Melissa (09.08.2009 DPN) 
adrianafedorca spune:
neata
dria imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva, e groaznic , sper totusi ca DD sa aiba grija de bebelusul tau si sa-l tina cat mai mult in burtica la mammi 
_
Adriana mamica de Cezarica
(23 aprilie2005) si minunea din burtica
25+
it's a girl !!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
adrianafedorca spune:
siacob La multi ani fericiti!!!

_
25+
it's a girl !!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
adrianafedorca spune:
noi suntem binisor cu aceleasi dureri de burtica daca stau pre amult pe scun sau merg prea mult, sau de oase daca stau pre amult in pat...nu e bine nicicum...dar rezist eroic pt galusca mea care face tumbe intruna, sughite....nu stiu ceface acolo dar pe mine ma amuza teribil...cateodata parca ma gadila
mainile si picioarele mi se umfla in continuare, e groaznic, am scos orice e sarat din mancare degeaba...ma consolez cu faptul ca dupa nastere o sa-mi treaca
din aprilie ne apucam de finisaje la casuta , si cred ca prin iulie ne mutam, o s afie super pt bebelina o sa seta numai in curte la aer curat
asa ca azi o sa mergem sa cautam gresie , faianta, parchet, usi..etc...sper sa rezist pt ca e mult de umblat...dar daca nu o fac acum peste cateva saptamani chiar ca n-o sa mai pot umbla
miercuri incep si eu serviciul...dar o s amerg doar 4 zile dupa care -mi bag concediul de odihna si la sfrasitul lunii prenatalul
va pupacim si va dorim we placut cu soare mult
noi ieri am fost la casuta si am stat vreo 3 ore in curte , deja sunt bronzata pe fata...de fapt rosie 

_
25+
it's a girl !!!
Cornelia spune:
Dria, iti tin pumnii s ate poti transfera la clinica specializata in prematuri si in primul rand sa il mai tii pe bb cateva saptamani! Daca ai 23 de sapt. si ai mai rezista inca vreo trei e deja mult mai bine
.
Eu azi o sa cumpar caruciorul. E vorba de Chicco Multiway, care este la oferta la Real cu 399 lei. Pretul e foarte bun si caruciorul indeplineste criteriile mele. Ma uitam eu si al altele muult mai scumpe, dar am zis ca nu are rost sa cheltui o avere, avand in vedere ca e al patrulea carucior pe care il cumpar. Imi pare rau totusi ca nu au decat bleumarin si unul cu verde, eu as fi vrut rosu sau orange.
Editez pt. a completa ca varsta recomandata pe unele site-uri pt. Chicco Multiway este 5+ sau 6+. Pe cutie scrie ca e pt. 0+ si l-am gasit prezentat si pe site-uri din Anglia tot pentru 0+. E adevarat ca spatarul se inclina la 10 grade, deci nu e chiar perfect orizontal.
Adriana, spor la treaba la casuta! Super ca reusiti s ao terminati pana in iulie!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2