Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (34)
Raspunsuri - Pagina 6
siacob spune:
salutare zmeurici,
de cateva zile se pare ca toate starile de femeie gravida s-au adunat la mine; am arsuri la stomac in fiecare seara, ma doare coloana, jos, la noada de la statul pe scaun si de aseara au inceput sa mi se umfle picioarele...si azi diminetaza nu erau dezumflate
. Ca sa ma "linisteasca" dr mi-a spus ca de acum toate astea se vor accentua.
Treaba cu umflatul picioarelor mi se pare cea mai nasoala...am senzatia ca am niste pietre in pantofi.
ylla2009 spune:
HMMM..NU AM VRUT SA FIU INTELEASA GRESIT..am vazut si eu modalitati de plata si toate alea pe site la cord center..ce ma interesa mai mult era parerea voastra pro sau contra. De aia cred ca suntem aici sa impartasim idei ..opinii..modul fiecareia de a gandi.
De 2 ori am auzit fraza cu<cica ar fi compatibile pana la o greutate de 20kg>.
La urma urmelor problema banilor se rezolva..nu asta era marea mea problema..ci voiam sa aflu cum ganditi voi in legatura cu asta si ce veti face...Multumesc!
Ylla23+
si mami de
Carmen8.10.2003
uliiasi spune:
Hmmm, in legatura cu celulele stem, da, am auzit si eu o groaza de idei si pareri. Sincer, nu am stat prea mult sa-mi bat capul, m-am gandit doar daca Doamne fereste pateste ceva bebe, si daca ar fi pana la 20 kg si eu pot sa-l ajut cu ceva atunci, o s-o fac. Am vazut atatia copii bolnavi si atatea cazuri de m-am ingrozit.
Doamne ajuta sa nu avem nevoie sa le folosim niciodata!
Eu sincer nu m-am gandit prea mult la pareri pro/contra in cazul asta, chiar si daca se intampla ceva si ar fi o firmitura de speranta cu celulele astea, eu o sa incerc sa fac tot ce-mi sta in putinta. Iar banii...vin si se duc, facem noi rost de ei, imprumutam, dam inapoi, asta e..
Stiu ca au fost foarte putine cazuri in care s-au folosit celulele astea (in Romania niciun caz), stiu ca au fost si probleme, cum ca s-au folosit la un copil care dupa ce a scapat de boala a capatat alta dupa....ma rog. Eu sper ca medicina sa avanseze, dar din nou, sper sa nu avem nevoie de celulele astea....

Iulia
24+ 
monica2008 spune:
buna fetelor
uliiasi ce frumos e bebe al tau![]()
si eu as vrea sa nasc natural sper sa rezist fara epidurala eu oricum semnez ca o vreau daca nu oa fac nu e problema trebuie doar sa stie ei cum sa se programeze
eu il simt pe bebe mai mult in interior dar il simt puternic si cand vine in fata si se aseaza se vede f
f clar unde e si cat e de lung
abia astept sa_l vad si sa_l pupacesc tot
monica mamica in devenire
+25
denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
theea spune:
Buna dimineata
Danielle eu nu stau in Londra stau undeva in sud estul Londrei la vreo 25 de minute ,pe langa Romford sau Chelmsford daca ai idee pe unde e.
Scan am abia pe 14 aprilie asa ca stau cumintica pana atunci si din cate am inteles e si ultimul din sarcina si abia pe urma daca nu ma mai programeaza la altul vreau sa ma duc la particular .Din cate am inteles e in jur de 150 de lire si inca 30 de lire daca vrei sa iti zica ce ai fetita sau baiat.
Stii cumva cat costa aici sa recoltezi celulele stem??
Tu lucrezi acum ?Stii cumva care e treaba aici cu concediile medicale sau de maternitate ?Cat avem dreptul la concediu medical?
Tu in ce zona stai poate ne intalnim odata.
Pupici la zmeurici
18+
cezara
theea spune:
PM ????adica daca imi poti trimite mes private aici sau pe messenger?
Am pe ambele adresa deci poti sa imi trimiti daca vrei mes privat.
cezara
danielle02 spune:
ti-am trimis mesaj privat aici
sus in stanga pe pagina,cu rosu,scrie cai ai un mesaj privat.
pozici
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007) 
pogos spune:
buna fete!
am intrat sa va salut si ma apuc de facut curatenie.
si eu imi propusesem sa merg la gimnastica, tot acolo pe la armeneasca, unde zicea uliiasi, insa mai astept acum sa mai fac o eco si sa vad daca mai trebuie sa fac tratamentul cu aspenter. sper sa scap de el.
va doresc o zi minunata! (se pare ca vine primavara
)
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si
in burtica
alexutza1181 spune:
buna burtici,
am si eu o intrebare!!!pe 7 aprilie am eco morfo trim II la dr Steriu de la medlife; a mai facut cineva la ea eco? si daca da cum e ?
pupici la burtici
+19
[<object width="120" height="180"><param name="movie" value="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=alexa&year=2009&month=8&day=17&babycount=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=alexa&year=2009&month=8&day=17&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed></object>]