Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (34)
Raspunsuri - Pagina 5

danielle02 spune:
danielle02 spune:
 `neatza burtici 
noi nu am mai fost ieri nicaieri,m-am pus in pat si acolo am intepenit,ma durea putin burta asa ca am hotarat sa ramanem acasa.
astazi mergem la plimbare  ne-am trezit cu fortze proaspete,odihniti,fara dureri
 ne-am trezit cu fortze proaspete,odihniti,fara dureri 
acu ca stiu ce am in burtica nici nu stiu de ce sa ma apuc,ar trebui sa merg la ikea sa ma mai holbez pe la lucrusoare,dulapuri ptr hainute etc.
parca imi este si frica putin,parca vreau sa mai astept,nu stiu de ce am senzatia asta dar e aiurea rau,ma indispune :((( si sa aveti o zi superba
 si sa aveti o zi superba
pozici
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007) 

danielle02 spune:
danielle02 spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui Motana danielle, cu intarziere, dar La Multi Ani! Si.. foarte frumoase ambele nume pentru copilele tale, Ebonee si Melissa  , sa fie sanatoase! Eu iar am racit  , la 35° afara, am adormit cu aerul in fatza si cred ca de la asta, caci alta explicatie nu gasesc. Va   23+  "Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby) "The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld | 
multumesc frumos

multa sanatate,insanatosire grabnica

pozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)

blanca000 spune:
blanca000 spune:

Rallu..Galeriile Victoria nu sunt in magazinul Victoria ci chiar vis-a-vis e un intrand asa..vezi tu..si scrie si deasupra mare "Galeriile Victoria". Mergi pana in capat si e chiar magazinul acesta..hainutele sunt cam inghesuite dar tanti e f draguta si iti arata tot ce doresti.
 Fete, cele ce veti face separat camera lui bebe, ati gasit mobilier? Eu ma tot uit pe net si nu gasesc nimic care sa zic.."gata, asta e"..Vreau un patut de lemn, un dulapior si o comodata dar mai vreau si un fotoliu preferabil extensibil ca sa pot dormii si eu in camera aceea daca e nevoie dar s ail folosesc si pentru alaptat bebita. Si bineinteles ceva ornamente mai deosebite pentru camera nu doar cele clasice Donald, Micky..care s elipesc pe pereti. Ai gasit? Stiu ca e devreme..dar macar asa ca idee.
 Vad ca vorbeati si de nastere..eu am zis ca normal dar mai vedem noi daca voi fi curajoasa, dar si anestezia aia generala de cezariana ma sperie pe mine.
 22+
 22+  Eva
 Eva
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004

danielle02 spune:
danielle02 spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui theea buna seara burtici vin si eu cu o intrebare sunt in sapt a 18 a si am inceput sa simt si eu bebita dar parca voi ziceati ca ar trebui sa-l simtim sub buric undeva si eu il simt deasupra .E normal ,e bebelul sau am luat-o eu razna?   18+ cezara | 
theea,sigur e bebelushul

tu cum mai esti?cand ai scan?ai fost la scan si la privat?am auzit ca e scump rau,oricum mai ieftin e in Londra ca aici in Nord,
am uitat
 trebuia sa mergem in Londra cu niste trebi si am uitat
 trebuia sa mergem in Londra cu niste trebi si am uitat  noroc cu tine ca mi-am adus aminte
 noroc cu tine ca mi-am adus aminte 
cred ca pe weekend o sa mergem la plimbaretu in ce zona stai?daca nu te superi

pozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)

blanca000 spune:
blanca000 spune:

Frate..ce ma enerveaza oamenii astia care sunt ei atotstiutori...mai ales in ale gravideniei..si mai ales cei ce zic : aaaa, ai fetita...stiam eu..ti-am zis eu...puteai sa ma intrebi pe mine nu sa te duci la eco"  . Sau "ce o sa ma injure J (sotul meu) ca el zicea baiat si eu ii ziceam ca o sa aiba fata"
. Sau "ce o sa ma injure J (sotul meu) ca el zicea baiat si eu ii ziceam ca o sa aiba fata"  deci imi vine sa ii strang de gat..mai ales ca sotul meu zicea ca o sa avem fata iar eu ziceam ca simt ca e baiat dar ca vreau fata....daca mai zice careva ceva sar la gatul lui
 deci imi vine sa ii strang de gat..mai ales ca sotul meu zicea ca o sa avem fata iar eu ziceam ca simt ca e baiat dar ca vreau fata....daca mai zice careva ceva sar la gatul lui  .
. 22+
 22+  Eva
 Eva
Nunta noastra 2004

uliiasi spune:
uliiasi spune:
 Va pupacesc cu drag, mamici de zmeurici!! 

N-am mai scris de vreo doua zile, dar v-am citit.
La multi ani! cu intarziere, alfa_anca !!

noce, La multi ani si tie pentru azi, beau un pahar de iaurt in cinstea ta.   Voi naste si eu la CFR2, dar nu cred ca vom fi in aceeasi perioada. Eu ar trebui mai nou sa nasc pe 13-14 iulie.
 Voi naste si eu la CFR2, dar nu cred ca vom fi in aceeasi perioada. Eu ar trebui mai nou sa nasc pe 13-14 iulie. 
mica, imi pare rau de bunica ta, condoleante. 
blanca, sa stii ca am de gand sa trec si eu pe la magazinasul ala, m-ai facut tare curioasa, ar trebui sa-ti dea patroana un comision ceva, ca deja a mai castigat cateva cliente datorita tie  .
.
Sa stii ca si eu vreau sa merg la sala, la gimnastica de gravidute, de vreo 2 luni cel putin ma chinui, n-am vazut lenesa mai mare ca mine...Eu oscilez intre urmatoarele doua: 
www.gimnastica-gravide.ro/" target="_blank">http://www.gimnastica-gravide.ro/ 
si
www.activecenter.ro/curs.php?id=Gimnastica_acvatica_gravide" target="_blank">http://www.activecenter.ro/curs.php?id=Gimnastica_acvatica_gravide
As opta pentru prima pentru ca e aproape de casa mea, dar la ActiveCenter au aquagym....Oricum as vrea sa incep cat de curand...cat mai pot merge normal si nu o sa ma rostogolesc...
Am vorbit si eu cu cei de la CordCenter din Cluj si trebuie sa primesc azi sau luni la servici contractele. Pe site au exact modalitatile de plata, intreaga sau in rate, si cum sa platesti facturile, exemple, etc. 
Am fost aseara la eco!!!!!! Si l-am vazut pe bebitu asa de bine, mult mai bine ca data trecuta...mi-am dat seama ca are nasul lui tati, seamana cu el, ce ma bucur!!! Are 829 de grame, a crescut repede vad, pe 5 martie avea 445 g...
Si cum zicea una din fete, incep sa fiu nerabdatoare sa-l vad, sa-l tin in brate, sa-l iubesc mult, mult, muuuuult! 
Acum inca e cu capul in sus, sper sa se intoarca la un moment dat, cat inca mai are spatiu, in luna a 6-a am auzit ca ar trebui sa se intample asta. 
M-a intrebat dr cum vreau sa nasc si am zis ca vreau natural, acum speram sa se si poata. 
Acum o chestie ciudata....am facut eu prin februarie un examen de secretie si abia ieri am luat rezultatul. Mi-a iesit o candida si dr mi-a dat tratament cu ovule. Totul e ok, cumpar eu ovulele, si cand ajung acasa vad ca scrie clar: "Nu se recomanda utilizarea medicamentului in timpul sarcinii si alaptarii...". Mi-a taiat din avant, vroiam sa incep de ieri, dar am lasat-o balta. Am zis sa va intreb si pe voi daca ati folosit medicamentul asta sau daca ati auzit de el. O sa caut si pe net si daca nu gasesc nimic incurajator, ii dau un tel dnei dr sa o intreb daca il fac sau nu. Ovulele se cheame: MACMIROR COMPLEX.
Si acum va arat pozicile cu bebe meu 
http://s725.photobucket.com/albums/ww256/uliiasi/
Va huguiesc cu drag, sa aveti o zi minunata! A venit primavara!!! 
Iulia  24+
 24+ 

blanca000 spune:
blanca000 spune:
 Da..sa imi dea  comisionu'. Sunt acum curioasa ce va luati de acolo..eu v-am zis mi-am luat pentru vara desi erau rochite si pt perioada asta .
 Si eu o sa nasc la CFR2, am termen 24-25.07 dar e posibil si mai devreme asa ca cine stie...ne vedem pe acolo. Sa cerem un salon special pt mamici de zmeurici  . Ce dr aveti fetelor la CF? Eu sunt la dr. Nayel.
. Ce dr aveti fetelor la CF? Eu sunt la dr. Nayel. 22+
 22+  Eva
 Eva
Nunta noastra 2004

PatriciaArdeleanu spune:
PatriciaArdeleanu spune:
 'neatza.
Blanca, poate ne pui niste poze cu rochitle.
uliaiasi, mama ce clare sint pozele!
eu asa nerabdatoare eram la prima sarcina. numaram zilele si saptaminile, nu mai rezistam, mi se parea ca fetele care aveau si cu o saptamina mai mult sint tare avantajate, etc. dupa nastere am avut despresia aia dupa burta si imi lipsea tare mult si mi-am dat seama ca asteptam sa treaca mereu timpul fara sa ma bucur de perioada de sarcina.
mi-am promis ca daca voi mai avea o sarcina, ma voi bucura de ea si nu o sa mai astept sa treaca mai repede. acum fiind al 2-lea, stiind ca ma asteapta o periaoda mai grea cu 2 copii mici, cu atit mai mult.
asa ca bucurati-va de perioada de burtica ca pe urma plingeti dupa ea.
a luat vreuna din voi coldrex sau fervex? nu cred ca sint prea indicate, o sa intreb si la farmacie. panadol/paracetamol vad ca nu isi mai fac efectul, oscilo a fost apa de ploaie, ce naiba sa iau?
pe mine m-a prins acum de nici nu mai pot sa respir, imi curge nasul, ochii imi lacrimeaza, stranut, ma ia cu frisoane si ma simt ca un kk.
Patricia  s20 si Rebecca
s20 si Rebecca  05.02.2005
 05.02.2005