Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (34)
Raspunsuri - Pagina 4
lorelay_28 spune:
[A mea deja a inceput sa meraga dintr-un capat in altul al burticii si in sus pana la buric si in jos.Exploreaza la greu spatiul avut la dispozitie.O simt si cu miscarile dar si la mana simt locuri unde se intareste,asa ca un pumn.].

si a mea la fel face Lucialu si sunt asa de incantata. Se joaca cu noi, mai ales cu tati
. Se misca foarte bine. A simtit-o si sotul dar numai cand vrea ea. Alte dati cand pune tati mana pe burtica se ascunde![]()
Anielas am terminat liceul Economic. Iubesc orasul si imi este foarte dor de prietenii de acolo, de Zavoi, colegi etc. Din pacate distanta este destul de mare la mine si nu am drum prea des prin zona. Ultima data am fost la inceputul lui ianuarie doar in trecere. Ne-am oprit la Kaufland sa facem ceva cumparaturi si am plecat spre Oradea. Facusem un tur prin Oltenia pe la rude si de aceea prin Vl nu am stat decat vreo 2 ore. As vrea sa ajung pana nasc dar sa vedem cum merge sarcina si daca voi primi acordul sa fac acest drum.
Noapte buna burtici
Pana acum am rezistat eroic
si nu m-a apucat plansul. Astept telefonul sotului ca sa ma asigure ca a ajuns bine in capitala![]()
19+viitoare mami de
Maya Larisa
Motana spune:
danielle, cu intarziere, dar La Multi Ani! Si.. foarte frumoase ambele nume pentru copilele tale, Ebonee si Melissa
, sa fie sanatoase!
Eu iar am racit
, la 35° afara, am adormit cu aerul in fatza si cred ca de la asta, caci alta explicatie nu gasesc.
Va 
23+ 
"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)
"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld
jojo_miha spune:
Celulele stem se pot plati si in trei transe,in primele trei luni ,nu mai tarziu.
Eu scriu mereu msg scurte si la obiect,nu am timp
,acum deja visez patul
.Noapte buna!
Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si
22+tot cu 
theea spune:
buna seara burtici vin si eu cu o intrebare sunt in sapt a 18 a si am inceput sa simt si eu bebita dar parca voi ziceati ca ar trebui sa-l simtim sub buric undeva si eu il simt deasupra .E normal ,e bebelul sau am luat-o eu razna?
18+
cezara
ylla2009 spune:
Buna Dimi..Da THEEA este normal sa simti bebelusul si mai sus de buric, in functie de cum e asezata placenta
Ylla
andreea_1979 spune:
Buna dimineata fetele ! Eu am 3 zile concediu de odihna , apoi imi mai iau 21 zile de concediu medical sa nu-l obosesc pe bebe prea tare ! Spuneti-mi si mie la voi cum mai e cu arsurile , ca eu sunt innebunita zilnic ? Nu am vrut sa iau antiacide , am incercat lapte , covrigei uscati , banane , ma lasa putin si iar incep arsurile !
Referotor la bb se misca mereu si asta ma bucura nespus , de abia astept sa-l tin in brate !
[grav
i]22+
http://family.webshots.com/album/570401353GKJXEn
http://family.webshots.com/album/570410368TBPnlD
pooh spune:
Neah,ni stiu ce s-a intamplat,acum sigur am schimbat-o![]()
![]()
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
26+
danielle02 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pooh Neah,ni stiu ce s-a intamplat,acum sigur am schimbat-o Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 26+![]() |

wooooooow 26 s,sa dea Dumnezeu sa ajung si eu pana acolo
pozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)

Rallu spune:
Neata si de la mine,
Somnoroasa ca de obicei in ultima vreme.
Azi-noapte, intre 3:30 si 5 spuneam bancuri cu sotul pt. ca am reusit performanta nedorita sa-l trezesc si pe el.
Ce sa spun, a fost ok ultima zi de serviciu...un pic cam obositoare ca am tras tare sa termin tot ce mi-am propus dar se putea clar sa fie muult mai rau.
Blanca, Galeriile Victoria....inseamna Magazinul Victoria sau mai exista si alte galerii cu numele asta?
Daca asta inseamna, la ce etaj si unde mai precis sunt idienii tai ca suna tare frumos ce povestesti.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Atat e de mare burtica 25+

Asa arat eu acum