Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (34)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

La multi ani sarbatoritelor!
Romanitza, dai de beut, ca in curand dau eu, asa ca merita investitia.

Eu tot in muci, nu prea vad imbunatatiri, dar atata timp cat imi iau portia de bataie zilnica, sunt happy. Don'sorul a trecut de la gentilomul delicat la karate kid.

Motana, Andreea, sanatate si voua si cui mai e bolnavior pe-aci!
Cocorina, bafta la echo!
micaalsa, "celery ice" cu perete accent de "rejuvenate", aka verzisor cam la fel am vopsit si eu camera, si tot cu crem la combinatii. Doar ca nu o sa o foloseasca, pana creste mai mare e consemnat la noi in camera in bassinet.

Apropos, eu m-am distrat si destins grozav in ultimele zile am citit niste articole despre ce NU avem nevoie la bebe. Am realizat multe lucruri intelepte, dar am si citit chestii duse la extrem, haois. Asadar, in urma cititului concluzia era ca nu am nevoie de: patut, carucior, trocuta, scutece, sticlute, suzeta, babetici, astea pe langa toate lucrurile alealalte care stiam si eu ca nu-s esentiale... masuta de infasat, prosoape speciale, detergenti si alte de-alea. Asadar, mai treb sa cumpar fo 2 sosete si sunt gata shopping de bebe. Glumesc eu, dar a fost o revelatie nivelul de consumarism cu care suntem bombardate, iar eu fiind gica-contra, cred c-o iau cu ceilalti, minoritarii cu stoluri. Dupa ce a trecut un pic de vreme de la citit am inceput sa ma limpezesc la ce a fost exagerare pe-acolo si ce nu.

Am citit si eu inca un articol interesant si impartial despre celulele stem, dar tot nu-s lamurita, balanta spre nu. Tare mi-ar place sa pot sa le donez la o banca publica, dar treb sa ma interesez daca e una si in Ontario.

In rest tot cam prin nori grei, va citesc... Mai am 2 zile la job...

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mom me  www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
#1     #2     #3  [-0.15]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

am facut si eu un album imi apare?

monica mamica in devenire+26denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

Buna gagici

Am reusit sa ajung si eu mai devreme de la birou...si am tras si un chiul rusinos de la sala
blanca000 multumesc pentru indicatii. Incerc sa ajung saptamana asta acolo...acum m-a cam pus pe ganduri Rallu ca nu a gasit rochii mai largute la piept...dar incerc si eu

coccorina bafta multa la morfofetala...te asteptam cu vesti bune

emabucuresti ne-am intersectat si pe la nasterea la medlife. Cat despre echo, tot timpul a trebuit sa fac programare special ptr asta.Din cate tin minte ecograful e la un etaj separat de cabinetul doctorului.

mqqm multa sanatate

m-ati cam pus pe ganduri cu forma sanilor dupa nastere si alaptare. Se schimba atat de radical incat pot sa-mi iau adio de la colectia mea actuala de sutiene?

Alinutza 20+ viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

ia incercati acuma
http://s603.photobucket.com/albums/tt113/monica2008_album/

monica mamica in devenire+26denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinique spune:

salutare,
si eu am ajuns mai devreme acasa
mony08 trebuie sa te duci la dr tau sa-i spui orice il face sa fie atent si eventual sa-ti faca eco ca sa vada ce e cu colul. si vb eumadei dc nu vede sau zice ca nu e nimic, mai ceri o parere. poti sa incerci la un spital de urgenta la camera de garda ca iti vor face sigur eco si atunci nu va trebui sa dai explicatii dr.tau. multa sanatate.
vreau sa ajung si eu la magazinasul ala sa vedem sapt cand am timp.
blanca si eu am cautat dresuri sau colati pt gravide si toti s-au uitat la mine la 14 din carti, dar poate exista, mai cauta.
eu am incercat sa-mi iau dres din ala cu talie joasa si am luat nr. 4 si ma strange rau, eu care anu' trecut purtam nr. 2. ehe ce vremuri
iar acum am dat-o pe balerini, mi-am gasit o pereche la vreo 85 ron, nu sunt de piele dar oricum o sa-i port pana in mai ca eu nu incalt asa ceva de obicei, si am zis eu ca 85 lei pt doua luni merge. ideea e ca se intind f mult, adica si mie mi se umfla piciorele rau si se vede la glezna dar balerinii nu ma strang.
numai ca in birou pe destul de rece pt balerini, dc as folosi ratb-ul sigur nu as putea sa-i port.
noi maine schimbam prefixul adica intram in 20 sapt.
superrrrrrr
vroiam sa mai raspund cuiva dar am uitat, o sa rsfoiesc primele pg si revin,
doinique mami de bb rares alexandru

19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romanitza spune:

Multumesc de urari Elenada, Blanca, Andreea _1979, Giova, Alina, Alinutza78, flosideea, siacob, Mony08, mQQm, Lucilu

Am sarbatorit si eu putin ieri, ramane si pe saptamana urmatoare restul Astazi am o parte de niste nori mai gri asa deasupra capului, o pun pe seama starilor de gravideala... sper sa treaca, ca am inceput de aseara cu un plans serios si vad ca nici azi nu sunt intr-o stare mai buna...

mQQm - da, cum sa nu dau de baut! Sa inteleg ca si tu esti berbeaca? Ma bucur sa aud ca te simti mai bine,ca pepitzelul e karatist. Vad ca si mea e f activa, tot ma atentioneaza ca e acolo...
Despre recoltarea celulelor stem, am inteles de la o fata de aici din Toronto care a nascut luna trecuta ca a sunat sa le doneze la o banca publica, dar i s-a raspuns ca ii costa prea mult si nu vor veni petru recoltare. O sa ma interesez unde a sunat si iti spun, daca te intereseaza.Si balanta mea inclina mai mult spre NU, dar nici eu nu sunt hotarata 100% ce voi face inca.

alinutza78 - nu stiu altele cum sunt, dar eu deja am trecut de la 34B la 38C si am inteles ca dupa nastere sa ma mai astept la o schimbare de numar la sutien. Sper sa nu mai cresc mult in bust, ca nu o sa mai pot nici respira

Cam atat deocamdata, zmeuricile

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinique spune:

a, mi-am adus aminte;
1. am vazut poze cu meleea super mamica, sa-ti dea DD un bb sanatos si cuminte si mancacios si am vazut burtik de monica2008, super. la cate saptamani era asa burtik?
si 2. mai fetelor eu ii dau pm muffinutei ca deja e prea mult timp de cand e plecata, sper sa nu se supere.

doinique mami de bb rares-alexandru

19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

buna fetelor!
la multi ani romanitza!
fetelor, vad ca vorbiti de sutiene...de ce nu cresc si la mine sanii asa cum ziceti voi? eu am crescut cu 1 nr la sutien, dar dupa ce voi naste stiu sigur ca scad la loc. asa am patit dupa prima nastere. cu alaptat, cu slabit, aveam impresia ca sunt mai mici decat inainte.

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

Doinique exista si la noi colanti.eu am vazut pe net erau cam 75ron,in magazine nu am gasit...oricum sunt ff putine si uratele.
Iar daca iei mai mult in greutate...... cazul meu nu prea iti mai vine nimic bine.

Meleea 23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

Doinique multumesc la fel,sa fiti sanatosi si bucurosi.sa vezi acum ce super mamaica m-am facut ca nici poze nu-mi vine sa fac,cred ca o intrec pe Nicoleta Luciu.dar o sa fac unele sa vi le arat......amluat 20kg pana acum si am inteles ca acum cresti cel maimult.(aveam 58)
ne rugam sa fim sanatosi si vo dorim si voua aclasi lucru la toate burticile si locatarilor lor

Meleea 23

Mergi la inceput