Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (34)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

doinique pozele sunt de la 24 sap mai am de pus cateva dar le pun maine ca zi sunt un pic obosita.voi nu obositi mai usor?eu de cateva zile da.noapte buna si pupici la bebei

monica mamica in devenire+26denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Ziua buna,dragi mamici de zmeurici!

Daca am fost gata din weekend cu prezentarea pt congres,azi dimineata am colindat prin oras.Mama mia,sunt niste decoratii de Pasti prin magazine .Eu am colindat dupa cadouri,joi e ziua fetitei mele si am luat ceva si mai am inca pe lista,in plus,ii mai iau una alta de imbracat,pur si simplu nu rezist .Lunea viitoare mergem la ecografie impreuna si apoi prin magazine,dezmat total va fi .

mQQm,cam asa e cu cumparaturile pt bebe,multe sunt mofturi nu necesitati.Si eu am o gramada,cam tot ce imi trebuie plus muulte in plus si acum imi place ca stau calma,nu ma tenteaza nimic atit de tare incit sa nu rezist .Dar voi lua hainute in curind .Trimite-mi si mie,te rog,linkul cu ce ai citit despre celule stem.Tot ma informez,aici poti sa semnezi ca le donezi pt cercetare.

Giova,da,in Ro a prins tare recoltarea celulelor stem dar f putini sunt informati bine si f bine.Emisiuni in care se vorbeste despre recoltare,gen Mihaela Radulescu nu se cheama informare.De ex,informareA despre utilitatea scaunelului de masina nu a prins atit de bine,sunt o gramada de copii mici si f mici liberi pe bancheta din spate.

Blanca ,dar asa cald e in Bucuresti?Aici ma gindesc la pantofi si balerini cam in 2-3 sapt.Azi dimineata au fost 4 grade asa ca nu ma pot desparti de botine .

Deci Rallu si Alinutza,faceti cezariana?

Micaalsa,multumesc pt poza,camera e la mansarda?Pt ca si a noastra tot la mansarda,deocamdata e alba si am depozitat in ea toate lucrurile bebeluseseti.Unde il pui pe Winnie,ca bordura sau desenat?
Danielle,astazi am vazut un carucior din ala pt frati cum ai pus tu un link mai demult,cu fratele mare putin in spate si la subsol,stii tu ce zic...arata f bine si parea ca amindoi stateau confortabil.Insa cred ca e bun pt frati cu diferente mica,cel mare sa aiba maxim 3.
Sanatate fetelor racite!

Seara faina,ma duc sa facem dictare .

_
Alina,mami de printesa si baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylla2009 spune:

Buna..Colanti pentru gravi eu mi-am luat de la redoutte 2 perechi un ocru..adik un alb-galbui..la inceput nu mi-au placut abia acum am inceput sa-i port si ii am din decembria si mai gasiti la sonrisa de pe calea mosilor sunt pana in 50 de lei cu tot cu picior ..precum dresul..bineinteles ca eu i-am taiat si i-am facut colanti normali..foarte comozi si lejeri si cei de la sonrisa pe negru si ce de la redoutte..

Ylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Alina, da, camera e la mansarda, de fapt la noi e parter si mansarda, nu avem etaj la casa. Dormitoarele sunt toate la mansarda, si al nostru, si al copiilor. Bordura vreau sa pun cu winnie si niste autocolante tot cu winnie. Vreau sa pun o perdeluta la geamul mare de la balcon si draperie pe verde. la geamul de mansarda o sa iau un tip de jaluzea ... sunt special pentru geamurile de mansarda.

Fetele, mi-am luat cateva lucrusoare la bebic(a)
Am luat leaganul acesta: http://www.clip-trade.ro/store/view.php?prod=4080009&brid=2
Patutul acesta http://www.amazon.com/Disney-Center-Featuring-Characters-Ambrosia/dp/B0012IUWIO
si caruciorul cu scoica http://www.albeebaby.com/graco-quattro-tour-sport-travel-system-nectar.html
Am mai luat un basinet http://www.kolcraft.com/product.aspx?id=138&shopby=category
si deocamdata astea, mai continuam

Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 23+ cu
Bubulina mishelina
Nasterea printesei

Mergi la inceput

Me Again..Acilea mi-s la 24 de saptamani..imi pare rau daca nu vi se par reusite pozele, eu sunt foarte mandra de ele pentru ca mi le-a facut printesa mea . Va si cred ca ma retrag la patutz ca parese nu ne-am acomodat cu ora de vara...mi-e un somnnnnnnnnn.
Ylla24+si mami de Carmen 8.10.200

http://community.webshots.com/album/570749287mIffMx

MICAALSA super dragutze lucrusoare..ssa le stapaneasca sanatoasa si sa va bucurati impreuna de ele.
Ai scris in acelasi timp cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Micaalsa ce lucruri frumoase i-ai luat bebelusei tale. Sa le stapaneasca sanatoasa. Foarte frumoase.
Am inceput si eu sa ma ingras. sper sa fie de vina faptul ca m-am cantarit la pranz dupa ce am papat.
O sa ma cantaresc din nou maine dimineata.
Pupici la burtici

elena +21
Burtica mea la 17 sapt la
Cosulete bebelusi

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

ELENA..daca nu scriu acum,maine sigur uit , super dragutze poze si tu esti o gravi foarte frumoasa, nastere usoara si bebici sanatosi.
Ylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

micaalsa foarte frumoase lucrusoarele....sa le stapaniti sanatosi. O intrebare (sau mai multe): le-ai cumparat de la noi sau ai facut comanda pe net? Si daca ai facut comanda pe net te-au costat suplimentar niscaiva taxe?

Alinutza 20+ viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani fericiti Romanitza!

Micaalsa, foarte frumoase lucrurile! Sa le stapaneasca bblina sanatoasa!

Anuntau la ProTV o campanie pro recoltare celule stem. Cine stie concret, se pot vindeca leucemiile? Adica asta este sigur si "tratamentul" poate avea loc si in tara? Plus o intrebare care imi sta pe limba de mult : ar fi ajutat-o pe Emma celulele stem? Alina, daca te ducumentezi, asteptam si noi opinii pertinente.

Am fugit, ca tocmai a coborat Stefan din dormitor . Aveam ceva intrebari pt. cele care au casa cu etaj , dar revin.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Alina, www.sfgate.com/cgi-bin/article.cgi?file=/c/a/2005/06/20/CORDBLOOD.TMP" target="_blank">asta l-am citit de curand, desi e din 2005, cred ca-i destul de obiectiv. Astept si eu subiectul separat, pt impresii. Bine c-ai scapat de prezentari si acum te shopuiesti.

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mom me  www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
#1     #2     #3  [-0.15]

Mergi la inceput