Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (34)
Raspunsuri - Pagina 16
pooh spune:
Doinique,la mine dupa alaptat nu s-au mai micsorat doar un pic.....nici un sutien mai vechi nu imi venea
Doar ca si-au schimbat forma......phiiiiiiii
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
26+
ayda_m spune:
Meleea, la mine la 22 sapt era de 465 grame si dr mi-a zis ca e ok. Nu te ingrijora ca nu ai de ce
Ayda
24+

Mony08 spune:
Giova tu unde ai facut morfofetala,la ce doctor?

siacob,romanitza

Dria imi pare f rau pt ce ti se intampla,dar sper sa fie totul bine,te asteptam cu vesti.Auzind problema ta,m-ai pus f mult pe ganduri in ceea ce priveste cerclajul.
Rallu f tare faza cu celule stem![]()
Coccorina bafta la morfofetala
doinique eu m-am speriat cat au putut sa creasca intr-un timp atat de scurt si am inceput sa ma obisnuiesc,cred ca mi-ar fi greu sa ma dezobisnuiesc
tinand cont ca nici eu n-am fost prea dotata inainte de sarcina.
N-m mai intrat sa va scriu vineri desii v-am citit,dar am fost un pic suparici si dezorientata. Nici acu nu stau mai bine cu orientarea.Problema mea este ca am mers la un doctor la care am mai fost acu o luna(nu la doctorul la care sunt inscrisa),pt o alta parere,joi am fost pt 4 D.Prima oara mi-a zis ca am colul intredeschis si sa vedem daca se inchide intr-o luna si nu s-a inchis
,si mi-a spus ca tre sa fac cerclaj. Acum problema mea este,daca fac cerclaj cu acest doctor tre sa raman la el sau sa merg la alt doctor,pt ca la dr care sunt inscrisa nu pot sa ma duc sa-i zic ca am fost la alt dr si restu povestii.Is suparata ca dr meu n-o vazut nici pana acum ca am probleme cu colul.
Exista vre-un risc daca faci cerclajul sau e cea mai buna varianta pt siguranta copilului?
Bebelu e ok,masuratorile sunt bune din cate mia zis doctorul,la 18s si 4 zile avea doar 230g,oare e ok?
Va 
Mony
19+
andreea_1979 spune:
Buna fetele ! eu sunt putin mai bine acum dupa o noapte nedormita datorita afurisitei de colica renala . Acum suntem bine , am fost stresati , dar bem multe , multe ceaiuri , luam 2 pastilute de propolis pe zi impotriva infectiei urinare ( nu stiu sigur daca am infectie maine imi voi face urocultura , insa iau preventiv propolis ) Trebuie sa fim bine pana la urma ! 
23+
blanca000 spune:
Trebuie sa imi cumpar pantofi..uff de-ar veni mai repede vremea de papuci..caci dupa pranz ma strang toti. Port balerini cu talpa joasa..caci ghete sau cizmele le-am clasat de mult, dar nici pantofioarii nu ma mai tin mult. Dimineata sunt bine mersi..dar dupa ora 3 cam asa simt sa imi ies picioarele din pantof..si le scot si cand le bag la loc ma strang bine de tot...se umfla clar in timpul zilei.
Sa vina caldura odata cu papucei si sandale lejere si rochite...sa nu ma mai stresez atat cu hainele astea, si cu incaltamintea.
Fete voi ati gasit pe undeva colanti sau ciorapi/dres special pentru burtici?
23+
Eva
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
meleea spune:

multumesc ,asa ma gandeam si eu dar...na stiti cum este te iei de ganduri.Si o prostie daca iti zice cinevasi sti ca este prostie tot te gandesti si incepi sa-ti faci griji
deeeh instinctele sa nu pateasca ceva mica comoara!
http://picasaweb.google.com/meleea9/DVD2?authkey=Gv1sRgCOLCv7en5Z6--AE#
am pus si noi niste pozici ![]()
Meleea
23
meleea spune:
si acum arat asa http://picasaweb.google.com/meleea9/Pictures?authkey=Gv1sRgCM_32_exjJLGKg# ,ca m-am gandit ca blonda si cu radacina crescuta
mai bine mai aproape de natural.
Meleea
23
eumada spune:
Mony08 noi am mai vorbit si la topicul legislatie.
Din ceea ce stiu eu cerclajul se face pana la maxim 17 saptamani apoi se face dublu cerclaj...indicat este sa-l faci acolo unde stii ca s-au mai facut....nu de alta dar nu e de joaca deloc...
Stai in repaus cat mai mult nu fa efort si roaga-l pe actualul tau doctor sa-ti verifice colul.Scurt.II spui ca ai niste contractii ciudate..daca e medic bun va vedea..daca nu ...fuga la alt doctor si fa ceea ce trebuie....este vorba de copilul tau...
va doresc bebei sanatosi si la termen...
Mada
19+
Eva-Maria
meleea spune:
Andreea1979; si eu am experimentat aseara cam aceleasi simptome pe care le-ai descris tu,dar mie mi-a fost frica sa nu fie contractii si am luat ginipral si nospa(am luat ginipral cam o luna,ma oprisem cu acordul doc cu recomandarea sa incep sa-l iau la cel mai mic semn de contractii).
Meleea
23
meleea spune:
Cred ca v-am diperat astazi
,dar am stat acasa in pat si ....stiti cum e cand nu ai activitate
. La mine in burtic azi mare forfota nu am mai simtit pana acum atat de intens,se foieste de pe la ora 2
si ma bucur tare mult dar mi-e si un pic teama s nu fie ceva in neregula. Sau poate e agitat ca zilele aste trebuie sa ne ajunga si noua caruciorul si

am fost toata ziua cu urechea la usa sa auzim postasul,ca l-am comandat pe net ca la noi nu am gasit culoarea care o vroiam si trebuia sa asteptam pana in iunie pt comanda noua,dar cine mai are rabdare
.
http://www.bimbomarket.it/product.asp?Id=5863&c_id=33&cf_id=40 si am mai luat si asta http://www.bimbomarket.it/product.asp?Id=4841&c_id=153&cf_id=158 si alte cateva (termometru,plasa de tantari pt landou,un carusel)ca tot trebuiau luate![]()
Meleea
23