Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (34)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

PS:acum avem 23 sap dar nu stiu dece nu reusesc sa schimb semnatura

Meleea 23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Gata fetele...m-am hotarat...prelevam celule stem!!!!

Tocmai am vazut la stiri la ce pot fi ele folosite si e pacat sa ratam aceasta descoperire uimitoare

"Doamnele care vor sa-si mareasca bustul pot renunta la silicoane si sa-si implanteze celule stem care se vor preschimba in tesut mamar !"

Ce mai, descoperire de senzatie...mai stii poate peste ani se mareste si penisul tot in stilul asta...tre sa-i dau lu' fi-miu o sansa (in caz ca n-o are de la natura)!

Rad singura de 5 min! M-au omorat astia cu descoperirile lor.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica 26+ Robert Constantin
Asa arat eu acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Gata,Rallu,m-ai convins si pe mine!!!!!Iar in legatura cu cresterea sanilor....te inteleg perfect.....si stai sa vezi cand o sa alaptezi ce de dotari o sa aiPooh,mami de Timea(15.06.05) si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Serios Pooh, in general n-am crescut foarte mult.
Toti imi spun ca sunt chiar micuta si ma felicita ce bine arat la 6 luni incheiate , peste 1-2 zile intru in 7.
Mai dar am niste inaintasi, ceva de speriat.
Mi-e si mila de saracul meu sot care sta pe bara de ceva timp din cauza cerclajului.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica 26+ Robert Constantin
Asa arat eu acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Rallu super descoperire!!!
Ema mersi. acum vad ca milan e nascut in 2008. Curajoasa esti de te-ai gandit la un alt bb. sau s-a intamplat? Oricum, va fi mica diferenta intre ei, mai incolo nici nu se va observa.
Coccorina bafta la morfofetala. te asteptam cu vesti bune!

_
Gio23+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

Sa va intreb si eu ceva,bebe avea la eco 22si4zile 485g ,mi-a zis cineva ca e prea slabut. Doc nu a zis nimic de greutate..... la voi cum era? m-am uitat si la sarcina pe sapt. si dupa ce scriu ei acolo e ok. Voi ce ziceti!?!

Meleea 23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinique spune:

da Rallu acu' chiar m-ai convins. pt mine o sa le recoltez ca acum au mai crescut dar ma gandesc ca dupa ce termin cu alaptatu' si cu kg iar o sa ajunga lamaitze.
si pt bb, sper sa-l fi dotat tasu'
va pup,

19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns icmanu spune:

Buna fetelor,

meleea - nu cred ca e prea slabut, bebelina mea la 22s si 6 zile avea 488g iar la morfo-fetala la 23s si 3 zile avea 529g si doctorii nu mi-au zis ca ar fi vreo problema.

25+

http://bd.lilypie.com/E9zmp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylla2009 spune:

AIIIIIIIIIII SI EU RAD INTR-UNA RALLU..doar ca numai pt asta..pe mine nu ma convinge..mie la 1,50m mi-a dat mama natura..destul cat sa dau si la altele....of of of ..ceva bun pt bebei nostri nu ar zice nebunii astia..
Eu sunt asa nerbdatoare sa-l cunosc pe strumfi al meu..desi timpul trece totusi foarte repede..noi inca nu ne-am apucat de zugravit ca nu stim sigura daca ne mutam pana nasc sau nu..dar pana in mai stiu sigur...si ma inarmez cu rabdare si 2 zugravi bunisau chiar unul..ca nu-i cine stie ce aici si vreu sa fac un verde deschis pe pereti si un verde mai inchis pe tavan.Strumfi e de acord..sau e la ora de gimnastica..suturi in coaste si pumnuti jos pe sub cezariana..Sunt curioasa daca si el va urma obiceiurile surioarei sale si se va intoarce cu funduletul in jos la 7 luni.Citeam ca bebelusii se intorc cu capul in jos cu 2 saptamani inainte de nastere sau chiar in timpul travaliului..la mine fetitza de la 7 luni nu s-a mai intors deloc.
Vorbea Rallu de cezariana ..eu dupa cezariana la fata..efectuata miercuri la 5 dupa-amiaza..joi am fost useless, iar vineri aveam bebitza in camera cu mine..si erau in salon fete ce nascusera normal si care si-au revenit mai greu..Acum ..normal..apreciez foarte mult curajul celor care vor naste natural si le urez multa bafta,sanatate si nastere usoara..eu ma gandesc la cezariana cu epidurala ca sa il aud si eu pe bebe cand iese si sa il vad..dar depinde si de parerea medicului .
Hai gata ca m-am intins prea mult. Va doresc o saptamana super si la bebici.
Ylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauf1000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui meleea

Sa va intreb si eu ceva,bebe avea la eco 22si4zile 485g ,mi-a zis cineva ca e prea slabut. Doc nu a zis nimic de greutate..... la voi cum era? m-am uitat si la sarcina pe sapt. si dupa ce scriu ei acolo e ok. Voi ce ziceti!?!

Meleea 23

la noi la 22s si 1 zi avea 520g si 30 cm. conteaza si parintii...noi suntem amndoi mai mari...exista variabile intre ei cum exista si intre noi, oamenii mari... stai linistita..

22s +

Mergi la inceput