Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (34)
Raspunsuri - Pagina 14
doinique spune:
buna dimineata si de la noi.
am incercat sa va citesc in we nu am reusit sa raspund dar o fac acum.
eu am inceput sa niste dureri dar nu sunt carcei pe piciorul drept, mi se intampla doar cand merg, dar rau ca nu mai pot sa-l misc.
e de la sciatica, mi-a zis dr dar tot ma doare.
cu celulele stem, sincer pana sa raman insarcinta eram 200% convinsa ca voi recolta acum nu cred ca o voi face. motivele sunt mai multe, cel mai important este ca deocamdata nu se folosesc.
va doresc o saptamana f buna, insorita si plina de bucurii
doina mami de bb rares
19 + 
Giova spune:
si de la timisoara!!!
Am inceput sapt. cu analizele. Mi-am luat sange pt. hemoleucograma si dus urina. ma dispera dr. asta ca lunar trebuie sa i le prezint.
Miercuri avem programare la eco, sa-l vedem pe edy
.
Vad ca e timp frumos, poate incet-incet ma ocup si eu de curatenia de paste....
Pooh insanatosire grabnica Timeei. doamne ajuta sa nu fie otita.
Doinique am vazut un caz la tv in care s-au folosit aceste celule, parca in Spania era: au extras celulele stem de la bb, care era in pantecul mamei, ca sa salveze viata fratelului mai mare...cancer limfatic parca, sau ceva leucemie...nu mai retin.
e bine ca aflam tot mai multe pareri, macar ne facem o idee.
Strainii sunt mai sceptici in ce priveste aceste celule. la noi a prins bine....cred ca multe mamici au recoltat, doar ca au auzit, fara prea multa documentare.
Burtici sa aveti o sapt. buna, cu mult soare.
_
Gio
23+ si Marco(06.01.2006)
poze
emabucuresti spune:
Buna dimineata si La multi ani fericiti sarbatoritelor de zilele acestea!
Alinutza merci frumos de raspuns. Cred ca ne am intalnit si pe topicul despre nasterea la medife. Uf, eu am nascut acolo primul baiat cu dr mendez care a plecat iar acum vad doua doctorite de acolo. Ma bucur ca ai o dr de care esti multumita! Tie iti face ecografie in cabinet cand mergi la consultatie?
Sanatate multa gravidutelor cu oarece problemute si celor cu fratiorii de zmeurici bolnaviori!
Dria va trimit ganduri bune si o imbratisare, sper sa fie totul bine!
Giova ti am admirat baietelul frumos!
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)
coccorina spune:
Buna fetele

,
Azi am un maaaare zambet pe fata de dimineata, caci la 16.00 avem programare la morfofetala. De cand o astept! De-abia astept sa imi vad iubirea. Intru diseara sau maine dimineata s a va dau detalii despre bbelina. Sper sa fie totul superr ok.
Ieri am fost prin oras si am avut o mare surpriza. Carucioarele si patuturile de la noi cunt mult mai ieftine deccat pe net. EU carucior de care as vrea am gasit la 380 ron E ceva de genul acesta, cu maner reversibil si se lasa jos de tot, nu stiu cum sa pun linkul fara sa fie reclama.
Iar patut am gasit suepr ieftin iara la 250 ron si este cam asa nu stiu cum sa pun linkul fara sa fie reclama.
Deci am fost placut surpinsa sa vad ca avem preutir mai bune. Nu am vazut balansoare si nici video interfon, poate vor aduce.
O saptamana frumoasa sa aveti si sa auzim de bine.
viitoare mamica fericita!!!
22+
Zambeste, viata e frumoasa!!!
Rallu spune:
Neata si de la mine.
Ma plangeam ca nu mai pot sa dorm.
Ei bine, a gasit barbata-miu leacul potrivit: de doua zile taraste de mine peste tot...la plimbare, la curte la gratar, la cumparaturi, etc .... orice numai sa ies cat mai mult din casa.
Stiti cum am dormit?
Exact ca o valiza in gara (scuzati expresia), cred ca nici de pe o parte pe alta nu m-am intors. NIci la pisu nu m-am dus.
M-am super odihnit.
Bun leacul dar sincer cand ajung seara acasa sunt lesinata de oboseala, nu stiu daca pot sa-l aplic zilnic.
Aaa....cred ca mai vroiam sa scriu ceva dar am uitat de la mana pana la gura
...revin cand imi amintesc.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Atat e de mare burtica 26+

Asa arat eu acum
monica2008 spune:
neata burtici
noi suntem bine bb e activ misca de face valuri burta mea
.si eu pana sa raman era sigura ca voi racolta celulele staminale dar acuma nu mai stiu.
monica mamica in devenire
+26
denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
blanca000 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinutza78 blanca000 ma intereseaza si pe mine magazinul cu rochitze. Eu nefiind de loc din Bucuresti, imi poti detalia cum sa ajung acolo? E pe Calea Victorie? Alinutza 20+ viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru |
Alinutza acest magazinas il gasesti la Galeriile Victoria chiar vis-a-vis de magaz. Victoria (pe asta tre' sa il stii e vechi decand lumea) pe Calea Victoriei. Intri in galerii si mergi pana in capat de tot si acolo e...hainutele sunt cam inghesuite dar te ajuta doamna draguta de acolo.
Bafta...si sa imi zici ce ai cumparat.

23+
EvaBubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
pooh spune:
Coccorina,bafta la eco!Te asteptam cu vesti minunate!Eu le-am scris mail celor de la cord blood center,cred ca o sa recoltam.....Oricum timp avem sa ne decidem si dupa nastere,cand va veni rezultatul analizei celulelor recoltate...Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
26+
Rallu spune:
Gata, mi-am adus aminte ce vroiam sa mai zic.
Blanca am fost si eu la magazinas sa-mi iau o rochita, doua.
Bluzitele nu ma interesau ca am mai primit cadou.
N-am reusit sa ma ating de nimic.
Dinainte de a ramane gravida eu eram dotata generos in partea de sus
...acu-s de-a dreptul Pamela Anderson.
Majoritatea rochitelor mi-ar fi venit pe burtica (care nu-i asa de mare) dar n-aveam nici o sansa sa le inchid la sani.
Prin urmare am plecat de acolo cum am venit.
M-am dus in schimb peste drum la Magazinul Victoria si mi-am luat de acolo o rochita si o pereche de pantaloni 3/4 (am gasit standuri pt. gravidute la etajul 3 si la etajul 4).
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Atat e de mare burtica 26+
Robert Constantin
Asa arat eu acum
meleea spune:
Buna,stiu ca nu sunt un membru activ,dar, v citesc tot timpul.Cand am o pb voi deja sunteti cu un pas inainte si deci sunt cam puturoasa la scris
.
Am fost si noi la morfo, si suntem bine,nu prea a vrut sa stea sa il masoare doc, statea cumva lipit cu fata de spatele meu,cu o mana la gurita si piciorusele stranse la piept si incrucisate
.ne-a zis ca e bine ca nu a vazut nimic suspect.
SI nu s-a schimbat sexul,lucru important nu de alta,dar deja am luat o gramada de lucruri,cred ca am exagerat
,dar am zis ca daca nu apuc sa il imbrac cu ele le dau cumnatei care este si ea in 8 sapt
.
Uite ce vorbareata m-am facut,
.

pe toate si va multumesc pt sfaturi chiar daca sunt indirecte! multa sanatate si bebei sanatosi
Meleea
21