Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (34)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

scriu dupa amintiri

blanca000 ma intereseaza si pe mine magazinul cu rochitze. Eu nefiind de loc din Bucuresti, imi poti detalia cum sa ajung acolo? E pe Calea Victorie?

uliiasi eu merg la Active Center. Daca te intereseaza preturi sa ma anunti si ti le trimit prin PM. Sa stii ca aquagym se face doar sambata, la ora 9 dimineata la Hotel Radisson..si piscina nu e inchiriata special pentru noi...avem alocat doar un spatiu.

se vorbea aici despre modul de nastere. Eu de cand ma stiu am fost setata pentru nasterea prin cezariana...am auzit prea multe povesti de groaza legate de nasterea naturala si cred ca am facut un declic si nu ma pot razgandi defel. De cand am ramas insarcinata am avut "n" discutii cu diverse persoane...inclusiv cei de la Active Center sunt pro nastere naturala si vobesc in termeni foarte firesti despre nastere...eu insa pur si simplu nu pot. Nu as putea sa dau vina exclusiv pe frica de durere, dar asociez nasterea naturala numai cu nenorociri...cred ca mi-ar trebui ani de zile de psihoterapie sa ma pot razgandi..Din partea mea insa multa admiratie si mult respect fetelor care au optat pentru nasterea naturala si o privesc ca pe un fenomen firesc. Eu pur si simplu nu pot. Ma gandesc ca fiecare stie cum e cel mai bine pentru ea si fiecare o sa ia decizia cu responsabilitate. Sa ne ajute Dumnezeu sa fie si cea mai buna decizie

dria m-a impresionat mult situatia prin care treci. Iti doresc nult optimism ..si putere sa te lupti cu sistemul ala infect. Asteptam vesti de la tine...

Mai fetelor ce s-o fi intamplat cu Muffinuta? Incep sa ma gandesc la tot felul de prostii...ma gandeam ca ea a trimis pozele pe contul comun (de pe gmail) de pe un id personal de yahoo. Poate fetele care o cunosc mai demult de la FIV (moniland, elenada, dariaioanaxxx) sa-i trimita un mail sa stim si noi ca macar e ok. Sper sa nu indraznesc prea mult..

Duminica frumoasa in continuare...poate a venit in sfarsit si la noi primavara

Alinutza 20+ viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

emabucuresti tu intrebai cine naste la medlife. Eu o sa nasc la medlife (sper) cu dna dr Dincaref Luiza. Eu initial mergeam la medlife pentru analize de rutina la dna dr Popa Mirela..o dr foarte buna..insa si f ocupata. La un moment dat ptr ca nu mai prindeam loc la ea m-am programat total aleatoriu si am picat la dr Dincaref...o dr destul de tanara si amabila. Cum nu am probleme cu sarcina nici nu am incercat sa caut un dr cu multa experienta. Am vrut doar un dr disponibil si amabil. Dna dr mi-a prescris in primul trimestru ditamai cearceaful de analize: sistem TORCH, analize de rutina (calciu, magneziu, fier, etc), imunologie, hematologie. Mi-a dat sa fac titru de anticorpi si ptr RH negativ pe care mi l-a recomandat sa il repet si la 24 saptamani.
Acum in trimestrul II de sarcina am fost la medicul de familie care mi-a dat sa repet doar analizele obisnuite (calciu, magneziu, fier), sa repet cele din sistemul TORCH pentru care nu am anticorpi..si am cerut eu si ptr urina, ptr ca presimteam ca am infectie urinara. aaa..si mi-a mai dat sa fac si profilul lipidic pentru ca eu aveam dinainte probleme cu colesterolul si trigliceridele si nu le mai repetasem din vara trecuta.

Cam asta e tot...daca mai ai nevoie de informatii, cu cea mai mare placere

Alinutza 20+ viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Fetele , ce mai faceti ! Eu azi am avut o zi cam prosta , pentru ca am avut dureri in zona rinichiului drept si urinaro ff dese si m-am speriat tare rau , am crezut ca e colica renala , am luat no-spa si ma simt mai bine, cred ca bebe s-a asezat pe rinichi , cel putin asa mi-a explicat dr. de familie . Eu sper sa fie totul bine si sa nu ni se intample nimic ! 23+
http://family.webshots.com/album/570727337eRNPcH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Alina, uite aici se vede un picut camera lui bebica ... nu stiu cat iti poti da seama. Nu am alta poza la ora asta. Acum si-a strans Iulia toate jucariile in ea, si noi mobilierul la care nu i-am gasit locul .

Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 23+ cu
Bubulina mishelina
Nasterea printesei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

neata fetelor!sa aveti parte de o saptamana frumoasa,plina de mici "atentii" din burtica!noi speram sa fie asa,pt ca eu sunt cam trista.sambata am descoperit un inceput de vergeturi prin spate,sora mea mi`a spus ca se vede doar cand e pielea intinsa si sunt disperata.nu stiu cu ce m`as putea da sa treaca si sa nu mai apara altele.nu am nicaieri altundeva,dar totusi crema nu si`a facut bine efectul.as vrea s`o incerc pe cea de la Mustela,dar oare e buna?!am auzit ca da,dar asa stiam si de cea care`o foloseam mai ales ca e din plante naturale.
in rest suntem bine,tusea a mai trecut gratie siropului dar nasul tot infundat e.am inceput sa ma obisnuiesc cu ideea ca nu pot respira bine.ieri dimineata am constatat ca am deja 62 kg,deci am luat 7 kg!!!trebuie s`o las mai usor cu ciocolata!
am vazut si eu caruciorul din Real sambata.Este pratic,mi s`a parut super ok,dar din fericire nu voi avea nevoie,il voi mosteni pe cel al nepoatei mele.e bine ca am mai scapat de niste cheltuieli,mai ales ca noi nu suntem cununati,luna viitoare facem cununia civila,camera trebuie pregatita pt bebe....deci cheltuieli avem,nu ne plangem.
romanitza tot ce`ti doresti ,sanatate,impliniri si un bebe la termen!
din pacate ieri nu am intrat asa ca am de recuperat la citit.ma retrag sa am timp sa citesc tot tot!pupacim!

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauf1000 spune:

buna dimineata! citesc din urma si revin...

22s +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Alinutza78- si eu sunt un pic ingrijorata pt. Muffi, nu stiu ce sa intamplat cu ea; din pacate n am ID ul ei si nici adresa de mail; sa speram ca este bine si ea si leutzul !
Elenada- e frumos carucior si haios in acelasi timp, sa l stapaneasca sanatosi bebeii!eu inca n am cumparat mai nimic, decat scoica auto, de la Chicco, dar nu stiu cum sa o postez sa o vedeti;

tuturor

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit... sapt.20 cu Daria, INIMA, A INIMII MELE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylla2009 spune:

Buna Dimi..Va multumesc tuturor celor care v-ati spus parerea despre celule stem.Asta voiam sa aud parerile voastre pro sau contra .MULTUMESC!Astept cu nerabdare si alte pareri..
Ylla 24+ si mami de Carmen 8.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siacob spune:

Multumesc tuturor fetelor pentru urari! Sa avem toate parte de nasteri usoare si mai ales de bebelusi sanatosi!

La multi ani, Romanitza!

Azi sunt foarte bucuroasa pentru ca am reusit sa ma programez la urgenta la dr Herghelegiu, la Medsana si o sa repet morfologia de 24 sapt.

Va pup si sa avem o saptamana cat mai frumoasa!
Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Neata si de la noi!!!!!Eu acum imi beau cafeluta,inca mi-e somn.....Timea e bolnavioara,o dor urechile,are febra,cred ca a facut otita.....Dupa-amaiaza ma duc la dr. cu ea,mi-e groaza deja,o gramada de pacienti(lunea intotdeauna e nebunie),asteptat 1-2 ore intre alti copii bolnaviori,uff,,sper sa nu fie lume multaPooh,mami de Timea(15.06.05) si 26+

Mergi la inceput