Timisoara, Impreuna!(143) Cu Emma in suflete!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

hopa , io-te pe cine a adus pisica sau huskiotii
... nah , bine ca esti bine fata

Mai dar ce aveti? Si cine a zis ca nu aveti voie sa va plangeti? andanii vin cu nenea la tine. Pai eu intotdeauna am zis ca toata lumea are probleme si toate sunt la fel de importante. Te si nu te mai stresa ca stresul ingrasa

dano mai rezista o ora pana poti sa lesini la tine in pat

ana pai io te fac sa razi? Doamne , pai tu nu stii ca datul la gioale se face intre cunoscuti ca sa te tina minte altfel ce rost are

hai va pupixulesc , merg sa vad daca iepuru e dezghetat ... si nu mai saliva geta ca nu fac sarmale cu iepure

Aida ... 16+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Aida, buna idee... da' trebuia sa zici mai repede ca m-am ofilit la lucru si i-am bagat o tura in speriti. Nu ca ce-am patit eu, dar ca poate nu-mi revin pana in jurnal. E super naspa ca doare ca naiba, daca n iau calmant. Daca iau, ametesc , asa ca oricum fac tot e. Da' mai un pic si scap....ma duc sa lesin acasa.

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

Aida ... ... buna-i si friptura de iepure, io am si salata verde ... deci astept .... te-am disperat?
sa stii ca te-am visat intr-o noapte saptamana trecuta, serios, chit ca nu te stiu decat din poze. cica treceam printr-o piata si era plin de salata verde si castraveti, ce mai, tot felul de zarzavaturi si flori ... si ne plimbam pe-acolo ... ce-o fi insemnand ..
Dana hai ca trece ...
eu acuma sosii de prin oras, am avut ceva problem mai nasol, dar am rezolvat, asa ca merg sa-mi fac o cafea ...

sa aveti o dupamasa frumoasa

Geta, mami de Alex

"Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici cu multa dragoste"

poze

Mergi la inceput

... ce o fi insemnand pai nu vezi ? tu cautai salata si eu margarete. Tu ai salata , eu nu am margarete ... si castravetii i-a mancat Kissy , ca era mare amatoare de ei ...

... zau ca o iau razna de tot. Fug pana in curte sa iau aer ca ma ofilesc de la atat stat intre 4 pereti ...

si inca ceva , nici iepure nu iti dau si il fac cu o punga din aia de legume congelate cu porumb si orez si ardeiu grasu ... ... mai bine aruc mancarea pe foc si apoi pana afara

o sa zica lumea , bay frate asta nu da nimic nici macar virtual si io zic:"tu cand n-ai , dai?" , ca io cand am tot nu dau ... te-am disperat getutzo?

Aida ... 16+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

... sunt asa din cauza lu doriseasca cu oooole ei in freza (sau ooole cui?) a lu nenea cocosu? era tare daca le fierbea sau prajea inainte sa le agate in freza cuiva

gata nu mai scriu ca trimit moderatorii pe aia cu camasa de forta

Aida ... 16+
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

Drept ii ca m-ai cam disperat Aida , dar las' ca acusi plec si eu acasa si ma indop cu tocanita de aripioare de pui cu ceapa - pe care am facut-o aseara si a iesit - si cu salata verde. sac!

o gramada de

Geta, mami de Alex

"Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici cu multa dragoste"

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

aida esti grozava, pe cuvant

geta mergi la copil si scoate-l in parc , uite ce frumos e afara , nu mai visa la varza cu iepure

restul fetelor se plimba, fac plaja zic si io

ano .... in parametre ????

ANDANII

Rugaciune si iubire din tot sufletul pentru Emma

"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "montignac, stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

Multzumesc fetelor din suflet...

...la mc a fost cheful...vreau sa va spun ca eu de la mama unei colege de a lui de clasa am aflat ca-si tine ziua la mac...asta cu vreo luna in urma...si cica deja invitase toti colegii...noroc ca-s numa 13 in clasa ca se sufocau acolo in tramvai...au fost 2 sarbatoritzi...mai are o coleguta nascuta in aceeasi zi da mai mica cu un an...

azi fusai si pe la urgentza cu Americanu...avea o capusa infipta in umar...asta luata cred ca de la bazos de duminica...am dus si capusa...si era sa mi-l taie dr-a noroc ca o asistenta mai vazuse capuse...si cand a vazut-o...ca le-am dus-o la pachet...a zis ca nu i-a ramas capu acolo...am plecat facand cruci si multumind lui DD...ca tare m-ar fi durut sa-i faca incizie...

in rest oboseala cronica...si cred ca in curand tre sa vizitez dentistu...astept sa plec vineri la ai mei...

va pupicesc dragelor angro si pe rand...si luviu...

mihi

www.crestinortodox.ro/forumactive/showthread.php?t=5244" target="_blank">Canon de rugaciune pt copilul bolnav

ceata lui pitzigoi

"Viata este pretioasa, ai grija de ea. Viata este iubire, bucura-te de ea. Viata este tristete,
invinge-o. Viata este viata, apar-o."
Tereza de Calcutta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Lorand, cupil de Mihi!

Andanii, eu ma dau cu sania , la plaja nu pot decat sa visez
Getutzo, nu mai zi de salata ca morrrr, mi-e o pofta de salata de gradina cu frunze de usturoi verde nu gasesc usturoi verde de nici o culoare aici
Dana, sa treaca repede.
Maria, sper ca esti ok, da aici un semn sa stim ca esti in parametre
Ana, inteleg despre ce vorbesti matale, sper sa fie bine pana la urma.
Doris, oooooo da, de freza de gheisa am uitat, da' cred ca oole in freza is mai interesante

Ma duc sa fac salata de vinete si in rest relax ca is libera azi

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

pupici la toate fetele
bag nasul cu un mesaj pentru aida: fata draga, am niste poze si un mesaj pentru Emma pe blog sper sa ii placa!

Emma Invinge cancerul! Inaltam ruga fierbinte miercuri, 25 martie, ora 12 ora Romaniei, ora 6am ora Canadei!
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput