Timisoara, Impreuna!(143) Cu Emma in suflete!
Raspunsuri - Pagina 18
geta_florina spune:
'neatza si de la mine ....
hei, azi avem un sarbatorit ...
LA MULTI ANI LORAND!
Mihi sa-ti traiasca baiatul frumos, sa creasca mare, sanatos si fericit!
Doris excelenta cafeaua si fursecurile ... , merci si pt oferta de varza si sarmale ... macar tu te induri de mine
bafta azi la examen, eu is curioasa de freza de gheisa, abia astept sa pui poze.
Silvana somn usor
Dana ai supravietuit la dentist? ia zi cum a fost ...
Maria pe unde esti? sper ca e totul ok ... da un semn
Ana sper ca intamplarile sunt de bine ..
Deya nu mai zici nimic?
Andanii vad ca si tu ai disparut ... curatenia de Pasti?
Aida ce sa mai zic ... vad ca s-a speriat de tot ca-i fur varza ... va pup pe amandoua, numai zile bune, cu soare sa aveti
Anda tot prin tufele de trandafiri esti?
o zi buna va doresc la toate,
Geta, mami de Alex
"Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici cu multa dragoste"
poze
Doris-Alina spune:
Prima toanta la apel...
La multi ani, Lorand!
Sa fii sanatos, cuminte, ascultator, ca frumos esti...
Sa le aduci parintilor tai numai bucurii...
Mihi, sa-ti traiasca feciorul, sa fiti fericiti mereu cu totii!
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
Doris-Alina spune:
In caz ca da-n voi pofta de scris... v-am deschis capitol nou,
aici
Hai, ca fug...o zi excelenta, cu soare si iubire!
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
Ana68 spune:
LA MULTI ANI!,LORAND.Mihi draga,sa-ti traiasca si sa-ti creasca sanatos puiul cel mare,sa fie mereu asa cuminte si constiincios la scoala,sa va aduca multe bucurii si satisfactii si pentru azi sa se bucure si sa fie o zi cu surprize minunate!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Pi casa nou
Amalgam de ganduri
andanii spune:
La multi ani !!! mihi pentru Lorand ... sa-ti traiasca puisorul multi multi ani sanatos , voios cu mult noroc
in rest munca si astenia de primavara
geta curatenia de primavara inca nu am apucat si nu stiu cand va fi ziua
aidule cu gandul la voi mereu
restul fetelor
ANDANII
Rugaciune si iubire din tot sufletul pentru Emma
"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "montignac, stil de viata nu dieta"
aidaciolac spune:
Lorand sa cresti mare si cu bucurie in suflet
'neata si de la mine desi m-am trezit cu noaptea in cap ca a venit vecinul sa ma recolteze pt Triplu ... si l-am bagat in casa desi eram in drum spre casa lui si mai bine nu o faceam ca a iesit saracu socat si cu lacrimi in ochi ca nu a mai venit la noi de pe vremea cand trebuia Kissy recoltata si pus flexula
andanii eu in ultimele zile am o vorba:" primavara e de vina" asa ca las-o mai moale ca si asa nu rezolvi nimic daca te disperi
ano te tare si apasat si daca ai necaz pe cineva chiama-ma sa vin sa te ajut sa dai la gioale
dana gata maseaua , executata? Asta e daca avem gura mica la marime si mare la vorba
geta si doris io sunt la pas acum ca nu mai am varza , am halit-o pe toanta si o sa va spun ca fac abia dupa ce o termin pe urmatoarea , nu de alta sa nu va tenteze sa dati spargere la frigiderul meu
iu ol
Aida ... 16+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
danitin spune:
La multi ani, Lorand! Mihi, sa+ti traiasca feciorasul sanatos si fericit!
Io functionez la jumatate din capacitatea normala, si aia afectata. Am scapat de masea si acum traversez starea mirifica de dupa: nu pot manca nimik ca-s la lucru si n-am cum sa spal delicat dintisorii dupa aia si de la calmante am asa, o stare de plutire.... Ieri la dentist a fost relativ bine, adica a avut foarte mare rabdare tanti dr si nu a durut exagerat. De fapt a durut doar anestezia initiala, in rest am simtit cum paraie dar nu durere. Dupa insa a fost super naspa ... si mai e inca. Ideea e ca supravietuiesc. Sper sa ajung cu bine pana in ora 14 cand plec acasa, ca am asa, o senzatie de lesin.
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI
Spiridusul meu drag
Ana68 spune:
Ioiiiii...Aidule...hai ca m-ai facut sa rad,femeie....Problema estem ca este prea multi care merita la gioale...incepand cu guvernantii si terminand cu politistul din coltzul strazii...hehehehehehe....Nu poci pentru ca sa ma esprim acilea...ca e pricolosso sporgersi...me-ntelegi matale.
Pusi la Kissy...
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Pi casa nou
Amalgam de ganduri
andanii spune:
aidule as vrea eu da nu poci , pentru ca si deoarece toate sunt de facut ,toate sunt urgente ... stii tu de-astea ... arde, trebuia sa fie gata ieri ... si mai e si astenia de primavara, parca ma misc in reluare
... dar cand ma gandesc la problemele tale ma fac mica mica si ma intreb .... cum am nesimtirea sa ma plang ....
ANDANII
Rugaciune si iubire din tot sufletul pentru Emma
"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "montignac, stil de viata nu dieta"
Mariaa spune:
LA MULTI ANI, LORAND! Mihidutza, sa va aduca numai bucurii!
io-s bine gagix o zi cu soare sa aveti
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma INVINGE cancerul! ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor