Timisoara, Impreuna!(143) Cu Emma in suflete!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Buna dimineata!

Azi ma duc sa-mi scot maseaua

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza, dragelor...

Cafea pentru toate...

Si noi am avut un we plin, am hoinarit, am savurat soarele, primavara cu toate bucuriile ei...

De azi la munca, maine dimineata am examen, emotii mari...dar trec toate...

O saptamana linistita...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

buna dimineatza si de la mine ...

Doris merci de cafea ...
bine ca ati descoperit ce are Ines, ce tratament v-a dat?
si Alex s-ar putea sa aiba ceva viermisori, dar la analize nu i-a iesit nimic, insa pediatra ne-a dat Giardinophyt - parca asa se scrie - e un produs naturist. a zis sa-i facem o cura, daca cumva are, macar rezolvam problema.
Dana iti tin pumnii pe azi la dentist. sa treaca repede si fara dureri ...
vad ca ati petrecut fain la casuta ...
si noi am fost la Arad, a fost super ... sambata am sapat capsunile la mami in gradina si Alex m-a ajutat cu mult elan .
toata ziua am stat pe-afara, a fost super, gratar in curte ...
si mi-am adus un brat de flori de la mama din gardina, narcise galbene si albe, zambile roz si mov, mi-am umplut vazele si asa de bine miroase la mine-n casa ...
Deya ce bine sa te "vad" pe aici ... pe unde te-ai plimbat weekendul asta? astept sa povestesti ...
Aida sa-ti fie de bine varza calita cu slaninuta ... . ai mai facut o oala sau lasi pauza cateva zile? arunca si la mine o farfurie cu varza pt sotu' ca-i mare amator ... , eu nu ...
Silvana zici ca te-ai dat pe sarmale weekendu' asta? please ... arunca si la mine vreo cateva....
si uite asa, daca da Aida o farfurie de varza calita si tu vreo cateva sarmale, mi-am asigurat mancarea pe azi
Ana, Mariaa voi cum v-ati petrecut?
Anda gata aranjati trandafirii?

o zi faina sa aveti,

Geta, mami de Alex

"Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici cu multa dragoste"

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

geta draga , nop , nu dau nici o portie abia a primit si husbantu si am facut o oala plina dintr-o varza si pt ieri abia am simtit gustul dintr-o portie ... mai las cateva zile pana fac iar alta oala , sa vad daca ma indur pana la urma sa iti arunc si daca vrei iti apunc si sarmale

dana mergi cu tupeu. Si eu v-am mai zis ca am o frica nebuna de dentist , doar ca daca imi apare o cariuta mica si fug la dentist si asta tot de frica sa nu se agraveze si sa nu se ajunga la scos de radacina sau nerv ... ca pt aia nu cred ca as merge , mai bine operatie cu anestezie totala ... huh , noroc ca am dinti buni si doar vreo 3 plombe ... si mai am si 2 masele de minte scoase din care una cu operatie si asta nu ca ar fi fost stricate ci pt ca nu au unde sa creasca si cresc sub gingia aia din spate la ultima am avut punga de puroi si nu era cariata nu's cum draq , dar nu m-am dus la timp ca eram tot prin spitale cu Kissy...

deya

nah , va pe toate ... sunt pe aici

Aida ... 15+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Si la mine tot mseaua de minte este. Cica maxilarul e prea ingust, n+au loc sa iasa cum trebuie si la orice deranj, bang, punga cu puroi. Anul trecut mi+am scos una si de cealalta aveam mare grija. Dar ... in porcaria asta de sediu unde suntem era groaynic de cald, colegii au tot deschis a geamuri = curent = dezastru. Acu is cu falca cat casa si doare a naibii. La doua merg la dentist si mi-e o fricaaaaaa

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

Aida astept cuminte in coltul meu sa te induri de mine si sa arunci cu ceva varza si sarmale ... sunt optimista
Dana draga si pe mine ma doare jumate' de cap de la curent de vreo cateva zile ... si tare mi-e frica sa nu mi se traga si mie de la o masea anume, o stiu eu care , inca mai sper sa nu fie asa ... eu nu-s umflata, doar ma doare ... hai ca tin pumnii stransi la ora 2.

restul fetelor cochetelor pe unde umblati?
la toate

Geta, mami de Alex

"Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici cu multa dragoste"

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salut...io v-am citit,insa mi-s pe invers...se intampla intamplari intamplacioase si mi-s cu urechile ciulite...e vorba de job...asa ca scuze,dar n-am vorbitor...doar va pup cu drag!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Pi casa nou

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Sara buna...

Acum am venit de la job...obosita, fara chef, de asta nici nu am prea scris...

Maine dimineata am examen, tineti pumnii, o sa fac poze, ok?
Si cum v-am obisnuit, va divulg o lucrare...misterioasa...Decor de Paste...sunt sigura ca oua vopsite prin par, n-ati mai vazut... si mai una super mistoaca si unicat in cariera mea, gheisa...ca tot vroiam sa incerc...

Ano, fie ca intamplarile intamplacioase sa fie de bine...io tin pumnii...

Dana, ai rezolvat-o pe masea? gata chinul?

Geta, daca nu-ti da Aida varza si sarme, fac io si-ti trimit, ok?

Silva, ce faci? pe care acoperis de casa mai esti?

Mariuca, tu? nici o poza cu ceva meri infloriti?
Bey, Akos al meu, e mare curtezan...o tot imbarliga pe Kitty...asta batrana, i se rupe...sunt da mir da lume...

Deya, esti ok? tot indragostita?

Anda, gata gradina? ai inceput cu geamurile? sa-mi spui cand le termini...

Hai somn usor, ca se vede ca v-o palit in moalele capurilor caldura...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Neatza...

azi cafea cu frisca si scortisoara... si fursecuri cu cocos...bun?

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

'neata buna si de la mine

Doris, bafta azi ... io mor de curioasa sa vad oo in freza
Maria, unde esti? Sper ca esti ok!

baui cafa cu voi acu pot sa ma duc la culcare

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput