Timisoara, Impreuna!(143) Cu Emma in suflete!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

'neata a doua oara ca eu acu m-am trezit

ma duc sa pun de-o cafa ...revin is prin zona

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

silvano vad ca doar noi suntem pe aici , restul in natura la caldura
nah , hai la o cafea tarzie pt mine

Aida ... 15+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

ajutooooor !
Unde sa imi duc si eu catelul la tuns si spalat si frezat ca m-am saturat sa caut pe net si sa imi dea saloane inchise ...

Aida ... 15+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

ajutooooor !
Unde sa imi duc si eu catelul la tuns si spalat si frezat ca m-am saturat sa caut pe net si sa imi dea saloane inchise ...

Aida ... 15+
Poze cu noi

iti trimit io numar maine. ii o tanti. super. unde-l mai duc io pe tobi o data pe an. acu nu-l gasesc, da ii notat pe undeva.
somn usor maimucilor, ma duc la nai ca m-a pus in cap gradina azi

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

am scris mesaj, da' nu-i ....

Oricum, am fost la casutza. A fost super. Nu am avut nevoie de foc in soba asa incat toata lumea a putut dormi linistita. Am facut gratarele in curte si le-am mancat cu usturoi verde. Usturoi' planta incapatanata. Am semanat ceva in toamna si acu' rasare fara ingrijiri suplimentare. Am aduna un brat de narcise galbene. Si e o liniste acolo, si e o frumusetze, si se simte primavara ... au inflori prunii, iarba e verde, zumzaie de zor albinele, ciripesc pasarelele, ce mai, e ca in poezie ....Mey, cea mai faina chestie e ca dorm acolo ca pruncu ... nu stiu ce sa fie, linistea, aerul, e ceva .... da' le dorm de simt ca ma regenerez. In rest trebuie smotruit, trebuie zugravit, trebuie .... dar sanatosi sa fim, le-am face noi si pe astea.

Duminica placuta va doresc...

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

'neata de la mine cu [cafa] si ceva soare timid

dana sa-ti fie de bine
ando astept ...

fetele

Aida ... 15+
Poze cu noi

Mergi la inceput

Hehehe , patentez metoda cu papucii la gat ... Liza nu a mai pus botul pe papuci

...hai mai , chiar nu e nimeni pe aici ?

Aida ... 15+
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

io ... acu m-am trezit si imi beau cafa dupa care ma pun sa fac pranzu si putin de curat ca ieri am lenevit.

Dana, ma bucur ca ti-ai incarcat bateriile
Aido, facusi varza calita? Am vrut sa fac si eu ieri ca mi-ai facut pofta dar am renuntat dupa ce al meu o zis ceva de genu "ma mami nu stiu ce sa zic ... mai bine faci sarmale ca alea sigur de mananca"

Va tzuc si o duminica frumoasa in continuare

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

...hehehe , pai sa stii ca am facut si am si mancat-o (azi a mai ramas doar o portie ) si husbantu la fel de amator ca si al tau , dar am vazut ca a mancat si el ca hapsanul , ei da lasa ca sigur mai fac saptamana asta o oala

hai va tzuc ca e fata treaza si fug sa profit de ea

Aida ... 15+
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Eu am fost plecata pe la manastiri de ieri pana azi revin maine.

ps:Mariaa

Mergi la inceput