Timisoara, Impreuna!(143) Cu Emma in suflete!
Raspunsuri - Pagina 15
aidaciolac spune:
Deci cu Emma , pofte nu stiu sa fi avut de ceva anume , stiu doar ca mancam ce mi se nazarea cam cand vroiam , dar problema cea mare erau arsurile. Arsuri care le-am avut din luna a doua si pana am nascut-o. Niste arsuri idioate ca ma durea de la stomac si pana in cap ... asta nu ma impiedica sa mananc hehehe
Dar acum e alta treaba. Chiar daca m-au incercat niste greturi si niste arsuri se pare ca au plecat , nu sunt de bb asta , dar am o pofta nebuna de slanina si daca inainte nici nu ma puteam gandi sa mananc asa ceva ca imediat acum nu ma mai satur ... si mai e ceva care e culmea culmilor: nu mai am pofta de dulciuri , ciocolata ...
Cam asta e
Va
Aida ... 15+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
danitin spune:
Din punctul meu de vedere in top conduc slanina si zatzul de cafea ....
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI
Spiridusul meu drag
danitin spune:
Aloo, nimeni nu mai bantuie la ora asta. V-ati facut fete cuminti? Io cred ca m-am electrizat prea tare la lucru si acu' n-am somn..
Maine cred ca dam o fuga pana la casutza, sper sa nu fie nevoie sa facem foc in soba, ca nu merge. Mi-e putin groaza de ce o sa gasim acolo, dar o sa incerc sa ignor problemele si sa facem un gratarel in curte, sa ma relaxez putin ...
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI
Spiridusul meu drag
corinadana spune:
Ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie?
Cu 45,000 euro se poate cumpara apartament in Timisoara? Si daca da de care si n ce zona?
Va multumesc!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
silvana75 spune:
'neata dragelor
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
aidaciolac spune:
'neata si de la mine calda
Corina poti cumpara maxim un apartement cf 2 cred ... lasa ca ma uit sa iti spun mai pe seara
la toate ... merg sa ma spal pe ochi
Aida ... 15+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
danitin spune:
Buna dimineata!
Silva, pe la voi cum e fremea, ca aici a venit, in sfarsit primavara!
Aloo, doamnelor, ce faceti astazi, o iarba verde, o iesire, ceva?
Mamica de spiridus
Coco Chanel
NOI
Spiridusul meu drag
anda spune:
cofeee
hai ca io-s pe baricade de la prima ora, ca n-am avut somn.
am iesit sa scot toamna afara din gradina
pina acuma am rupt un tarnacop..., da' am dovedit un trandafir. noroc ca-i liniste pe strada si nu ma vede lumea ce maiastra is
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
aidaciolac spune:
huh , ai trandafiri? vezi sa nu te intepi
io fac varzica calita ca imi e pofta cu slanina normal
Aida ... 15+
Poze cu noi
aidaciolac spune:
azi e sambata? si mie de ce nu imi zice nimeni nimic?
Aida ... 15+
Poze cu noi