Timisoara, Impreuna!(143) Cu Emma in suflete!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Sara buna la lumea buna...

Rupta-n gura, rupta-n freza, obosita, ma dor picioarele, am avut o zi aglomerata si plina de emotii.
Comisie noua, cam naspa, dar notele au fost foarte bune, desi de o eleva in pare rau, ca a sfeclit-o la scris, a luat 8.
In rest note de 10, si 9, 50.

Mihi, mi-e atat de frica de ganganiile alea...esti a doua persoana care imi spune de Bazos, deci clar, pe acolo nu mai calcam...
Sper ca e totul ok cu Americanu mic si drag...
Si despre Lorand, sunt sigura ca a avut o zi excelenta!

Andanii, zici de plaja? la 1 mai se deschide Termalul, stii, nu? prima intru, ma scol de cu noaptea, sa prind canapeaua de piele alba...

Maria, esti ok? ma intreaba fetele pe ms, ce-i cu tine...sper ca e totul in parametrii, ca ne facem griji...

Revin in 5 minute cu poze...demente...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

... sunt asa din cauza lu doriseasca cu oooole ei in freza (sau ooole cui?) a lu nenea cocosu? era tare daca le fierbea sau prajea inainte sa le agate in freza cuiva

gata nu mai scriu ca trimit moderatorii pe aia cu camasa de forta

Aida ... 16+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Aida, ce bine le zici tu...

Pai, na, cum va ziceam, ca nici io n-am tiglele pe casa, iaca ce Decor de Paste va sugerez...
Si din decor, nu putea lipsi pasarica-pasarea...

Cat despre Gheisa, iaca ce-a iesit...

Daca aveti nerv si va face placere, pozele de azi, le gasiti aici pagina 17, randul de jos, incepand cu Impletituri , pana la pagina 19.

Vizionare placuta!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Nu v-am mai salutat de mult pe aici eu timisoreanca de la Lugoj.
Va pupez fetele.
Te tzuck Mariaa.

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

ho, mah, ce aveti! ce fete, ce mess?!
raportez cu mana la chipiu, suntem bine!

Yas, big hugs! te tzuc pe strass :D

_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma INVINGE cancerul! ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Daca-i cu mana la chipiu, te credem pe cuvant de pionier!

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Doris, trebe multa pricepere si imaginatie sa faci asa niste freze ... din cele doua maini stangi ale mele numa o varza creata ar putea iesi ... interesante coafuri, felicitari tova!
Maria, te credem atunci

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

iui ce inghesuiala pe aici frateeee , ia sa dau si io putin din coate
... iepuru prestat si gata mancat deja fost ... no coment ca imi iau eu la gioale pana la urma ... maine randu la husbant sa stea la cratitza , sper sa si aiba chef ca altfel fac foamea

marule vazut matzele aia porto imi place , Kissu nu vrea sa le vada doarme mai tot timpul si din cauza asta eu ma plictisesc stand aiurea langa ea ... de aia va bat la cap

doris ai trisat trebuia sa pui ooooo adevarate
pt tine ca profesoara vad ca ai talent

silvana ai zis ceva varza?

maria calmo calmo , te credem

...sa va mai zic ceva trist , dar foarte trist , mare dezamagire Liza fura iar papucii si a zis husbantu ca isi cumpara altii daca ei aia ii trebuie , dar azi si i-a recuperat si seara cand sa iasa din casa ia papuci de unde nu's si i-a recuperat iarasi si a pus o tona de piper in ei sa vedem daca mai pofteste la ei

Aida ... 16+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Piperrr?????????????????

Nooooooooo, fie-va mila de hoatza...mey...

Capitol inchis

Va astept aici

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

ioiiii Aido esti de groaza cu varza ta ... ya ya am zis varza acra murata un pic sarata cu slana asa o pofta imi faci ca maine ma pun si fac doar pentru mine varza calita

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput