Timisoara, Impreuna!(143) Cu Emma in suflete!
Raspunsuri - Pagina 10
danitin spune:
Sara buna, buna noapte! Deci ...
Aidutzu, se pare ca am intrat in epoca romantica ( la varsta noastra) da' io numa' melodii din astea as asculta si m-as uita la filme din alea siropoase rau ... hormonii or fi de vina? Super tare faza cu cainele, da' imi era si mila de el, ce cu jale se uita....
Dorisake, bine ca a trecut ... tin pumnii sa vina rezultatele ok. Of, of ... stiu cum e cand e bolnav puiutzul....
Maria, io as vrea in insula Krk ... am auzit ca au campuri cu lavanda si, de dorul Provence-ului (destinatia mea de vis) m-as duce si acolo. Nu stiu inca precis, am vreo doua surse de cazare, sa vad unde e mai frumos si mai ieftin. Oricum, dac ar fi dupa mine, pe o insula.
Ana, pai ce excursii, acu' tragem tare la serviciu. daca toate ies bine as vrea sa mergem in mai pana in Austria (alta dragoste de a mea) ca facem 10 ani de casnicie si tare mi-e chef de o saptamana de miere. In vara cred ca bagam Croatia ... in rest as merge eu in cateva locuri, da' n-am timp si bani ...
Ce sa va zic, trag tare la lucru, vrem sa punem termopane in bucatarie si baie si sa luam mobila noua de bucatarie, vreau sa fac curatenie mare prin casa, cate putin - asa din timp ... vreau io multe dar sa vedem cate iasa.
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI
Spiridusul meu drag
silvana75 spune:
io vreau acasa la mama dar cum sa ajungem costa cam mult si daca ne iasa si pasenta cu casa mai mult ca sigur o sa facem concediu pe terasa in fata casei
dar ... visez, intr-o buna zi sa ma hodin www.banknews.ro/poze4/exotic_holiday.jpg" target="_blank">aici
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
danitin spune:
Silva, da' nu e prea inalt hamacu?
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI
Spiridusul meu drag
deya spune:
Ehe ce vorbeste lumea de vacanteeu nu am nici un plan.De paste tocmai am primit vestea ca al meu printz pleaca acasa asa ca eu raman singura
In rest am primit 5ghivece cu flori toata ziua le bibilesc ..scoala si cam atat...
Doris Doamne ajuta ca a trecut!Ce jucarie ati cumparat?
Ana mai ai medalionul de la Luanica la gat?
Mama Danitin da ce destinatii frumusele
Silvana dupa casuta vin toate.Ce face Paul?
Aida m=am topit dupa Liza da Kissulica m-a fermecat
Geta tu nu ai somn?te vad pe mess
Seara buna sa aveti.Va pup pe toate
aidaciolac spune:
Haideti sa va spun povestea cu Liza ... ca tot am primit mesaje de restaurare a mansardelor pe mess.
Deci cateaua asta a facut in ianuarie 4 ani si practic cica e cateaua mea , ce sa va spun , desteapta si educata , imediat am dresat-o (nu cred ca mai stie multe ca nu m-am mai ocupat de mult de ea , dar sigur isi aminteste repede daca ma bag in ea) si nu a furat niciodata papucii de la usa , dar asta pana cand ne-am mutat.
Na , si de cand suntem in casa noua , cred ca e geloasa ca nu e noua si casa ei , a inceput sa fure doar papuci de la usa.
Odata am iesit pana la gunoi si mi-am rupt papucii de casa si i-am lasat la usa (niste papuci de rogojina cu plasa si margele deasupra) si ea in 2h i-a bagat la ea in casa. Nu a fost nici un bai ca si asa erau rupti , dar dupa 3 zile a adus papucii inapoi la usa , un papuc intreg si unul cu plasa rupta si desi plasa era deja o alta bucata nu a uitat sa o aduca . Ne-am uitat crucis , am ras si am aranjat papucii la usa (nu ma intrebati de ce nu i-am aruncat) si a doua zi a disparut iarasi , dar de data asta doar papucul bun
... ei si cu papucii sotului marimea 45 e alta poveste ca ii fura si ii aduce (daca nu se duce dupa ei) constant si a incercat toate posibilitatile sa o dezvete si degeaba. Si azi a furat un papuc si statea in cusca pe el iar Laci nu a avut atata tupeu sa bage mana dupa el (ca mai are si alte "comori" pe acolo) de frica sa nu il muste. Si a venit de afara nervos-razand si a zis ca daca tot ii vrea si nu poate sa ii incalte atunci o sa ii prinda la gat . Eu sincer am crezut ca glumeste ... continuarea o stiti deja. Acum vom vedea continuarea , daca s-a dezvatat sau nu , sau poate ca se obisnuieste cu ei ca cu zgarda si va fi si mai rau ... poate se va da si la pantofi de acum
... nu inteleg de ce isi lasa pantofii si papucii afara
Sper ca v-am distrat , merg si eu la
va
Aida ... 15+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
silvana75 spune:
Dana, daca ma uit mai bine nici nu stiu cum sta tanti aia atarnata dar ce conteaza??!! conteaza ca ma doare undeva de tot si toate cand is cocotzata acolo
Silvana si Paul
Poze cu noi
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
silvana75 spune:
Aida, misto Liza ta. E cumva un pic labrador? Eu aveam un techel care tot asa ii fura papucii lu' maica-mea dar doar pe aia cu toc pe care maica-mea dadea o palarie de bani si tin minte ca inventa tot felu de povesti pentru taica-miu numa sa scape cutzu basma curata
Doris, bine ca ati scapat, stiu cum e, aveam cu Paul adevarat circ la luat sange. Tin pumnii sa fie bine maine la analize.
si vise frumoase
Silvana si Paul
Poze cu noi
danitin spune:
Silva, ok hamacul, da sa nu ai rau de inaltime ... . Dragelor, n-am somn, si maine o fi urgie.....
Mamica de spiridus
Coco Chanel
NOI
Spiridusul meu drag
aidaciolac spune:
da , da , labradoritza nebuna si e o talie mare ... auzi , dar tekel a avut mama si nu inteleg cum ar fi putut sa care ala papucii ... nu stiu ce ne-am face fara animale
... am povesti si cu pisici , dar asta altadata
deya si tu de ce nu mergi la el acasa?
...promit sa merg la ca tocmai am hranit trompetista , sper sa si adoarma
Aida ... 15+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
aidaciolac spune:
silvana inca ceva , sa stii ca noi am renuntat la muuuulte concedii ca sa avem casa si sa stii ca merita ... si de fapt nu numai concedii , singura care a avut tot ce ii trebuie (material) a fost Kissy ... acum depinde cum inclina balanta la fiecare
concedii >< casa
... gata , ma bag in pat
Aida ... 15+
Poze cu noi