Timisoara, Impreuna!(143) Cu Emma in suflete!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

sa nu-ti spun ca acelasi tekel mi-o mancat hamsterii , era o zi frumoasa cu soare si am scos acvariu cu hamsteri la soare, am acoperit acvariu cu presu din baie si nebuna o reusit sa ajunga la ei ...
povesti cu matze am si io ca is mare iubitoare de caini si pisici ... cand m-am mutat cu Florin la apartament ne-am luat birmanez, bey era turbat rau de tot, dormea cu noi in pat desi avea cosuletu lui, manca cartabos si dupa aia venea si ne musca de nas si ii mirosea gura a usturoi daca vedea o musca era jale mare se infoia tot, scotea sunete care mai de care mai ciudate, era suficient sa zici musca, musca ca era deja in pizitie de atac ... acu ma intelegeti de ce vreau sa iau animal in casa??!!

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

cu lamaie
sa fie o zi cu soare si cu vesti bune din toate partile

_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma INVINGE cancerul! ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

... sa speram
neagra si de la mine

silvano tare matzul tau

Aida ... 15+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

buna dimineatza si de la mine ...

io-s cu gatu in pioneze asa ca mi-ar prinde bine o cafea fierbinte, fierbinte ... merci Maria si Aida

mai ce de povesti pe aici ... Aida m-am distrat de numa' citind povestea Lizei si vazand pozele. e o scumpa . e super sa ai casa si sa poti tine animale. v-am mai zis ca si eu toata viata am stat la casa si acuma iar ne bate gandu' de-o mutare, ca doar numa ce ne-am mutat anul trecut .... sa vedem insa cand s-o putea financiar ...
Silvana si eu zic ca merita un concediu pe terasa casei , numai sa ai casuta ... noi nu ne-am mai facut un concediu ca lumea de 3 ani, ca de, ne trebuia apartament mare si frumos ... . am mai fost noi plecati prin tara si un pic prin Ungaria, dar cam atat.

anul asta am zis ca ne facem si noi concediul, de-o da Domnul, o plimbare prin Europa . vrem sa mergem la o prietena in Belgia, sa mai oprim si in Austria, poate ajungem si pe la Paris ... eh, vedem cum s-o nimeri.

deci, Maria, Dana si Andanii sa-nteleg ca voi o sa va faceti concediul in Croatia, da? am vazut si eu poze ... foarte frumos ...
Ana tu zici de izvoarele Dunarii? interesant ...
Anda vad ca si tu tot cu Dunarea ... eu recunosc ca n-am prea fost prin zona ... am auzit numai de la altii ca-i tare frumos .. ia mai dati-mi si mie niste informatii ..
Deya nu stiu cum m-ai putut vedea pe mess la ora aia, ca eu dormeam dusa ... .... SF ...
si zici ca o sa fi singura de Pasti? intreb si eu ca si Aida: de ce nu mergi tu intr-o vizita la ... ?
Doris bine ca trecut si dimineatza cu analizele ... e greu ... va tin pumnii azi pt rezultate
Mihi ce mai faceti? voi aveti ceva planuri de concediu? sau e mai greu cu iedutii cei frumosi ? ....

o zi buna sa aveti toate

Geta, mami de Alex

"Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici cu multa dragoste"

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Hai salutare....

Ati scris,nu gluma...v-ati dat in vacante...hehehehehehe...keep dreaming!

Hahaha...Aidule...mi te si imaginez invaluita in cearceafuri tuarege...de sa ti se vaza doar ochii...ptiui!Mah,la varsat cam stiu io Dunarea...n-am ajuns pana la Portita,recunosc...insa am fost in zona,asa ca nu ma-ntereseaza...ci in partile 'alalte.

Anda maichii...ce sa ceri?Nope,nu ceri...iaca ai si tu damblaua...ca tot omu'.Ce-are?!

Valeuuuu,Dano...termopane,termopane...Austria zici?Banuiesc ca Viena...si-apoi Croatia...brava la voi...sa fiti sanatosi si sa realizati ce iti propui!

Silvana...nici n-ai gusturi rele...cu hamacu'...mdap!Pai bagati si voi un Hawaii...daca tot nu veniti la romanika....

Deya...cum mah sa stai singura de Paste?Pai tu nu mergi cu printu'?Si in fond si la urma urmei sa visezi vacanta nu e o blasfemie...ca sa vorbesc pe popeste...Medalionul de la mandra nu-l port la gat...ca e fragil si se rupe.Un cercelus e deja varza,s-a desfacut,a fost lipit si s-a stricat din nou.Asa ca le-am pus la pastrare.

Aidule...bey,cataua matale sigur se razbuna pe voi...o simtit ea ceva in legatura cu papucii ,asa ca ,vorba ta,grija mare cu pantofii...

Getutooo...sa ai multa sanatate!Vaz ca si voi tot planuri de vacanta europene aveti...frumos traseul...Da mah,izvoarele Dunarii,ca-s doo...speram sa fim sanatosi si trupeste si mintal si financiar si sa ajungem pana acolo...

Doris draghe...au venit alanizele?ce zice la ele?

No,hai pupixuri...vorbim!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Pi casa nou

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Buna dimineata! maria, Aida multumesc de cafea ... mie mi-ar fi pofta de una mare, aromata, fara zahar dar cu frisca din belsug . Geta, noi concedii am facut tot timpul, chiar si in vremuri de mare restriste financiara, dar ne-am pliat dupa buget: cu cortul la Surduc, in tabara la Navodari (pe bune, eram deja casatoriti si stateam cu inca o pereche intr-un dormitor din ala imens, de 10 paturi, iar baia era una la 2 dormitoare - dar ce conteaza, eram la mare....), pe urma tot la mare, in gazda la un tatar din Mangalia unde caram apa de la fantana sa ne spalam in lichean si ii udam omului gradina contre rosii, ardei si vinete - si vreo doua la casuta noastra de la sat. Ne-am distrat de fiecare data superb ...

Nu stiu ce e cu mine, sunt foarte bine dispusa ... cred ca e de la soarele asta, de la primavara ... dar e bine si am o gramada de planuri mari!

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Ana, ai apucat sa postezi inainte mea ... da' mey, am planuri mari, sa ma tina hertzul si punga, ca le-oi randui eu pe toate ....

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Mey, nu ma pot abtine .... haida dragelor la o cafea si un strop de visare www.itsnature.org/Wallpaper/images/full/11.jpg" target="_blank">AICI

Mamica de spiridus

Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Bayyyyy Danutooooo....mi-au tziuit urechile si mi s-au micsorat pupilele de atat ciclam...vai de neuronii mei turbati si in miscare browniana de dupa vizualizare....

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Pi casa nou

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Mie imi place sa merg sa vizitez ... si in www.sejur-circuit.ro/poze/poza2863.jpg" target="_blank">MAROC ai ce vizita ... ca sa nu mai zic de pietele cu artizanaturi si ceva mancaruri pe baza ovina

Aida ... 15+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput