Timisoara, Impreuna!(143) Cu Emma in suflete!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

hellooooo , pe unde umblati suratelor?

... eu tot pe melodia pusa de dana

mira draga bine ai revenit si sa aveti o sedere cat mai frumoasa

... vreau sa va pun niste poze socante sa vedeti ce a facut idiotu de husbant cu Liza si apoi sa va spun si povestea

Aida ... 15+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Liza si papucii
... nu ne luati in seama ca ne-am dilit la cap

Aida ... 15+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Aiduleeeee...il salut cu drag pe Lotzi....diliti dragi ce sunteti...ca m-am distrat...
Intrebare:pai daca Liza avea papuucii la gat,barbatu' matale cu ce era incaltat?Va tzuc cu drag!

Mira,bun sosit...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Pi casa nou

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

mira bun venit acasa! m-am gandit de multe ori la tine, sunteti oke? bun venit si sa aveti parte de vacanta placuta acasa
Aidule, ce pot pentru ca sa mai zic ma repet, geniala idee Kissu ce zice de toata faza??
Ano, tu ce zici acolo...in vacanta mintal..pai noi macar asa, ca tu bagi la greu bag sama tu iei toata ciocolata, lasa-ne si noo patratica ceva...
andanii, oricum o dai tot acolo ajungi, asa-i
dana, voi in ce parte mergeti anul asta?
poate punem de-o pe-o faleza printre iahturi

pana atunci insa...

_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma INVINGE cancerul! ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Sara buna...

Pfuaiiii, ce zi...

Dimineata a inceput prost, adica dupa trezire, Ines a vomitat din nou, de cateva ori...de abia am ajuns la analize...plus ca metoclopramid nu-i putem da...de fapt nimic, sa nu influenteze analizele.
Acolo, au cam chinuit-o, a plans draga mea scumpa de numa, plus ca dupa ce i-au recoltat din vena, ne-a trimis jos, in maternitate, sa-i recolteze si din deget, pt timpii de coaguare.
Si cand a vazut lama de bisturiu, a incremenit, de fapt si io...credeam ca o inteapa in deget cu ac, ma rog...

Aida, Ana, Deya, merci de gandurile bune...

A trecut tot, m-a pus saraca sa-i promit ca nu o mai duc la analize niciodata...

Pe de alta parte, azi, am avut noroc...
Am reinnoit polita de asigurare full casco, si am primit o reducere de 20 % pentru ca nu am avut daune si pentru fidelitate.
deci, a scazut multumitor...
Apoi la Ford, la revizie, de azi incepand, era un discount de 20% la revizii, asta fara sa avem habar...asa ca si acolo am iesit multumitor, cu vreo 5 bulioane.
Fuzionake, fara probleme...numa buna de colindat in lug si-n lat.

In rest, obositi amandoi, maine la 12 mai un hop, sosesc rezultatele si le discutam cu pediatrul.

Pupici, la toate marmotele...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Ioiiiii....Doris,ai avut azi o zi de s-o ti minte viata toata...Hai ca tinem pumnii si pentru maine....sa iasa bine!

Bay....despre ce excursii tot vorbariti voi acilea?Ia zi Dana?Getuto...matale ce visuri de vacanta ai?Deya,tu visezi vacannta mare?Silvana...voi?Mexico?Acapulco ceva?

Ia bagati acilea...si promit sa las juma de tableta de ciocolataHai,repejor...toate-toate...ca sa imi fac idei...nu ca nu le-as avea deja,dar mai sti ce mi se nazare?

Album pi casa

Pi casa nou

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Io ceva Maroc , Laci Egipt care pe unde mai vrea?

Aida ... 15+
Poze cu noi

Mergi la inceput

Asa,asa Aiducule...tuarega te faci...nu vw...doar tuarega...

Noi avem planuri mari vara asta...Dunarea la izvoare...hehehehehe

Album pi casa

Pi casa nou

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

ano bine ca nu la varsare

Tuarega si imi pun si inele din alea pe cap peste un cearsaf ...

Aida ... 15+
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

io vreau ni colea pe clisura dunarii...la cazane , avem ce-avem ma ano cu dunarile .
cer prea mult?

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13

Mergi la inceput