Timisoara, Impreuna!(143) Cu Emma in suflete!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Muzica vreti? Vin si eu ...

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Sageeataaa rauu
Ana pai cam 100 de cd-uri si 1000 de dvd-uri.Am gasit in complex la o firma nu scriu k poate e reclama ne face cu 20 de mii sau 2lei cd-ul 9 mii cd-ul si 11 mii imprimatul
E bine fata de producatorul original care cerea 60de mii(6lei)pe bucata!
Doris Doamne Ajuta dimineata!Si la cat mai multi km cu Fuzionake
Mariaacat imi doresc sa ajung in Maramures cat stati?unde la casa la batrani sau pensiune?
Andanii o poza cu mine nu vrei?ca vad ca pe fete le tot intalnesti prin orh
Danitin spor la munca.Ce face Lori?
Pe restu va pup in gasca
Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Aloo, mey, v-am trimis la "culcare" cu melodia mea? Apoi daca e pe asa, distractie placuta . Io ma duc sa ... noapte buna!

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza...

Gata cafeaua, v-o servesc fierbinte...

Ne pregatim sa plecam la analize...
Aveti grija azi, sa nu va lasati pacalite, e 1 aprilie...

O zi excelenta va doresc...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

'Neata si de la mine...

Doris,multam' de cafa si bafta la "alanize".Sa ne pove cu o fo'!

Deya...no bine ca ai gas't...nu le am cu preturile...asa ca pentru mine e relativ scorul scris de tine,sorry!

Mah...vaz io ca deja unele sunteti plecate in vacanta,mintal...

Hoinarul ala din dans,Silvana draga, e aceeasi persoana cu cea din rugaciunea microbistului...Deci,vrea sa spun asa:dansul e filmat dupa ce-a luat Romania bataie la meciul cu Serbia...dansa de ciuda.Iar in poza aia,la cat de angelic arata,ai vazut...ochii ii jucau in lacrimi...si asa nevinovat cum arata acolo,soptea printre buze:"Hai sa-mi bag p**a!",la modul cel mai nevinovat.
E prietenul nostru de la Iasi,cel cu care,impreuna cu sotia lui,am petrecut concediul din vara trecuta prin Romania.

No,fug sa-mi beau cafeaua...revin.

Pana atunci va pup pe absolut toate cu mare drag!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Pi casa nou

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

buna dimineata

_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma INVINGE cancerul! ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

dano si ce vrei tu pt melodia asta super zau ca nu mai am nevoie azi de somn ca si asa nu am dormit azinoapte
... ma gandesc si eu la o melodie pt voi.
doris mai tin pumnii? ... nu prea cred. asteptam vesti

u ol

Aida ... 15+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

asta pt mine e drog si adrenalina

Aida ... 15+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

aidule e bestiala melodia

deya poti sa-mi trimiti poza

mariaa .... desi ma tot gandesc la alte locatii de vacanta ... tot cu gandul la Croatia sunt

ANDANII

Rugaciune si iubire din tot sufletul pentru Emma

"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "montignac, stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

dragi timisoresnce.
n/am mai intrat de muuult de tot pe la voi....vroiam numai sa va pup dulce de acasa, si sa va doresc tot binele din lume.

Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder

Mergi la inceput