Este normal...Takko!!!!
Raspunsuri - Pagina 6

lisaelisa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui conchita poti sa ai opinii diferite si sa ti le exprimi aducand cu tine si cei 7 ani de-acasa. |
De acord.

maru spune:
stiindu-i stilul lui Xio, am citit si recitit, si trebuie sa zis ca conchita de data asta esti prea sensibiloasa...ca eu nu gasii pisica in enumerare, si nici la Xio nu gasii mexicanca
Citat: | ||
citat din mesajul lui conchita
ce nu ti-e clar?! nu imi pomeni familia, si mai ales cu tonul ala de doi lei, alaturand-o de pisica pe care nu o am, atata tot. chiar vrei sa-ti dictez pe silabe? ti-am pomenit eu vreodata familia, iubitu, gainile de pe balcon, capra din boxa si purcelu de la tzara? poti sa ai opinii diferite si sa ti le exprimi aducand cu tine si cei 7 ani de-acasa. |
lisaelisa, multumim pentru contributia adusa la subiect! La punct, la obiect, concis, forumeste!

Emma Invinge cancerul! Inaltam ruga fierbinte miercuri, 25 martie, ora 12 ora Romaniei, ora 6am ora Canadei!
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/

lisaelisa spune:
citat din mesajul lui maru lisaelisa, multumim pentru contributia adusa la subiect! La punct, la obiect, concis, forumeste! ![]() |
Adica ?!

Am recitit tot ce am scris, dar tot n-am inteles ce vrei sa-mi spui ?

conchita spune:
citat din mesajul lui maru stiindu-i stilul lui Xio, am citit si recitit, si trebuie sa zis ca conchita de data asta esti prea sensibiloasa...ca eu nu gasii pisica in enumerare, si nici la Xio nu gasii mexicanca |
Maru, nu cred ca e treaba nimanui cat se sensibiloasa sunt. e o cerere simpla: fara referiri la familie. dar daca ti-ai creat un nou hobby din arbitrajele pe forum, io zic sa sapi mai bine dupa pisica, ultima oara mieuna in mesajul dinaintea astuia citat de tine.

conchita spune:
citat din mesajul lui lisaelisa
Adica ?! ![]() Am recitit tot ce am scris, dar tot n-am inteles ce vrei sa-mi spui ? ![]() lisaelisa mami de Ancuta ![]() |
adica ea are voie sa-i trimita floricele lu xio si sa-si exprime acordul, tu nu ai voie sa fii de acord cu mine.

lisaelisa spune:
Citat: | ||||
adica ea are voie sa-i trimita floricele lu xio si sa-si exprime acordul, tu nu ai voie sa fii de acord cu mine. ![]() |
Seriooos...Hmmm...

maru spune:
conchita, din cultura mea juridica (terminat facultate plus vizionat jugde judy
) ceea ce ai scris tu e hearsay! si nu se pune
ma bucur ca lisaelisa e de acord cu tine, in unele aspecte si eu sunt de acod cu tine, si gata, ca vad ca mi-o iau peste ceafa pe neasteptate
asa capentru conchita
pentru lisaelisa
ps: lisaelisa, nu fi suparata, si eu am cazut in pacatul asta de zeci de ori, de a sublinia o idee si de a fi de acord, atat, fara alta contributie la discutie. uite pentru tine
am editat sa mai punctez cu ceva emoticoane, ca era interpretabil la greu ce scrisesem
Emma Invinge cancerul! Inaltam ruga fierbinte miercuri, 25 martie, ora 12 ora Romaniei, ora 6am ora Canadei!
Doamne'ajuta!

gaba-rema spune:
citat din mesajul lui maru conchita, din cultura mea juridica (terminat facultate ![]() ![]() ![]() ma bucur ca lisaelisa e de acord cu tine, in unele aspecte si eu sunt de acod cu tine, si gata, ca vad ca mi-o iau peste ceafa pe neasteptate asa ca ![]() ![]() ps: lisaelisa, nu fi suparata, si eu am cazut in pacatul asta de zeci de ori, de a sublinia o idee si de a fi de acord, atat, fara alta contributie la discutie. uite ![]() am editat sa mai punctez cu ceva emoticoane, ca era interpretabil la greu ce scrisesem Emma Invinge cancerul! Inaltam ruga fierbinte miercuri, 25 martie, ora 12 ora Romaniei, ora 6am ora Canadei! Doamne'ajuta! http://maru-incotro.blogspot.com/ |
Feteloooor

Ce s-o fi intamplat?? O fi naibii Marte in cuadratua cu Pluto, ptiu

Ce dreaq atatia nervi pt> neshte vorbe? Ca de bulendre nici ca mai vorbim acuma...
claudia_a, daca iti recitesti propriul motto, vei avea o epifanie :)
Niciodata nu trebuie sa plāngi dupa ceva care nu poate plānge dupa tine.
...Nu poti sa te enervezi din atata lucru!? Te rog... chiar face rau la inima, la ritml circadian si alte echilibre fiziologice.
Poate le linistesti si pe fete, care se agreseaza acum fara sa se intrevada vreo iesire...
tuturor:
life's a bitch, so don't make it worse than it already is

XIO spune:
ce nu ti-e clar?! nu imi pomeni familia, si mai ales cu tonul ala de doi lei, alaturand-o de pisica pe care nu o am, atata tot. chiar vrei sa-ti dictez pe silabe? ti-am pomenit eu vreodata familia, iubitu, gainile de pe balcon, capra din boxa si purcelu de la tzara? poti sa ai opinii diferite si sa ti le exprimi aducand cu tine si cei 7 ani de-acasa. |
Mai , culmea ca atunci cand tu nu vrei nu intelegi gluma. Ce zic gluma de fapt , era un simplu exemplu , asa cum am vazut zeci pe acest forum si nimeni nu s-a suparat.
TU te-ai simtit lezata ca am spus ca la cumparaturi daca nu esti atenta din cauza sotului/copilului/prietenei/mamei(ceea ce i se intampla oricui , iar din cate stiu nu este o jignire sa ai sot , copil , mama , pisica) , poti sa nu te uiti la eticheta.
Insa ce ai scris tu , cum ca pe mine ma intereseaza la pacienti portofele , eu vezi Doamne nu inteleg , restante si alte cele sunt ok.
Cam trist. Zi ca nu ma suporti si gata , da' nu mai insista pe prostii de-astea.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/

maru spune:
citat din mesajul lui gabi3604
Feteloooor ![]() Ce s-o fi intamplat?? O fi naibii Marte in cuadratua cu Pluto, ptiu ![]() Ce dreaq atatia nervi pt> neshte vorbe? Ca de bulendre nici ca mai vorbim acuma... claudia_a, daca iti recitesti propriul motto, vei avea o epifanie :) Niciodata nu trebuie sa plāngi dupa ceva care nu poate plānge dupa tine. ...Nu poti sa te enervezi din atata lucru!? Te rog... chiar face rau la inima, la ritml circadian si alte echilibre fiziologice. Poate le linistesti si pe fete, care se agreseaza acum fara sa se intrevada vreo iesire... tuturor: life's a bitch, so don't make it worse than it already is ![]() ![]() |
o floare de la mine

Doamne'ajuta!