Este normal...Takko!!!!
Raspunsuri - Pagina 7

lisaelisa spune:
Maru, asta a fost " contributia " mea la subiect.
Citat: |
citat din mesajul lui lisaelisa Il amenintam Cu OPC-ul ca sa-i dispara ranjetul arogant de pe fata. ![]() Asta e bataie de joc la adresa clientilor. ![]() ![]() Edit sa mai zic ceva : Si ce daca au scris data inceperii promotiei ! Clientii sunt obligati sa citeasca cu atentie maxima totul? In momentul in care vezi ca te anunta : " Promotie : 2 in 1 ", nu mai stai sa pierzi timpul cu alte amanunte. Intri repede in magazin sa nu ti-o ia careva inainte. ![]() Mai corect din partea magazinului, ar fi sa afiseze promotiile in chiar ziua acestora. |
In rest, eu nu am nimic cu nimeni. Xio chiar imi este simpatica, dar, dupa parerea mea, nu stie nimic despre comert. In tineretile mele, am lucrat ani buni in bransa...deci...

gaba-rema spune:
citat din mesajul lui maru http://maru-incotro.blogspot.com/ |
Feteloooor

Ce s-o fi intamplat?? O fi naibii Marte in cuadratura cu Pluto, ptiu

Ce dreaq atatia nervi pt. neshte vorbe? Ca de bulendre nici ca mai vorbim acuma...
claudia_a, daca iti recitesti propriul motto, vei avea o epifanie :)
Niciodata nu trebuie sa plāngi dupa ceva care nu poate plānge dupa tine.
...Nu poti sa te enervezi din atata lucru!? Te rog... chiar face rau la inima, la ritmul circadian si alte echilibre fiziologice.
Poate le linistesti si pe fete, care se agreseaza acum fara sa se intrevada vreo iesire...
tuturor:
life's a bitch, so don't make it worse than it already is

PS: pup maru... stiu ca ai picat ca musca in lapte

...ca si tine, tot ma uit la ajutor umanitar, la Emma si la mamica eroina, Aida

sa ne pastram puterile pentru... momente grele :(

maru spune:
gabi, no problem, ceea ce traiesc Emma si Aida si Laci si bunica sunt adevarate probleme, nu ca toalele si mitocania celor din customer services
Emma Invinge cancerul! Inaltam ruga fierbinte miercuri, 25 martie, ora 12 ora Romaniei, ora 6am ora Canadei!
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/

XIO spune:
Lisaelisa , am si spus ca nu ma pricep , eu mi-am exprimat opinia, ce mi se pare mie normal.
Claudai , nu face nimeni misto de tine, o parte spunem ca pur si simplu nu are rost si ca e frumos sa incerci sa intelegi si celelalte puncte de vedere.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/

ramoneloo spune:
am crezut ca am si eu ceva de invatat din experientele de genul asta...ati debutat in forta,uite dle,la asta nu m-am gandit in veci...hm...si poc!ati dat-o de gard.
na...sa va zic eu.am cumparat un pachet de tigari,avea un cartonas cu un cod...bla bla,hai sa particip si eu.trimit.mesaj primit inapoi:'felicitari!revino cu acelasi cod,promotia incepe de de maine,ora z'.nu mai tin minte exact formularea,era una f f haioasa si m-am amuzat teribil.si acum ce era sa fac?era vb de o companie mare de tigarete...nu un magazin de 50mp intr-un mall:))ma scoteam si eu,ca de ce au pus in vanzare pachete care intra la promotie incepand cu ziua urmatoare si ca acest lucru nu este specificat pe cartonasul buclucas?
am avut rabdare si-am citit toate paginile,mi s-au parut opinii interesante,asta pana cand n-a mai avut nici o leg cu subiectul dezbatut.in concluzie,citez:'M-am saturat de de prostiile romanesti...'.timp pierdut inutil,de parca ma interesau pe mine disputele vostre personale si galeria de sustinatori.apropo,moderatori exista pe-aici,sa curete topicul de off-uri?

denisabia spune:
claudia_a imi pare rau pentru ce ai patit.Daca reuseai sa treci peste nervii creati puteai sa ii zici vanzatoarei sa le retina pana a 2 a zi daca le doreai asa mult.Nu dispera sunt destule alte magazine pentru marimea ta,oferta e bogata.Eu vad multe haine frumoase marimi mai mari si XS cat port adeseori e inexistent.
Mi s-au intamplat si mie destule faze neplacute cu diversi comercianti.Am probat la Takko acum ceva timp niste pantaloni albi, m-a incantat pretul si cum imi veneau, dar am zis sa ma mai uit prin mall.M-am reintors la magazin sa ii cumpar, i-am mai cercetat odata si fiind 2 perechi numarul 34, mi-a suras mai mult cealalta pereche care nu am probat-o.I-am luat si cand am ajuns acasa am constatat ca nu se trage fermoarul.M-am intors la Takko nervoasa, au incercat ei sa tot traga fermoarul, dar era clar defect de fabricatie si cu o mare sictireala mi-au schimbat produsul.La final nici macar un 'Ne scuzati'.A fost si vina mea ca nu i-am mai imbracat in magazin, dar faptul ca lasa marfa cu defecte in acelasi loc si la acelasi pret cu cealalta nu mi s-a parut normal.

Adela99 spune:
daca tot am citit sapte pagini ...
citat din mesajul lui conchita o singura data in 8 ani de america am trecut printr-o situatie dintr-asta cu chemat managerul - aici in california, o vanzatoare mexicana (ah, stiu ![]() ![]() |
are vreo relevantza faptul ca vanzatoarea era mexicana?
sau poate ti-o fi raspuns asha ca o fi dedus ea ca esti esteuropeanca?
citat din mesajul lui maru am venit si eu cu aere si pretentii romanesti, si m-au calmat f repede canadienii, care cred ca sunt cel mai relaxat popor de pe pamant! |
pai daca sa-ti aperi drepturile inseamna aere si pretentii romanesti, s-ar putea sa le am si io. ce inseamna aere si pretentii romanesti? ca daca intri intr-un magazin si vrei sa cumperi ceva de pe raft ai aere romanesti? ca daca mai apoi cand ajungi la casa ti se refuza sa le cumperi si tu insisti ai pretentii romanesti? ca daca in loc sa te roogi frumos si sa speri in bunavointza vanzatorului tzafnos (ca deh, a lucrat o zi intreaga si a mai facut si treaba ce trebuia s-o faca la primele ore ale zilei de maine) consideri ca nu a procedat corect, inseamna ca ai veleitati romanesti?
asta te-au invatzat canadienii cu calmul lor? sa treci peste nereguli si sa mergi mai departe?
inteleg si cele care spun ca nu e bine sa te enervezi. pai, nu-i musai sa te enervezi. ajungi la casa, vanzatoarea iti spune: vino maine! argumentezi. ea/ei nu cedeaza. reclami. il trimiti maine pe tata sa-ti cumpere produsele :)

raluk_psk spune:
ce porcarie... odata ce era afisat produsul la raft, ei nu-si dau seama ca omuletul din magazin il poate lua???
si daca mai sunt vreo 50 care cumpara acelasi produs, sau ma rog produse care sunt pe oferta de a doua zi, ce fac? explica la fiecare care ce si cum si se cearta ca la piata...numai in romania poti sa vezi asa ceva...
http://tanaramamica.wordpress.com/

lisaelisa spune:
citat din mesajul lui ramoneloo am crezut ca am si eu ceva de invatat din experientele de genul asta...ati debutat in forta,uite dle,la asta nu m-am gandit in veci...hm...si poc!ati dat-o de gard. na...sa va zic eu.am cumparat un pachet de tigari,avea un cartonas cu un cod...bla bla,hai sa particip si eu.trimit.mesaj primit inapoi:'felicitari!revino cu acelasi cod,promotia incepe de de maine,ora z'.nu mai tin minte exact formularea,era una f f haioasa si m-am amuzat teribil.si acum ce era sa fac?era vb de o companie mare de tigarete...nu un magazin de 50mp intr-un mall:))ma scoteam si eu,ca de ce au pus in vanzare pachete care intra la promotie incepand cu ziua urmatoare si ca acest lucru nu este specificat pe cartonasul buclucas? am avut rabdare si-am citit toate paginile,mi s-au parut opinii interesante,asta pana cand n-a mai avut nici o leg cu subiectul dezbatut.in concluzie,citez:'M-am saturat de de prostiile romanesti...'.timp pierdut inutil,de parca ma interesau pe mine disputele vostre personale si galeria de sustinatori.apropo,moderatori exista pe-aici,sa curete topicul de off-uri? [url:"http://good-times.webshots.com/slideshow/565599276BXsacl"] |
Pacaleala era cu schepsis

lisaelisa spune:
citat din mesajul lui raluk_psk ce porcarie... ![]() ![]() ![]() |

Cum o scoteau vanzatoarele plictisite, la liman ? Hi hi hi !